SaraKullh

:)

Kategori: Allmänt

Idag, har jag bara varit hos mami och slappat sönder. Man blir verkligen så jäkla trött eftr att ha jobbat helg! Men somsat nu är de över! hade täntk mig en hemmakväll och bara slappat ännu mer men då sa mamam att de var 60 års kalas som jag skulle följa mdpå..och där siter jag i mjukis och äckligt hår liksom :s gjrode de bästa av situationen och täntke att jag kan nog ha jeansen som jag haft kvar hos mamma som låg uppe HAHA icke de gick inte ens nästan!  Tillslut hittade ja nå gammbrallor i garderoben som jag aldrig använt som de fick bli!

och nu är jag äntligen hemma,så skönt!älskar verkligen att va hemma nu för tiden!trivs verkligen superbra här..i Antons lägenhet haha men men:)

snart är de helg också,skabli himla skönt! På lördag var de 5 år sedan anton och jag blev ihop också!egentligen ska vi väl räkna bort nån månad då vi inte varit ihop men.. 5 år ärr länge de alltså,vissa har ju skaffat barn och gift sig efter 5 år..men inte vi..inte ens förlovat oss tyvärr haha men men!DE kommr väl hoppas ja! Busade med oliwia idag och gud så hon skrattade haha så himla söt!henns skratt gör så man bara smälter alltså,lite sugen ma blir då! Tror jag ska övertala anton så vi kan va barnvakt i helgen :)

de är så himla mkt jagvill hinna md i helgen,vill umgås md tjejerna vara med anton och slappa sönder.även vara abrnvakt och hinna med en middag hos mamma och pappa!hur ska detta hinnas med..något måste jag tyvärr stryka från min planering i thnk:(

nja nu ska ja nog prova nå bikinis och se hur de ser ut inför resan haha

johoo

Igår,idag

Kategori: Allmänt

Igår planerade de för thailand,nu är de verkligen många fjärillar som flyttat in hos mig iallafall :S hihi kommer sakna anton..och mamma ;) men jag är övertygad om att vi kommer ha så himla roligt och att tiden säkert kommer gå alldelles för fort!Att vi inte vill åka hem! Vi bestämde iallafall att första stoppet blir ön Koh Lipe,hur vacker ö som helst! Där kommer vi trivas som bara den tror jag :)



Nu kommer tydligen syrran och mamamcoh hämtar mig så måste sluta med fortsätter sen :P



Byebye

haha

Kategori: Allmänt

Jag utmanar väl mig själv då :)

1. Tre namn du går under:
- SaraKullh
- Krullan
- krullpuppan

2. Tre saker som skrämmer dig:
- Spindlar
- Mörkret
- Att dö ensam

3. Tre saker du har på dig:
- Morgonrocken
- ;)
- ;)

4. Tre av dina favoritlåtar nu:
- Lady gaga - Just dance
- viva la vida..med nån :)
- Lady gaga - lovegame

5. Tre sanningar:
- Jag tycker om att äta
- Jag älskar pengar
- Jag hatar att städa

6. Tre hobbys:
- Umgås med mina bästaste vänner
- Shoppe
- Mysa

7. Tre saker du vill ha:
- snuskigt mkt pengar
- Barn
- Ny tatuering

8. Tre personer du utmanar:
Alla som känner sig manade :)

tjo

Kategori: Allmänt

nu är helgen äntligen slut,de mesta har väl gått fel..tyvärr! men nu är den gjord och jag jobbar inte helg på väldigt lääänge!vilket ska bli så jääävla skönt!

imrogon äre dags för thailandsplaner...blir kanon de! sen ledig tisdag..mkt skönt!

personalfesten igår var hur kul som helst,roligaste jag haft på länge. synd bara att man inte kunde gå "fullt ut" ;)

jahapp

Kategori: Allmänt

jani,dagen har varit stressig..asmkt folk!

sen att vi inte kom ut sen då vi skulle stänga  var ju askul också :Skom hem 9 tro ja :S huvvaligen!och nu ser japå singing beee..mja de blir nog inge bättre än så här..haha hejs

hmm

Kategori: Allmänt

hmm,snart börjar jobbandet för denna helg,känns sådär :S  men de går nog ba då man väl kommit igång som alltid :) tråkigt bara at man inte kommer hinna träffa anton så mkt.. :S han kommr hem vdi 4 idag coh jag slutar halv 9 sen börjar ja 7 imorgon och jobbar till halv 7 sen direkt efter blir de personalfest, sen 9.30-18.30 på söndag!SEN får ja väl umgås med anton haha illa! kommr vaar ledig många helger nu efter dena så..

nja nu ska j dra mig..tjohooo

iii

Kategori: Allmänt

mjo,är hemma nu från birsta..blev en del shopping!

imorgon äre fredag! hmmm

Sundsvall/Birsta

Kategori: Allmänt

ah de blir en sväng dit idag,med mamma och main och oliwia såklart :) ska väl bara ta och he på mig ett ansikte sen så bär de av! ikväll blir de även till att umgås..vilka blir vi???

sen den ständigt återkommande frågan..vafan ska man ha på sig :S

tjohoo

Spank spank!

Kategori: Allmänt

hmm,har vart hos sista nästan hela dagen lång,kom nyss hem! belv tacos med mamma och pappa också.de va trevligt! nu ska ja nog poppa popcorn och kura ihop mig i soffan alldelles själv,rätt skönt ibland!

jobabr somsagt helg nu i helgen..men sen jobbar ja inte helg..ja jag vet inte när de kommer bli nästa gång ens:P efter thailand någon gång i december..sjukt nice :P fast lite pengar försvinner ju men..deäre ästan värt :P komr nog även gå ner till 75 % sen också i december,ska bli skönt! känner att jag har råd med de och då frå jag tillbaka lite av mitt liv så de tackar ja inte nej till :P haha men men

nu blire tv! hejs!









5


Cleaninglady

Kategori: Allmänt

Ys,nu har jag städat så de är någorlunda fint här!Tänkte om jag får besök imorgn så äre väl lika bra :P Värsta varmt ute,svettas och har ballkongdörren öppen och springer runt i linne och trosor=)haha

sen ska ja äta middag med ma pa och malin ,oliwia!De blir tacos,är så grymt sugen på de så de fick de bli: )

annars blire träff md thailandsgänget på måndag..äntligen kan alla samtidigt haha:) då lär de pirras i magen ,de är ju så nära nu :)

ska väl ta och hoppa in i duschen nu så jag är redo sen för att umgås lite! tjohoo

Utmanad

Kategori: Allmänt

utmaning.

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Skönt:)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
haha Jag med :)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Inte mkt,ligger i soffan och kikar på tv!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Tänkte lånade din halsduk ikväll om de går för sig!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Men de är jätteskönt att vara ute i friska luften när man är bakis!

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Yes,i do it!

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Jaha va trevligt!

Vad vill du höra mest av allt?
Hur är läget med sjuklingen?

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Förstår de :)

Din romantiska replik?
Ja de kan ja lova!

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
heeeey,vad gör ni?


mohaha!

ehm

Kategori: Allmänt

nu ska ja åka till syster coh umgås,får se avd de blir! ska äta med henne ialalfall,vi båda är ju ensamma hemma ;)
top model får ajicke missa ikväll!

ihihi!


bajs

Hejhopp

Kategori: Allmänt

måndag igen då,känns rätt okej!dagen har gått kanon och skönt att sluta tidigt :) har hunit städa och satt igång en maskin..sen blir de väl till att göramiddag tills anton kommer hem!Hoppas han blir glad då han klagar på att jag aldrig gör något :S haha

är edig ons tors denna vecka eftrsom ja jobba helg,rätt sönt men jobbigt att jobba helg somsagt :8speciellt då de vankas personalfest! fast efter i lördags är ja inte så supersugen på att..jaaa..köra bussigen liksom haha!

nja nu ska ja väl göra nått..tjohejs

SEX

Kategori: Allmänt

sitter ute i häggdånger nu medans min sambo tvättar sin mest dyrbara ägodel,motarden såklart!for hit med lite bullar,de va gött:) inte här så ofta nuför tiden så,de va trevligt! men nu är alla återigen i full fart med att arbeta så nu sitter jag här inne själv vid matbordet! Anton kan inte sitta still länge,lr inte göra något ansträngande på en dag,de är full fart hela tiden..jag vet vart han fått de ifrån iallafall! här äre inga lugna stunder!jobbjobbjobb!

men iallafullafall,jag mår fortfarande dåligt..jobbigt :S har legat hemma på golvet nästan hela dagen..askönt faktiskt,kallt golv med täcke över sig =)haha Anton bara skrattar åt mig han!knasigt!

hmm ska till farmor och äta middag,de ska bli gott . Jag är så jäkla hungrig!då ska ja busa med Oliwia också,mysigt =)

annars så känner jag för att göra något drastiskt...men de verkade ju skita sig..men vi får välla se =)

på lördag äre personalfest,fy vad jag inte känner för att gå ut nå mer alltså,men de får man ju bara inte missa. Synd bara att ja jobar dagen efter annars hade ja fan gått lös totalt!men men..de får bli halvlugnt och ta 2 resorb innan sängen lr något =)

åh hej och hå..nu ska ja dra med mig anton heeeeeeeeeeeeeeeeeeem tjoflöjt!

:S

Kategori: Allmänt

Fy bövelen,vilken kväll de var igår haha! roigaste på mkt länge :)mkt mkt mkt roligare än krogen!
blev ganska på lyset och på slutet av kvällen var jag en utmärkt bussdriver! har även ont i min vänsta sida av kroppen efter att bokstavligen ramlat ut ur bussen igår.tro ja missade att använda benen hah ja herregud!

ska decka i soffan nu så man är lite piggare när vi ska till farmor och äta!

imorgon äre måndag :(

ihii

Kategori: Allmänt

de blev utgång ändå,så nu kan ju klockan bli 7 typ=) in i dimman..


de ordnar sig,allt gör de!

mm

Kategori: Allmänt

sprutan tog aj igår,som gjorde så jävla ont..hatar sprutor BARA 2 kvar :( sen belv de kalas hos morbror..gott med fika ;) anton var såklart hemma,så var inte där så länge utan gick hem och umgicks lite..dock somnade vi tiiidigt :( tror kl bara var halv 11 haha ill!


idag äre lördag,och jaghar beslutsångest..ska jag ut lr ej.. de är frågan!emelie är ju hemma så e r själklart man vill träffa henne.så ja ska ta en funderare!


men hörreni nu blire duschen..tjohoooooooooooooooooo

mjo

Kategori: Allmänt

imogon är de fredag,fy va skönt :) skaäven ha möte imorgon bitti så jag tror de blir en rätt lugn dag! de värsta är att jag ska ta spruta imorgon inför thailand :S de kommr göra ooooooooooooont!

väntar nu på att anton ska komma hem från sitt andra hem..lr äre första? måste handla för har inget hemma ohc hann inte handla på jobbet heller!

anars hare varit rätt mtk att göra idag,men de gick helt okej :)

ska ja ut i helgen lr icke...de är frågan!

sidådär

Kategori: Allmänt

då var de en ny dag IGEn :S fan livet bara rusar iväg..undra om mankommer tänka tilbaka när man är gammal och tycka att man hade en trevlig ungdom och gjorde alt man borde ha gjort?? bra fråga!ska suga på den karamellen ett tag!

sen är jag inge sugen på att gå ut i helgen heller :S så vänner,ha de i baktanken..så kanske är bättre att inte bestämma att vi ska vara här?=) tror de blir en vit helg för nästa äre personalfest..jobbar dock men de skiter ja i..kan dom inte ta in annat folk så alla k an vara med så ska ja fan stinka sprit dagen efter på jobbet:P haha

men..hur gåre med vemdalen? sen måste vi träffas angående thailand..:)

men snart jobb tjohoo

snart

Kategori: Allmänt

är de dags att umgås,de ska bli nice,synd bara att vi inte blev så många men men :) blir myspys vilket fall :P ska även bli mkt gott med pizza :P

hmm sitter här och gråter framför tv..igen..haha harblivit så jäkla töntig! haha jag grinar åt extreme home makeover..deä rättokej..för de är hemskt..men alltså jag lipade när jag såg top model idag..de var jättehemskt,tyra skrek som en galning haha  skärpning!!!

sen ha ja bokat tid för spruta idag,skönt att ha de gjort!fast ångest över att ta den,kommer svimma!mamma får följa med mig och hålla handen hah :)

annars ha ja jobbat idag,kot dag..askönt! fast de kändessom ja varit där flrea flra timmar,seg dag! Anton är i garaget som vanligt..har nog inte sett röken av honom på hela veckan..även fast han skulle va hemma "en hel vecka och bara mysa med mig" efter att han varit borta 2 veckor på raken..men nja verkade inte rktigt bli så!

men aja ska väl slänga på mig nå mjuksi och göra mig redo för en tripp till mary :P

hmm

Kategori: Allmänt

hmm ja då var denna dag över också..har haft ytterst lite att göra idag,tråk! men har iallafall hunnit med att äta godis och tårta haha :)

kom hem vid halv 9 sen fick e bli lite nudlaroch se slutet på top model! Nu ser jag serien som är på 4 delar som verkar spännande,likande beck typ! sånt gillar ja :) dock får ja sitta här själv bara för att anton är besatt av discovery kanalen och har lagt sig i sovrummet för att titta på mythbusters  :s sämre får man ju leta efter!

imorgon blire kortdag,de ska bli skööönt,och jag jobbar inte stängning vilket också ska bli skönt :) blir umgås och pizza..de blir nice :P

ja...vadskaam säga!

hejhopp

Tisdag

Kategori: Allmänt

börjar jobba om ca 20 min..skojigt! gillar inte dom här passen de känns så länge men de äre egentligen inte..konstigt!jobbar till halv 9 idag igen,sen hem till anton i guess,blir nog en film lrnågot..men imorgon blire umgås:)nice nice :)


nja dags att gå nu tjohooo

Kategori: Allmänt

Var denna måndag done,skönt,blev även ingen inventering imorrn så slutar halv 9 ändå:p såå jäkal skönt!

nu ska ja nog ta mig en godig macka..och byta om till mjukis :)

imorgon blie jobb 11-20.30,sköööj!


hejhopp

Måndag

Kategori: Allmänt

Yes då var en ny vcka igång..känns isådär,imogon väntar ett monsterpass pga inventeringen! :( de roliga är att anton är hemma denna vecka,fast ja han lär nog fara en sväng till haparanda haha men men!

börjar jobba 13.00 idag..skönt :) fick även besked om att tårta kommer servera idag,gött men de värsta är att varför vi äter är för att maria ska flytta ifrån oss:( inge kul alls.. men vi får bita ihop!

annasr i veckan hoppas jag på en date med tjejerna,elin och jag har redan bokat onsdag..(så hojta till ni som kan)

helgen har varit väldigt händelserik..och mkt rolig : )

nja nu måste ja nog grejsa på lite..tjohejs

sisådär

Kategori: Allmänt

Då avr middagen avklarad,var mkt trevligt och gött..speciellt äppelpajen som var til efterrätt :P hmm nu har jag ont i magen också efter all mat blandat med gårdagens drickning..så kan de gå!


njanu blire mysning då..tjohejs

joru

Kategori: Allmänt

mjo man känner sig rätt slien idag :S trött som bara den..
ska iväg till hägdånger alldells strax också,ska hämta upp alla bröder först!ska bli jäkla gott med mat iallafall : )

ikväll ska janog äta godis,är så sugen på slisk och ja ångrar mig att jag inte ät bogboy inatt haha,illa :) en pizza skulle ju ha suttit väldigt fint nu faktiskt men men :)
nu ska vi väl ta och åka mot skogen tjohoo

bag in da box yeah

gårdagen

Kategori: Allmänt

tror jag blev väldigt lyckad :)krogen varockså nice,dansade röven av oss haha tur at anton stog längst fram i kön då ja kom annars hade jag aldrig kommit in ;) sen blev de en snabbis på bigboy och efterfest hos maria sen hem! de var väldig skönt att somna alltså,men körde såklart lite buss också!

idag mår man väl som m förtjänar och de blir till att slappa hela dagen lång,sen ikväll blire middag hos svärföräldrarna,tror ja inte varit där på flera månader..illa sara!   sen efter de ska ja mysa sönder,yepp!

Jobb imorgon,känns drygt men jobabr kort pass så e blri nice,fast dessvärre på tisdag,jobbar 11 till 11 då :S kul..jävla inventeringar! men är ledig en helg till innan de rä dags för jobb igen och de känns mkt bra:) så de blir väl utgång nästa helg med :P hope so..emelie kommr ju hem i veckan här fick ja reda på nyss,så då lire till att umgås:)skoj skoj:)

njäe nu ska ja göra något....

:)

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från middag hos päronen,de va gött:)belv även lite annat onyttigt,mumma :P
ska väl till att mysa nu sen sova,blir svall imorgon md systra innan kvällens hålligång är ett faktum:)

tjoflöjt

friday

Kategori: Allmänt

oja hela dagen,huvudvärken sitter dock fortfarande i? hur är de ens möjlig..så jäkal jobbigt :S men men nu ar ialalfall anton kommit hemså nu är jag klad hezt :) först ringe han igår och sa att han fick lov att stanna tills lödag,men de gick ja bbannemig inte medpå så..han kom hem vid 12 igår! nice nice!

ska till mor och far sen och äta och bara känna lugnet,ladda inför imorgon :) blir nog skoj,med mina bästa girls och de bästa boysen:)

ja tro ja ska kasta upp lite mr bilder också senare hihi

hejhopp

Bilder:)

Kategori: Allmänt



Sitter och spanar på bilder hemma på datorn,finns mkt smått och gott där haha! här är några bilder :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jaa,äntligen torsdag,fast dne började inte så bra,hade så himla i huvudet när jag vaknde så de blir inge jobbande idag,känner mig helt knas,får se om de blir bättre annars blir ja hemma imorgon med! Annars är de en superdag för anton kommer hem idag:)längtaaaaaaaaaas:P fast han skulle komma hem sent,men men! bättre än ingenting!

annars då? igår blev de jobb,stängning sen for ja till saris och umgick md hon och elin,blev även en sväng till amry på donken innan sängdags,trevligt:) sen startade huvudväken så de har blivit lite sömn,så klev typ nyss upp!

och,fasen vad mkt jag har att se fram emot nu..först sthlm, thailand sen vemdalen på nyår..fyfasen alltså :P
sen även längtar jag tills lördag då blir de galej hos päronen igen hihi :P

njäe nu ska ja däcka i soffan

Onsdag:)

Kategori: Allmänt

Idag är de onsdag,gud så skönt,dock jobbar ja stängning:S lr aj rät skönt ibland att slippa kliva upp före 6,men men! imorgon ä de ju torsdag också så deär ju skitnice:P hoppas dagen går fort då så anton kommr hem snabbt :) Anton har även börjat att ringa mig på mornarna kl 7....deär ju sjukt! men han tycker de är jättekul :S jag blir liak rädd varje gång,man tror ju att de hänt något när nån ringer sådär tidigt :( haha

men ialalfall,har käkat frukost nu och ska väl göra mig redo för jobb,börjar 11 så får sätta fart!

hejhopp

föresten,drömde om thailand igen..vlke draaaaag;) dock blev ja biten av en krokodil:Phihi

Amenta

Kategori: Allmänt

mm,kom nyss hem från Amenta,de va gott! åt hjortfié md pasta,men de var nog mkt grädde i såsen för nu har ja förbaskat ont i magen :s men men de vare väl värt=)

nu ser ja på topmodel,ny säsong,i like =)


sen somsagt blire vemdalen på nyår,de kommer bli ett förjävla drag:) komer nog bli en nyår att minnas,hope so!

tjohooooooooo

ledia dagen

Kategori: Allmänt

sov rätt länge idag,halv 11 blev ja väckt ahah sen bar de ner på stan..till mamm och syster och Oliwia:) vi gick nått varv sen blev e även lite shopping,blev ett par byxor och 2 bast shirtar,sen var ja så snäll så ja köpte et abrbyxor till syrran med..deni;)
sen så umgicks ja med elin coh mria,de va mys..provade även på suchi hur fan stavas de haha de varinte så gott som jag trott men men :) sen så kallade plikten för mary och ja skulle hem för att göramig iordningför kvällen och elin åkte hem to the skog :)

idag firar nämligen mamamoch papap 25 år ihop..fatta:) mamam fick världens present imorse med gud a hon grina haha :) pappa är snäll heezt han :) så ikväl blir de till att äta på amenta,de ska bli gott :) tråkigt bara att inte anton ka fökja med :s men men snart är de torsdag coh då ska han va hemma hela nästa vecka,skönt!(om han nu kan hålla sig från jobbet)

njae nu ska ja göra mig iordning  tjohooo

typ..

Kategori: Allmänt

Sådär,då var promenaden och middagen överstökad..och maten blev så jävla god så ja dog nästan! nudlar kyckling wok och creme f och chilisås..så jäkla gott blev de :) har även städat undalite här,var fasen disk överallt..men inte nu längre och de är skönt!

ska väl ta och hoppa in i duchen nu sen ska ja nog ringa systra och höra vad hon har för sig :)

snart torsdag:P

:)

Kategori: Allmänt

Då var även måndagens arbete done,så skönt! är ledig imorgon och de ska bli..ännu skönare:) var in på stan en svöäng påvägen hem..köpte diverse rengöringskrämer och annat sköj,men de är väl sånt man måste ha!

ska ta och gå ut på en promenad nu innan ja tappar suget,vilket kan gå jääkla snabt så..jag återkommer:P hejs

Tjohej

Kategori: Allmänt

YEs nu är helgen avklarad,har gått superbra:) sen kvällarna har spenderats på bästa sett så helgen har varit super:) kom nyss hem från päronen,varit där och käkat porterstek..asgott:P nu rä ja nyduschad och morgonrocken är på så nu blir de soffan och decka!

imorgon blire nog umgås också..nice=) jobb också 6.30-14.00..skönt pass!

vilken

Kategori: Allmänt

kväll..i love it..tyckr om mina vänner så mkt..

önskar att anton var här bara..hmm

JOBB IMORGON  kuljul hejdåååååååååååååå

ÅH NEJ

Kategori: Allmänt

Nu är de hemskt nära tills helgen är igång och att jag ska jobba HELA helgen,ni vet inte vilken ångest jag har nu :S hade man jobbat normala tider och inte behövt känna den press man känner så hade de väl gått, tur att frida kommer imorgon! sen kommer inte Anton hem något denna vecka heller,vilket gör att mitt humör är ännu sämre! grrr...längta som bara den tils måndag,vilket man ALDRIG annars gör såklart.. ÅHHHH

nu måste jag egentligen göra matlåda till lunchen/middagen men orkar ja?hinner ja?jag måste...blää på de också!

jaha de blev ju ett glatt inlägg,men vafasen! sen ikväll efter jobbet blire nog lite umgås..ska ju jobba kl 7 imorgon men en stund pallar man nog!

näe back to hell..tjoho

hmm

Kategori: Allmänt

Nu blire nog en prommis ändå..efter att jag ätit lite popcorn som str kvar här på bordet sen igår kväll haha

men 2 1/2 men är fan roligare..me efteråt ska ja gå ut=)

hahahahahah

hej

Nu

Kategori: Allmänt

är jag hemma och har tråkigt!sitter ute på balkongen nu och njuter av vädret!undra sa flundra va ja ska göra..ja få hitt på nå..ut och gå igen kanske i brist på annat!

blir nog så

tjohejs

VaFasen

Kategori: Allmänt

De är då jäkla lite med kommentarer nuför tiden : S tråkigt!

iallafall,igår blev e idol som inte alls va sådär som de brukar,blää men men de va skoj ändå massa snack och skratt blev de ändå!Fast vi åt ändå mest,i like :)
sååå,nu ska j tvinga mig ut att gå,haha var såååå nära atts kita i de men nu jävlar!

sen blire birsta kanske s-vall för att spana in nå nya byxor!

hejhopp

Bad

Kategori: Allmänt

Haha Oliwia älskade att bada och bara doppa hela huvudet i vattnet och skrattade haha sötunge :) men blev iallafall hyfsat trött :S ska iväg och handla lite nu hade ja tänkt, i brist på annat!

saknar anton:( buhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lilllördag

Kategori: Allmänt

Sov ut idag vilket var så himla skönt! gjorde frukost och så,gött! sen snart ska syrran jag och Oliwia på baduset hihi var några år sedan ja va där..fast nu ska de spenderas i plasken :)

elin kommer nog in lite tidigare också blir bra de! undra om ja ska gå och flytta bilen från skolparkerigen..innan jag får böter :P
vi hörs senare!

kom

Kategori: Allmänt

nyss hem från syrran,var där på lite fika sen kom mamma och pappa också,trevligt :) Oliwia skulle sova så då åkte vi hem så hon fick lite lugn och ro!

Imorgon är jag somsagt ledig,då blire bad med malin och oliwia och kanske maria och felix :) de ska bli kul at se hur Oliwia reagerar på vattnet :) sen blir de lunch också såklart!

På kvällen blire tjejerna och Idol,som de alltid har varit sen idol började tro ja :) ska bli lika nice som vanligt!

nu ska j bara slappa och sen kommernog john blund rätt tidigt också ;) hihi nattisnatt

mat

Kategori: Allmänt

yes,har fåt i mig lite mat nu,de va gött! ska nog dra mig till systeryster nu coh hälsa på!


imorrn blire idol med girlsen,hoppas alla kan va med=)

:)

Kategori: Allmänt

Då var de tidag,de går undan!skönt,jobbat idag 6.30-15.45,ogillar de passen:S men men de gick,och nu är ja hemma:) ska väl göa middag snart sen vetetusan vad som händer! tur som de är harjag bil,de är inte ofta så de är skönt speciellt då de ä sånthär väder som de är idag TRIST!

hmm somsagt nu blire nog mat,undra vad ja ska göra för någe?!

jaja hejs

Måndag

Kategori: Allmänt

Yes,då var första arbetsdagen efter semester avklarad! De var inge kul att kliva upp imorse allså:s blä! men de gick bra då man väl kom igång! Imorgon jobbar jag också dag sen ledig ons tor..rätt nice fast jag jobbar helgen..men men!

blir mor och far på middag sen skaja nog till saris och se film..nice nice=)

Anton åkte imorse också:S han sa igårkväll att han kasnek inte kommer hem förrän om 2 veckor:S galenskap! me vi får väl se hur de blir!

nu ska ja se klart  Cityakuten

hejhopp