SaraKullh

Första Advent i Thai

Kategori: Allmänt

helloooooo!

idag fick ja se allas glada miner igen då thai air sa att vi åker hem 1 dec 10.00,nice nice!:) Vi kommer då åka från militärflygplatsen inte långt från Rayong!Blev lite besviken ja trodde vi skulle få några extra dagar i paradiset,men icke :) dagen har spenderats på kim beach,massage ocfh god mat :) var molnigt idag så de passade perfekt,blev även en sväng på mopparna till lotus för att handla frulle för imorgon! vi åker här från kl 6 ungefär,sedan vetetusan när vi är i sverige igen,de visar sig!

packa gjorde vi går så de är redan done,väldigt mkt plats kvar i väskan.mkt skönt! har även en ny väska som ja ska ha som handbagage,assnygg knallrosa;) hoppas de inte är så griniga vad de gäller vikten på handbagage bara ;)

haha igår hade vi även en mkt trevlig kväll,goda skratt blev de sen somnade vi sött,tillsammans alla 5 i samma sovrum,de kommer man sakna!:) vi har typ sovit alla ihop hela tiden,väldigt trevligt. tråkigt att behöva dela på sig så så har de fått blive :)

hmm mina mage verkar ge med sig också vilket känns toppen sådär sista dagen haha men men,de har ju gått skitbra ändå mohahah!

nu duschar nog de andra men eftersom jag är 5:a i kön och alltså sist så passade ja på att skriva ett inlägg :) här gäller de att va vaken!

malin föresten,ha du avbokat klipptiden?
pappa,har du ringt chifen???


ha de så bra så hörs vi när vi är hemma i kalla tråkiga sverige!

<3Anton

Kommentarer

  • alex säger:

    Jo då, han är fullt underättad!

    2008-11-30 | 18:57:25

Kommentera inlägget här: