SaraKullh

Båtutflykt

Kategori: Allmänt

Jaaa,idag har vi varitpå en båttur,hur mys som helst,var på 3 öar bland annat koh samet,otrligt fin strand må jag säga!sen har vi sett hajar sköldpaddo och massa coola fiskar:) vissa av hajarna var väl kring 2-3 meter,rätt stora så v var ju asrädda haha alla gick som de skitit på sig efter de! men de var en upplevelse,verkligen! d3e killar som tog med oss på båten bara garvade och tyckte vi var skittöntiga haha..sen körde de så jäkla hårt med båten så stoeln lossnade från golvet :S huvvaligen,värre en fritt fall dedär,vågorna var väl nå meter iallafall där ute på havet haha:)

synd bara att jag inte mått så värst bra de här 2 senaste dagarna,inge skoj alls :S man kan inte njta fullt ut liksom :S skit ocks HAHAHA!

de verkar ju iallafall ordna upp sig med  hemresa iallafall,puh! kändes ige bra igår då tord kom och skrämde oss extra mkt :S men nuså! alltså fatta att vi varit borta i en månad bara om nåra dagar???känns som en vecka,sjukt! De kommer verkligen va en resa för livet alltså! saknar såklart folk hemma,men visst hade ja kunnat stanna ett tag till nå ;) får flytta in hos poo och plle lr något :)

aha även att på festen så utbytte vi moves på dansgolvet med de thailänska brudarna hahaha så jklakul,jag visade blandannat handling..de kontrade snabbt med matlagning hahaha

njäe nu ska ja gå till de andra igen som håller på att duscha infr kvällen,marknad igen :) även imorgon,till Rayong,han inte mkt sist så:) hejhopp:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: