SaraKullh

Koh lipe

Kategori: Allmänt

Hej hopp allihopa :)

Nu ar vi pa Koh lipe och vi har nu varit har sedan 7:e och ska aka vidare till Krabi imorgon dar emelie haller hus for tillfallet..ska bli kul att traffa henne,om hon nu hor av sig snart sa vi vet vart hon bor :)

Vi bor pa mountain Resort som ligger 20 m upp over havet..mysiga bungalos..lr vi betalar for 2 och bor i en haha de ar for att den ena ar asacklig den andra ar helt okej sa alla bor i samma...i en sang:) kan inte bli mer mys:)

vad har vi gjot da?? hmm forst da vi kom hit blev nog alla jakligt besvikna eftersom forsta hotellet vi kom pa va inte sa..trevligt,men tillslut hittade vi ju de vi bor i nu som ar kanon! De har solats och badats,och de ar sjukt varmt ibland sa man bara vill ligga i plurret alltsa..men de har varit lite moln nu sa da har de varit pressdugligt..iallafall nast intill hehe:)

Nu ar kl snart halv 9 pa kvallen har och eftersom vi at en sen lunch blir de aven en sen middag idag! Imorgon ska vi upp i ottan som vanligt och da ge oss ivag mot krabi och emelie! kommer bli mkt roligt:)


vistelsen har har an sa lange varit hur kanonjaklabra som helst alltsa :) dock har vi varit med om varsta askvadret hittils alltsa..aldrig hort sa hoga knallar alltsa. Blev hyffsat radd dar man satt pa ett berg haha men men de gick ju over...efter 2 dagar?? haha sola kunde man ju gora anda sa :P

som vanligt ar  de inte manga pa msn man kan snacka med..skulle va kul om syrran vore online lr Anton..men icke :S

mu ska jag ta och avrunda men ha de sa bra allihopa hemma sa ses vi om ungefar 3 veckor :P

hejhopp :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: