SaraKullh

Första Advent i Thai

Kategori: Allmänt

helloooooo!

idag fick ja se allas glada miner igen då thai air sa att vi åker hem 1 dec 10.00,nice nice!:) Vi kommer då åka från militärflygplatsen inte långt från Rayong!Blev lite besviken ja trodde vi skulle få några extra dagar i paradiset,men icke :) dagen har spenderats på kim beach,massage ocfh god mat :) var molnigt idag så de passade perfekt,blev även en sväng på mopparna till lotus för att handla frulle för imorgon! vi åker här från kl 6 ungefär,sedan vetetusan när vi är i sverige igen,de visar sig!

packa gjorde vi går så de är redan done,väldigt mkt plats kvar i väskan.mkt skönt! har även en ny väska som ja ska ha som handbagage,assnygg knallrosa;) hoppas de inte är så griniga vad de gäller vikten på handbagage bara ;)

haha igår hade vi även en mkt trevlig kväll,goda skratt blev de sen somnade vi sött,tillsammans alla 5 i samma sovrum,de kommer man sakna!:) vi har typ sovit alla ihop hela tiden,väldigt trevligt. tråkigt att behöva dela på sig så så har de fått blive :)

hmm mina mage verkar ge med sig också vilket känns toppen sådär sista dagen haha men men,de har ju gått skitbra ändå mohahah!

nu duschar nog de andra men eftersom jag är 5:a i kön och alltså sist så passade ja på att skriva ett inlägg :) här gäller de att va vaken!

malin föresten,ha du avbokat klipptiden?
pappa,har du ringt chifen???


ha de så bra så hörs vi när vi är hemma i kalla tråkiga sverige!

<3Anton

morrn

Kategori: Allmänt

de vankas panik från mina reskamrater medans jag håller lugnet,för mig gör de inget om jag får va kvar en stund till ;) hpppet är de s8sta som överger människan .lr någo :)

idag blir de solniing, sisa dagen?! blir kanon de

Friday

Kategori: Allmänt

Yepp,idag är de fredag och inte alls långt kvar här nu :S sen vete tusen om vi kommer hem på söndag ,käns lite halvdant!hur blir de med biljetter osv..hmm!

idag blev de uppstigning tidigt för några timmarws solning innan rayongmarknaden! där ska de shoppas lös för sista gången! tjejerna var även inne igår på den "lilla" marknaden för att shoppa medans jag var hemma och spydde,de var sådär :S haha

glömde berätta igår att en av killarna som var med oss på båten heter Pang och är polis(HAHAHA) efter sista ön hade alla grabbarna dragit i sig rätt många öl,kanske därför de kördes båt rejält! haha även att när vi går iland erbjuder polisen oss skjuts hem i bilen,visst sägefr vi haha herregud! här i thailand får man göra vad som helst.

nej nu ska vi äta frukost! hejhopp

Båtutflykt

Kategori: Allmänt

Jaaa,idag har vi varitpå en båttur,hur mys som helst,var på 3 öar bland annat koh samet,otrligt fin strand må jag säga!sen har vi sett hajar sköldpaddo och massa coola fiskar:) vissa av hajarna var väl kring 2-3 meter,rätt stora så v var ju asrädda haha alla gick som de skitit på sig efter de! men de var en upplevelse,verkligen! d3e killar som tog med oss på båten bara garvade och tyckte vi var skittöntiga haha..sen körde de så jäkla hårt med båten så stoeln lossnade från golvet :S huvvaligen,värre en fritt fall dedär,vågorna var väl nå meter iallafall där ute på havet haha:)

synd bara att jag inte mått så värst bra de här 2 senaste dagarna,inge skoj alls :S man kan inte njta fullt ut liksom :S skit ocks HAHAHA!

de verkar ju iallafall ordna upp sig med  hemresa iallafall,puh! kändes ige bra igår då tord kom och skrämde oss extra mkt :S men nuså! alltså fatta att vi varit borta i en månad bara om nåra dagar???känns som en vecka,sjukt! De kommer verkligen va en resa för livet alltså! saknar såklart folk hemma,men visst hade ja kunnat stanna ett tag till nå ;) får flytta in hos poo och plle lr något :)

aha även att på festen så utbytte vi moves på dansgolvet med de thailänska brudarna hahaha så jklakul,jag visade blandannat handling..de kontrade snabbt med matlagning hahaha

njäe nu ska ja gå till de andra igen som håller på att duscha infr kvällen,marknad igen :) även imorgon,till Rayong,han inte mkt sist så:) hejhopp:)

hejhopp:)

Kategori: Allmänt

hejhopp

nu är de redan tisdag,känns sådär:S men vi ska njuta i fulla dra de sista dagarna här! Igår var de iallafall invigning på Poo och pelles..blev en jäkla fest alltså hahah karaeoke och grejer!väldigt skoj var de,verkligen! bilder kommer upp på sawjas blogg inom kort :)

i veckan här blir de marknad 9igen såklart och vi ska även åka på nån båt utflykt lr något,blir nog ingen koh chang!har ingen ork ;)

hörde att de var snöstorm hemma,jobbigt ;) här är de 29 grader och kl är strax efter 9 på kvällen..niiice :P

nu ska vi mysa vidare hejhopp:)

Thai

Kategori: Allmänt

hej hopp

Ännu en het dag har passerat för oss här i ban phe,klockan är nu 6 här och alla är snart redo för stan! har varit å Kim beach idag ch solat. Riktigt hett har de varit,,brända mig å bröstet ja :S ajaj  men imorgon är vi back on track igen::)

Som vanligt har vi de hur bra som helst och lär nog dra i oss nå spy och malibu ikväll hahah,ladda inför invigningen imorgon. hoho


hoppas ni har de bra hemma,här har vi de nog mkt bäääättre:P

god moooooorgon:)

Kategori: Allmänt

igår blev de galejigen...v issa mår värre än andra idag haha:) saris vaknade i ottan som vanligt så nu sitter vi nyätna och ska sedan till stranden igen ;) skööönt! blir nog jäkla varmt idag med skulle ja tro,känns verkligen som de! är redan 28 grader!

senae idag vet jag inte vad som händer..vi ska nog ta de lugnt och invänta kareoken och buffén imorgon,de ska bli mkt nice :P

nu ska vi nog bege ss så ha en bra dag,de ska vi ha :) pussn



hmm släpp en fiiiiiiiiiiiiiiiis

pics ;)

Kategori: Allmänt

hohooo,sitter pecis och avnjuter en malibu sjukt gött!bra blandat av saris;) tänkte även jag buppa på nå bilder :P

vi  har de super,idag har de varit otroligt varmt. Har unte direkt kunnat lega länge..men vi ha pyssla å med andra saker:)

pics nu.


.

haha sådär..heejhoppppp

Morrn :)

Kategori: Allmänt

Nu är de lördag,alldeles för nära hemgång:S attans! igår var vi iallafall på marknaden,den var hur stor som helst,tänk om vi skulle ha en sådan hemma varj3e fredag haha niiice :P bilder kommer idag tro ja :) de blev lite shoping iallafall,ska dit nästa fredag igen!

igår på degn var de alltså sjukt varmt,lika så idag..de är sådä äckligt varmt nästan! men de är mkt bättre än minusgrader ska ni veta :P

igår fick j äntligen se lite bilder på lillsnuttan,hon har blivit så stor:) och sååå lik mamma;) nr vi kommer hem blir de full fart med bus :P

nu ska ja äta frukost sen bär de av mot kim beach! tjohooooooooooo

saknar eeeeer;)

Sexy

Kategori: Allmänt

yes,alla tycker vi är sexy här..deni :p hahah

idag blev de solning på kim beach,så jäkla skönt..ch VARMT! vi tog också en efterlängtad massage,de va så jäkla skönt! De blir minst en till innan hemfärd! På tal om hemfärd,inte alls länge kvar nu..blandade känslor där :S man vill u hem till anton familj och så men värmen och allt de kan man gärna vara kvar i om jag säger så :P just nnu är de 27 grader,så de funka :P

Vi har nyss även varit på marknaden,hittade iallafall en tröja till mig och en grejs till pappsen tro ja:) iorgon blir de stormarknaden,ser vi ifram emot :) sen blir de buffé och kareoke på invigningen på en restaurang här lit längre ner..kommer bli ett jökla drag kna ja tro :)

nu blev de mat tjohooooooooooooooooooo

marknad-kim beach

Kategori: Allmänt

yes nu har vi precis käkat frukost och sk snart bege oss till kim beach.de blir fasen i mig en massage idag..skööönt :P
ikväll blir de somsagt makrnd,så ska de shoppas :P

köpte en jättefint kläning igår också hihiiiiiiiiiiiiiii :P

hörs senare :p

TJOHEJ

hejhopp:)

Kategori: Allmänt

Hej snopp!

nu har vi precis käkat middag,hur gott som helst,och billigt..bara 14 kr för en middag :) sen var de meningen att vi skulle at en glass också men de pallade vi inte! <Ikväll blir de filmtajm och snacks,bara mysa helt enkelt :)

Idag har vi varit på Kim beach,jättefin var de:) när vi kom dit var de allts sjukt varmt,sen droppade de lite moln fram så då blev de mkt bättre! Imorgon blir de marknad,då jäklar ska de shoppas :P

nja nu väntar jäntorna på att ja ska bli klar! hade så bra :)

pussouss anton;) saknar diiiiiiiiiiiiiiiiiig

syrran..lägg ut bilder:P

Onsdag

Kategori: Allmänt

Morrnmorrn,sitter just och inväntar lite frukost!ska bli mums
igår fi ck ja reda på av mor att jag hade namnsdag haha så de firades..och firades,såå idag är vi lite sega! vi ska nog till kim beach idag,vi tar mopparna!

annars då? de känns sm om tiden går så jäkla fort nu..alldelles för fort :S

nu kom maten..tjohej:)


återkommer

God morgon

Kategori: Allmänt

Idag blidde de "sova ut" tajm,haha sossan sover fortfarande sen är alla andra vakna,saris klve väl upp astidigt ändå skulle ja tro haha har ju klivit upp i ottan hela resan så de va skönt at sova iallafall till halv 10:)

ska väl snart ta och göra lite frukost sen blire pressa presssa,tro ja:)


vi ska nog till koh chang i dagarna här och snorkla och grejer,blir nog mys :)

frukost nu :)

hejhooooooooooooopp

Ban phe

Kategori: Allmänt

Hejhopp:)

nu är vi framme hos saras pappa,så himla skönt,och de är så himla fint och bra på alla vis :)vi trivs kanonbra och här ska vi vara till hemgång,men vi lär ju åka omkring lite här såklart :) Koh samet tro jag de blir iallafall och festa loss lite:) sist(och enda utgången hittils blev)...väldigt bra:) skoj vare! Idag har vi kollat runt lite här och solat och badat i poolen! även varit och inhandlat frukost :)


just nu så väntar vi på mat..är så himla hungrig! sen blir de godistajm och film:P

de vi hunnit med sist är att vi varit i banbkok..på mbk,så sjukt stort! Där shoppade vi i 2 dagar vi såg även på 3D bio,coolt,men hemskt :S

nu fick jag min mat,så nu ska de ätas vi hörs senare :)

saknar dig anton ;) pusspuss     och mamma o ch pappa malin oliwia såklart :P och alla vänner såklart hejhopp

Koh lipe

Kategori: Allmänt

Hej hopp allihopa :)

Nu ar vi pa Koh lipe och vi har nu varit har sedan 7:e och ska aka vidare till Krabi imorgon dar emelie haller hus for tillfallet..ska bli kul att traffa henne,om hon nu hor av sig snart sa vi vet vart hon bor :)

Vi bor pa mountain Resort som ligger 20 m upp over havet..mysiga bungalos..lr vi betalar for 2 och bor i en haha de ar for att den ena ar asacklig den andra ar helt okej sa alla bor i samma...i en sang:) kan inte bli mer mys:)

vad har vi gjot da?? hmm forst da vi kom hit blev nog alla jakligt besvikna eftersom forsta hotellet vi kom pa va inte sa..trevligt,men tillslut hittade vi ju de vi bor i nu som ar kanon! De har solats och badats,och de ar sjukt varmt ibland sa man bara vill ligga i plurret alltsa..men de har varit lite moln nu sa da har de varit pressdugligt..iallafall nast intill hehe:)

Nu ar kl snart halv 9 pa kvallen har och eftersom vi at en sen lunch blir de aven en sen middag idag! Imorgon ska vi upp i ottan som vanligt och da ge oss ivag mot krabi och emelie! kommer bli mkt roligt:)


vistelsen har har an sa lange varit hur kanonjaklabra som helst alltsa :) dock har vi varit med om varsta askvadret hittils alltsa..aldrig hort sa hoga knallar alltsa. Blev hyffsat radd dar man satt pa ett berg haha men men de gick ju over...efter 2 dagar?? haha sola kunde man ju gora anda sa :P

som vanligt ar  de inte manga pa msn man kan snacka med..skulle va kul om syrran vore online lr Anton..men icke :S

mu ska jag ta och avrunda men ha de sa bra allihopa hemma sa ses vi om ungefar 3 veckor :P

hejhopp :P

Hat Yai - Myson

Kategori: Allmänt

Da har snart en vecka passerat sedan vi lamnade sverige kalla sverige for detta paradis:P Lr if;rsig kan jag inte saga att just Hat yai  ar sa himla nice men..de har ar ju bara for att de ar sa lang till Koh lipe sa vi har  liksom "mellanlandat" har inatt sen imorgon bar de antligen av till Koh Lipe

Koh Lipe
kommer vi nog stanna pa ratt lange,de ska bli jakla skont for nu har vi rest ratt mkt! vart vi bar av sedan ar annu ej bestamt..men vi tar de som de kommer. de blir verkligen bast sa har vi markt :P

Kl ar just nu 22:38 har och vi har nyss varit pa bio..vet dock inte vad den hette men den var grymt laskig kan ja lova :S vi skrek nog mest...lr ja sara iallafall haha! Vi fick aven hedra kungen innan filmen borjade..kandes val sadar haha :) VI har aven sett 2 kackelackor for etttag sedan...de va inte sa sota! :)

sen tycker ja de komenteras daligt alltsa..kom igen :)

saknar anton buhu sen att lasa den boken jag laser nu gor de absolut inte battre haha:) men somsagt jag kommer ju hem sa..hoppas vi! nej nu ska ja  runda av men vi kommer nog skriva ett inlagg om nagon dag da vi kommit till koh lipe :) ha de sa bra hemma i kalla sverige :P puss och kram

Thailand Koh Samui

Kategori: Allmänt

Hej hopp allihopa!

NU ar vi antligen framme, lr vi har ju varit  har i Koh samui nu i 2 dagar,hur varmt och skont som helst! Blev en stortskur idag pa en femminutare men sen blev de finfint igen! Blev av lite promenad pa stranden och tog lite bilder pa en klippa dar,mkt fint! bilder kanske kommer hos de andra tjejerna eftersom min strejkar..kanonkul! :)

Iallafall,imorgon bar de av med bat till fastlandet dar vi sedan ska ta oss till Koh Lipe! som vi egentligen skulle till fran forsta borjan men de blev en annan plan vi bestamde oss 40 min innan de planet gick haha :) men bra blev de ju!

igar var de sjukt varmt allts,sa de blev val bad  efter 10 minuter hela dagen ungefar haha sa de gjorde faktiskt inget att vi missade 10 min av solen idag ,vi ska ju vara har en manad sa sola och bada lar vi hinna med :P

Vi bor i jattemysiga bungalows,och min rumskompis ar for tillfollet miss sarab valdigt nice :) hmm ser i just denna nu aven en lite odla som  kryper pa skyltfonstret hahaha nice! ratt sot faktiskt! ingen spindel har skadats an sa de ar lugnt :) hmm sarab och jag far dock inte till varat varmvatten men vafan..de far bli snabbduschar haha :P

hmm antar att pappa laser dehar :) jag saknar er men har de valdigt bra har sa..ja ni fattar :) och saklart syrran och skruttan..ah hon kommer ha hunnit bli sa stor innan ja kommer hem igen!

men nu ska ja avrunda men vi aterkomme rom nagon dag tror jag..vi har ju sa mkt annat for os sa darfor blir de inte sa ofta..vi njuter av semestern ju :) ha de sa bra allihopa
pusspusss

Turkiet-Istanbul

Kategori: Allmänt

Yes just nu befinner vi oss sittandes på ett stengolv på istanbuls flygplats! Flyger gick jättebra och Sarab överlevde resan!  Var dock väldigt mkt luftgropar,men de funka ;) Alla glor på oss,nästan så vi blir lite irriterad haha undra varför????????? :P

saknar alla där hemma redan men sen då vi äntligen är framme lär de nog bli mkt bättre :)

mamma och pappa..vi lever och mår bra haha :P vi håller ihop! <Ni kan gå in på www.sawja.blogg.se så finns de lite bilder där :P

fan nu måste vi fördriva lite tid..lite tid haha men vi återkommer säkert senare

pusspuss och massa love till Anton