SaraKullh

men god morgon

Kategori: Allmänt

sådär då var d elördag,nice! ska ta och fika nu sen vet ja inte om de blir birsta??!! vore trevligt! sen äre laddning för kvällen som ska göras :Pblir nog kanon!

sen är väl nå grejs på stan idag med,undra när de börjar,vore ju kanske coolt att se! får la se!


nja nu sk aja göra nått tjoooohej

äntligen fredag

Kategori: Allmänt



HAllådär!

nu är de ju äntligen fredag,visst känns de bra? såå skönt! haft en sådär vecka,men de rä glömt nu då helgen hägrar :) avslutade dagen med ett långt ett chefsmöte,alltid lika trevligt,lr ja ibland är de ju negativt med men..ja då har vi ju något att jobba med och utvecklas! alltid bra..på något vis! sommarn hoppas vi ska gå bättre än förra året iallafall..för allas skull! :) nog om de

vad ska alla göra i helgen?

ikväll blir de middag hos bästaste systern iallafall,ska bli trevligt!och imorgon är de ju ferre som hägrar,som jag längtat! blir nog kanonskoj :)  längtat efter mina brupps mkt nu,,men imorgon äntligen;)

på dagen imorgon ska ja lura med mig Anton till birsta hade ja tänkt,får se hur de går ;) sen skulle de ju faktiskt varit bra om vi fixade elementskyddet också hmm mja! sen såg ja att syrran hittat billiga tapeter,vill göra om i sovrummet så måste ju spana in vad de har för något att erbjuda :P vill göra om köket med,men de känns lite onödigt ändå (om de blir som jag vill att man flyttar till shus och grejs inom en snar framtid) men ah de visar sig,anton vill ju göra om badrummet,vilket verkligen behövs men..de är ju även de dyraste i ett boende att just göra om..och köket då men! vi får se hur de blir tillslut!

nja nu ska ja njuta av att de är fredag,hare gött :)

tjohejs

gokväller

Kategori: Allmänt

Hallå där!

vad händer och fötter?

hos mig händer de inte alls mkt,har precis ätit lite sallad nerslagen i soffan,skönt! slutade halv 9 ikväll och dagen har gått bra,lagom med göra..lr ja de va en jäkla massa pall..men de gick ju tillslut :)

<imorgon blir de upp i ottan,börjar halv 7 sen joobb till 16,sen blire städning så de är fint när antonia kommer hem!somsagt han klagar ju jämt på att aj stökar ner så mkt,även fast de är han som görne mest grr!

iallafall,vill ha helg nu..typ att de ska bli fredag eftermiddag ;) men de kommer ju,som tur är :)

nja nu blir de tv en sväng

tjohejs

Morrn!

Kategori: Allmänt

 Hej på er!

Klev upp bara för ett tag sedan,så skönt1 sover kanon nu om natten och drömmer som bara den..både dåliga och bra drömmar! haha! Sitter nu och äter yoghurt för att sedan göra mig iordning


Börjar ju jobba kl 11,har alltså ett 9 timmarspass att se fram emot :S  men de går nog bra :)
Imorgon är de ju torsdag,weeei :)  jobbar då morgon så ja slutar tidigt,lr ja kl 16,skönt! Hoppas Anton kommer hem tidigt!

Annars i helgen blire nog en tripp till birsta,vill shoppa lös,fick ju min första lön sen november nu! haha fick rätt bra för att ha varit borta 5 dagar och inte jobbat en enda helg,undra vad ja då kommer få i januari :P nice!

nja nu måste jag noog börja göra mig iordning,ha en bra dag!

Anton<3

mys

Kategori: Allmänt

hmm syster skruttan och fader min har precis lämnat mig :S tråkigt! pappa var här en sväng och åt glass med oss medans mamma tränade ;) haha  skruttan har busat på som vanligt,ätit glass och busat lite mer! sov i 2 min gjorde hon också haha
hon är bra go hon!

jahapp,annars då? annars är de som vanligt,jobb imorgon igen :S längtar tills fredag! :) först torsdag såklart du anton kommer hem,sen lördag då de är galej hos elin! skoj skoj! köpte även en fin en kjol jag tänkte ha då till min även där nya tröja,provade nyss och d eva så fint så..men de är ju ja de ;)ska fixa nån kamera så ja kan lägga upp lite bilder då och då igen..mkt roligare då!

ah men..hörs senare

tisdag

Kategori: Allmänt

NE maria IDAG är ja ledig,hela långa dagen! igår slutade ja kl 2! :)

kleb precis upp,så skönt de va att sova ut,blir inte mkt sånt i veckan! så de va skönt och ha rnyss ätit frukost! Nu ska ja väl ta och hoppa in i duschen så jag blir klar snart! ska på stan först innan de blir öppna!



hejhopp :)

trötter

Kategori: Allmänt



är så himla trött nu så ja kommer nog somna på momangen då jag lägger huvudet på kudden...vilket jag ska göra mkt snart!

<Annars har jag haft en skön kväll med middag hos mamma och pappa där även syster och lillskruttefisen var! hon får en på bra humör jämt alltså,bara man ser henne smälter man ju!

kom hem vid 8 då kja slängde mig i sofffan och där sittrer ja ännu,sett lipstick jungle! så jäkla bra! synd bara att de är en vecka mellan varje avsnitt,fast dedär har tydligen gått på tv 1000 länge..mamma visste allt som skulle hända tydligen :S grr

imorgon blire till att sova ut först sen stan och öppna förskolan med malin!

<nu sova tjohejsansaaaa

Kategori: Allmänt

var de måndag,och nu är ja ledig tills onstad kl 11..så himla skönt!

är bara hemma en snabbis nu ska hem till moder och fader och äta! gött!
tjejer när ska vi umgås??vavava

Äntligen

Kategori: Allmänt

Sådär då var helgen avklarad,så himla skönt! nu längtar ja bara tills imogon kl 14då ja slutar och är ledig tisdag! :)

allt har väl gåt bra och så! men nu ser vi fram emot 2 lediga helger :P

nu ska ja mysa med anton lite innan man däckar!lär nog bli mkt snart!

tråkigt med lite inlägg i helgen i know,men ah jar har icke haft tiden till de inte ork hellr men de blir mer i veckan:)



herrå

jaa

Kategori: Allmänt

DÅ var lördagen nära sitt slut,känns skönt att ha bara söndagen kvar nu! har gått bra ändå tyck ja,mkt folk ha de varit också!

har nyss sett benjamin button,väldigt bra film måste ja säga! ska väl ta coh mysa lite innan de är dags för att sova!

Hoppas ni haft en bra lördag!

tjohejs

men

Kategori: Allmänt

ja då var fredagen gjord då, känns bra! Varit lagom att göra idag så de har varit bra!
Imorgon börjar jag 7 till halv 7 :S komme rnog vara hyffsat pigg efter de passet,men bara morgondagen är över känns de genast bättre!

har precis dragit i mig mackor,gött! ska se vidare på let´s dance nu!

hejhopp!

puh

Kategori: Allmänt

har precis klivit upp från sängen,legat och degat coh halvsovit ett tag De va skönt men ja är ju såklart tröttare nu än vad ja var innan :S

MKt snart kliver ja på jobbet för helgen,känns INTE bra!  åh ja vill va ledig och sova bort hela dagarna och mysa i helgen..men njäe icke! De blir jag coh jobbet i helgen,och mkt godis antar ja :S blää

och min mage gör ont,för ovanlighetens skull..men d eär lugnt lr något!

ha en bra helg alla,tjo

Vad?

Kategori: Allmänt

Hej hopp

ni undrar säkert vad jag gör vaken nu då ja inte börjar jobba förrän kl 13...de gör ja med :S men jag vet ju varför! varit hos doktorn juuu de va kul..eller inte!

hade gärna haft en ledig helg nu också:S jäkla skit! tycker verklugen inte om att jobba helg alltså,fredan är helt okej men lördagen är så jäääkla hemsk! sen att man endast träffar sin smabo under helgen gör de ju inte så mkt bättre :S
hejdå privatliv!

nu har Anton tydligen gjport frukost,ja som hade tänkt gå och sova ighen en stund,men ja..

hjedå

...

Kategori: Allmänt

hej på er..igen! haha

har lite tråkigt som ni kanske märker.. har nu iallafall tagit en lång coh varm en dusch,de va mkt skönt! sitter nu och spanar runt lite!  fick även sms idag om galej den 31/1 då elin fyller oldie! så nu har man något att se fram emot,blir nog kalasskoj de :)

hmm ja börjar bli hungrig ;S anton vart är duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tandläkaren

Kategori: Allmänt

hej på er :)

Klev upp tidigt idag för att återigen srpinga ner till tandläkaren (som jag älskar sååå mkt..lr inte :S) Tog iallafall bort den där jäkla tandstenen och fick återigen lära mig hur ja ska borsta tänderna ;)
Gick sedan för att handla inför middagen ja tänkte bjuda Anton på då han kommer hem ikväll,när de nu blir,hans mobil är död så ja hoppas han ringer då han är på g så jag vet då ja ska vara redo haha ;)
De blir iallafall tacorullar och kroketter,så gott! men jag kan ju räkna med att jag får ont i magen,mkt grädde i :S men de äre värt ibland!

hmm efter de blev de big boy med systramin och hennes kompisar sara och marica,de va trevligt.de har ju alla barn så ja var i paradiset! Dennis är ju så go haha "Antoon laga" de bar sedan av till syster där jag hjälpte henne städa,är snäll ja ;)

KOm nyss hem så ska väl ta coh plocka undan de sista nu sen hoppa in i duschen,ska bli skönt!Blir ingen sovmorgon imorgon heller då jag ska till doktorn kl 8 :S hmm och ja börjar 13 skoj! men men lika bra att få de gjort! Har iallafall (tror jag) en lugn helg på jobbet,eftersom mina arbetskamrater är de bästa och förberett en hel del redan :) dom är bäst!

njäe nu så,in i duschen! hej så länge

nej!

Kategori: Allmänt

De här går icke hörreni,jag tro ja ska hoppa i säng och spana lite på tv och hoppas att ja somnar inom en snar framtid!

hmm tjoooo

assaaa

Kategori: Allmänt

men hallå!

Första dagen av de två lediga är snart förbi,jobbigt! har iallafall haft en trevlig dag förutom tandläkarbesöket,dock blev de ingen tandsten som försvann utan ja blev plåtat,lr ja tanden då..asfint blev de nog :S de är pga framtandne där jag tänkt skaffa en krona  (eftersom min snälla syster snällt kastade en börs med typ 100 enkronor och därmed slog sönder halva min framtand) måste firra de innan ja fyller 24 annars gäller inte försäkringen så,lika bra att göra de nu! SÅ till de roliga,jag måste då dit igen imorgon eftersom hon inte hann med de hon egentligen skulle göra..kanonkul! ingen sovmorgon imorgon heller :S

hmm ja iallafall så blev de stan med mamma malin och lillskruttan såklart! blev lite shopping cokså ett par tights i jeanstyg och en leopardmönstrad tröja! Sen åkte vi buss hem till mamma där de blev middag, De var mumisgt!

hmm,stått framför spegeln coh provat massa kläder ikväll,fan va ja längtar till sommaren! vill ha nununu! Man kan va ute sent om natten och inte frysa alls,i fina klänningar och kjolar och allt.. åh! kanske avnjuta en glas gött  vid stranden och titta på solnedgången..lr något ;) och kanske tälta på en strand!

ja de jag vill komma fram till är att sommaren är ju helt klart den bästa tiden på året,då iallafall jag mår som bäst! Skeppet hamnkrogen lär besökas en del till sommarn i hope!myspys!

spanade på resor igår också,ghittade en till thai för ett bra pris i november,rät skön tid att åka tyckte ja,då man behöver värmen och solen liksom! Januari februari lär man behöva den ännu mer så ska kolla priserna då med men de lär ju vara en aning dyrare skulle ja tro :S Anton verkar på så,kan bli trevligt :) btw så komme rhan hem imorgon ÄNTLIGEN

nja nu ska ja väl drömma mid vidare till sommaren och snaska lite godis!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Morrn på er!

Hoppas natten varit tillbelåtenhet,de har den för mig ,ganska iallafall! sov ju litegrann iallafall coh ja va inte så rädd haha sjukt dedär! iallafall så klev ja ypp vid halv 10 för att duscha,sagt och gjort och nu sitte jag här och fikar godaste yoghurten från lidl med björnbär,blåbär och jordgubb..mums :)

Ska göra mig vacker för att sedan pallra mig ner till tandläkaren,tandsten tydligen,gör ju så sjukt ont att ta bort :S hatahata sen ska ja möta upp syrran så ska vi gå på staden,trevligt! träffa skruttan lite ;)

nja nu ska ja äta upp sen slänga på mig ett ansikte


tjo

Tråkigt!

Kategori: Allmänt

ÅH ja har så tråkigt :( tänkte ut och gå men ser ni vädret ute?de tilltalar icke,jag som tänkte gå ner till jobbet och småprata lite och köpa godis :S skit också!
Är de nä bra på tv ikväll tro?blir till att glo på tombruken ikväll somsagt men imorgon tro ja visst d eblir syster och stan först sen blir de nog film på kvällen med nå girls och boys kanske tom :) (så tjejer häng på! mer info kommer såklart)

hmm har iallafall gjort ett feeettttttt ryck och städat hela lägenheten + att jag (Anton kommer icke tro mig) städat hela min garderob! blev  3  pappperspåsar med  kläder som ska ges bort och en som ska slängas! HAr så sjukt mkt kläder men använder inte allls mkt av de sååå nu fick en del åka! tex mina favvojeans som ja köpte på klassresan i 9:an, dom är liksom försmå..såklart de var ett ex antal år sedan,bara gilla läget ju! korumpaväxneråt! ;)

man blir bara lite smått fundersam,fatta vad dedär 3 påsarna är värda..herregud,sjukt! men aja vad ska man göra!Insett nu att jag måste införskaffa mer jeans då ja nu ger bort 3 st..hmm jobbigt,de blir nå baggy,orka tight!

nja nu ska ja väl..göra nått hejpåer

Nyårspics

Kategori: Allmänt

SÅg ju nu att mary lagt upp bilder sedan nyår,så ja tänkte jag snor dom och lägger upp några här :)




Söta va ;) I know!

Dagens

Kategori: Allmänt

Men hej på er!

Har precis kommit hem från jobbet,fasen vad halt de var ute :S först snö..sen regn blää!
vad händer ikväll då tro,skulle vilja göra nå,har ja orken?

grejen är den att(skratta inte) att ja hade en mardröm inatt,lr ja halvsov och drömde då att ja hörde dörren brytas upp,ja blev ju livrädd,men sedan vaknade ja ju,trodde dock de var i verkligenheten så jag kund eju inte sova nå mer såklart,så idag ser ja ut som 7 svåra år haha så hemskt! blivit skiträdd  nu på senare tid,vet inte varför! Skumt!Hoppas de blir bättre för man orkar ju inte ge 100 på jobbet då man inte sover om nätterna :S hmmm

annars då? tro ja ska dra ihop nå filmkväll lr liknande ikväll,skulle va mys,saknar mina girls! sen i helgen jobbar ju såatt,bäst att passa på då man är ledig :) vi får se hur de hela slutar!

och undra vad man ska äta idag då? blire kanske till att dra en pizza kanske ?! de visar sig också,annars får ja väl slänga ihop nå gött från frysen!

nu ska ja däcka i soffan,fast först ska ja nog plocka undan lite här! gäller att hålla efter nu då ja lovat Anton att de ska va kliniskt rent här då han kommer hem ;)

pussheeeeeeeeeeeeeeeej

Lipstick jungle

Kategori: Allmänt

Åh vad bra lipstick jungle är alltså, och inte tala om hur jäkla het killen är alltså, alla vet nog vem jag talar om (kommer inte ihåg namnet haha) lär nog följa denna serie,följer inget ny förtiden så,nu äre dags!

annars är de lugnt,ont i magen fortfarande! ska kollas upp nästa vecka och provsvar väntas komma imorgon! undra vad de kan vara :S

föresten,började ju en kille idag som sk alära sig bc hos oss,magnus heter han! väldigt trevlig kille! Han är så himla lik åbbe också haha och han kommer från övik..så saris har han en släkting vid namn magnus? :)

nu ska ja hoppa i säng coh försöka sova en skvätt innan ja ska upp före 6 imorgon :S


hare gött

shiet

Kategori: Allmänt

sådäre då va man hemma igen efter ett nice pass på jobbet,har nyss käkat lite sallad de va gött!

sitter och spanar in lipstick jungle nu,verkar va bra :) måste nog återg¨till de nu så ja inte missar något..återkommer sen tjohejs

morrn

Kategori: Allmänt

Då vare måndag då ogen:S not funny,speciellt inte då jag har en helg fullt av jobb väntandes,är iallafall ledig onsdag och torsdag!

fick börja 13 istället för 11 idag,kändes skönt ;)Idag kom ävven en butikschef som ska lära upp sig hos oss idag! ska bli spännande :) VI ska lära han allt vi lkaan ;) hihi

nu ska ja greja lite,återkommer!

Anton<3

åhej

Kategori: Allmänt

betongkepa på :A haha jag skulle vara lugnt igår,men de lev helt okej alltså:) syrran hade ju galej så åkte dit efter en väldigt mumsig oxfilé på amenta med antons familj! kvällen blev blöt för vissa mer lr mindre=) mkt trevligt! synd jag inte kunde vare med från starten bara men men!

nu klev ja precis upp känner mig sådär alltså :S jobbigt! ångesten börjar göra sig påmind också,,jäkla skit!

men vi drar till med en lista som ja snott av sarab..igen :P


Vad heter ni?: Sara och Anton

Hur träffades ni?: Jag spanade in honom på skolan i 2 år innan han äntligen "gick med" på att träffas haha

Hur länge har ni varit tillsammans?: 5 år och 4 månader" med några Pauser på nacken"

Är ni förlovade?: Nej de är vi tyvärr inte

Har ni barn?: nopp

Vem sa "Jag älskar dig" först?: De var nog ja

Vem är äldst?: Anton är 1 år äldre

Vem är längst?: Antonia

Vem sjunger bäst?: haha de är nog ja=)

Håller ni i handen på stan?: jaaa ;) de ggr vi går på stan

Var nån av er oskuld när ni träffades?   ja

Kände ni varann innan ni blev ihop?: Nej lr vi kände väl till varandra men

Vad har ni gemensamt?: oj orka inte rabbla

Blev du kär i första ögonkastet?: Ja blev de

Har ni någon speciell låt?: ne :(

Har ni stora framtidsplaner?:  Vi får väl se

Har ni gråtit i varandras armar?:  yes

Har ni varit utomlands tillammans?: Ja,turkiet

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?:  Ja de är klart

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?: Jo 2 mil ungefär

Blir du lätt svartsjuk?: nej ingen av oss är speciellt svartsjuka av os

Brukar ni bråka?: De händer

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?: om ja måste välja så blir de magen ;)

Vad använder ni för preventivmedel?: knaprar piller

Hur skulle ditt liv se ut utan den du älskar?: jadu vem vet,men de behöver vi inte sitta och tänka på

Bästa presenten han gett dig: Ipoden som ja fick förra julen (som jag tappade i juicen igår fast dne klarade sig utan skador hahaha)


sådär..frukost :P

pics

Kategori: Allmänt

hmm ja tänkte bjuppa på lite blandade bilder,thaibilderna har vi inte firrat ÄN,skämmes!

men iallafullfall :

Dåså

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Då var de lördag då,vad har hänt idag?jo de blev svall en sväng me syster och anton tidigt imorse..klev upp 9:S kom hem vid halv 2.,skönt! blev 2 klänningar och ett halsband till malin som hon fick av mig eftersom hon fyllt år,ena ska hon ha ikväll då hon ska ha galej,hoppas ni fåre skoj! ska väl dit ja med efter att jag ätit middag på amenta! blir bra de!

nu har vi städat hela lägenheten igen,fint blev de! men gud så tråkigt de är att städa,hatar de! och anton klagar att ja aldrig gör de...men de gör ja visst de,men ja hinner alltid stöka ner innan han kommer hem igen haha

nja nu ska ja basa vidare..ses i dimman kanske!

hej du glade

Kategori: Allmänt

tjohej!

äntligen helg,gått bra på jobbet idag,dock var ja så jäkal slö..men men de får man vara ibland! ;)

trodde anton skulle vara hemma då ja kom hem,men ICKe,otippat! gissa vart han är!!!!! så nu ska ja kura enr mig i soffa och säkerligen lär ja slumra till,så sjukt trött hela tiden:S top model nu också..nice!!

tjoflöjlt

Imorgon

Kategori: Allmänt

Hej på er :)

Idag klev ja upp runt 10 efter att ha försökt att sova sen 11 igårkväll,förgäves! sov väl nån timme sammanlagt! jippi!

ialafall sen bär de iväg till parketten för att höra om de inte hade kvar någon väska sen lördags OCh de hade dom..lyckan var total! Min ipod är nu hemma hos mig igen,nice! :) ska nog ta de lite lugnare nästa utgång! se hem igen,fikade och kollade runt lite på dattan,då ringde syrran som var på stan så då mötte ja upp henne och marica och kikade runt lite innan de va dags för jobb 13.30!

de gick bra att jobba,ellen kom också och jobbade 2 timmar så de var superkul att få surra lite och så,var så länge sedan!

så nu är ja hemma då igen,nerslagen i soffan för ovanlighetens skull! Längtar somsagt tills imorgon då anton kommer hem och så fyller ju syrran är så då blir de kalas :)hoppas hon gillar mina presenter!

blir nog sängen snart,jobbar öppning imorgon! tandläkaren blir de också,drygt! men men

hejhopp

men

Kategori: Allmänt

jahapp då var denna dag snart över också,gick bra att jobba och nu sitterja hemma och ja..gör inget!kollar på tv och skrver här samtidgt! :)

blir ingen stan imorgon heller,syrran sviker ännu en gång..snällt :S  får väl se vad som ska görs innan jobbet imorgon då..kanske städa?hmm tråkigt men måste göras!

de rä iallafall snart torsdag vilket är great,längtas! helgen blir iallafall superlugn ha ja bestämt,middag på amenta på lördag med antons familj,hasn broder fyllr år idag så ska fira han då!blir nog trevligt..och gött :P

nu då? nja vet inte

Morrn

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Hoppas Att sara och jannike hade en bra dag igår md mycket pesenter,ni får berätta sen! :)

Annars så har jag sovit så jäkla dåligt inatt,skrämde nog upp mig själv på hemvägen så de gick inte att somna,fast så är den nästan varje första natt efter anton åkt :S jobbigt! tur att ja jobbar stängning iallafall!

fasen imorgon blir de stan med syster,hon hann inte idag,måste dock ner en sväng ändå ja..syrran fyllerår på torsdag också,så då blire kalas igen:) skojskoj! och jag hade turen att linda ville byta pass med mig så ja slutar redan 13.30,så skönt! frågan är bara vad mn ska köpa till henne,har köpt en grej men vill köpa nå mer,får se vad de blir! hon läser ju min blogg så,ska inte avslöja nå mer ;)

nu ska ja klä på mig och bege mig till stan en sväng! föresten om ni var på festen för linus i lördags,ni fick inte med er en svart väska som inte tillhörde er?hojta till isåfal för då äre nog min :S

hejs

jahapp

Kategori: Allmänt

Nu kom jag hem från inventeringen,fy fasen,de va inge kul alls!  :s men nu är de somsagt över och jag hoppas ja slipper nästa gång haha! var lite läskig också at gå hem genom stan själv :S

hmm sov väldigt länge imorse nästan till halv 12,genast kom måndagsångesten upp..men de gick över igen som tur var! Sara och zandra skule på stan så ja hängde med en sväng innan jobbet kallade,de var mkt trevligt :) Hoppas även att tjejerna hade de mys hos sara när de firade henne,tråkigt att ja missade de :( Hoppas du haft en rba dag ialalfall sara,och självklart jannike också :) grattis återigen :) nu slitter jag vara oldie själv iallafall:P

hmm ja borde gå och lägga mig nu,men är inge trött men ja ska ändå!ska på stan med syrran innan jobbet imorgon så måste upp rätt tidigt!

drömde ivärsta knasiga drömmen inatt föresten,drömde at lag flyttade till umeå lr något och skulle bärka på lidl där,men jag hittade aldrig dit haha :S så jag sket i at tjobba,hade en lägenhet som..påminde om en fjällstuga av den äldre sorten och utomhus hade jag en pool där massa barn lekte! sara b och rickard var med även sarah och åbbe,och ja hade nån gammäcklelkille haha  sjuk dröm!de vankades fest också,vi hde väldans trevligt! hmm aja nog om de

åt nyss lite potaissallad och skinka,rätt gött men potatissalalden smakar sjutk mkt vitlök så jag lär stinka imorgon ;) mys!

åh jag saknar anton med:( sen längtar ja efter sol och värme,vintern är absout ingen hit för mit välmående haah! redan börjat spara till en ny resa,så nu behöver ja bara övertala anton till att följa med och sen måste ja ju få ledigt såklart! oj en sak till,måste ju bestämma vart jag vill åka med ;) fått för mig att jag vill åka till bali,me inte vet ja!

ne nu blir de sängen och tv tills ja somnar,om jag somnar! hejs

yeah

Kategori: Allmänt

tjo vad gör ni? jag latar mig i soffan,som ja typ gjort  hela långa dagen förutom att vi åt på bogboy då :P

ska väl ta och göra nån middag nu tills anton kommer hem från att ha åkt skidor! blir korv och mos,kan funka!


näe nu blire mat somsagt tjohejs

Kuk

Kategori: Allmänt

hmm så vare söndag igen :S k'nns sådär,även att vi har inventering imorgon :S

Gårdagen tyckte ja va himla skoj iallafall:) kanske blev lite väl mkt för mig där men..jag fick köra vitbussen då ja kom hem..mums!Tur som de va sov anton som en stock (han retar mig alltid för jag sätter igång kranen för att de inte ska låta,men de är såklart de gör de ändå)

men somsagt mkt skoj och så fick ja en present också ju,så snällt:) och gött vare hehe var ju även till linus fest,också skoj:) blev mkt dans hehe!

Annars idag blev de käk på big boy med syster med familj,de va gött även fast man inte fick i sig så mkt men..sen nu ha ja nyss städat bort festen här hehe blev inte så mkt så de va skönt! nu tänkte ja ta miig lite glass..gött:)

hmm vissa är dummare än andra

:)

Kategori: Allmänt

hihi

INte gjort värst mkt idag,handlat varit på stan och fyndat ;) och varit hos mor och far en sväng med..just nu steker Anton fläskfilé så snart blire m,at,är så hungrig så jag mår illa :S

handlade även lite gött för kvällen..MALIBU så jäkla gott,kan ja drömma mig tillbaka till Thai också :P

Vi köpte tavlor idag med,som jag spanat på länge,så nu sitter de uppe här i vardagsrummet,kanonbra blev de :)  fast nu när ja köpt ny tvbänk och dedär vill ja ju ha en ny soffa,men de bli dyrt,de får vänta ett tag! sen vill ja tapetsera i sovrummet igen.,i någon mörkare och varmare färg!har sett en snygg grej i en tidning som jag tänkte göra..får se när de blir!

njäe nu sk aja ta och äta sen göra iordning för kvällen,tänkte även bjuda på marängswish ikväll,hoppas alla gillare ;)


pusshejsvejs

Men hallå

Kategori: Allmänt

Hallå där :)

Är allt bra såhär på lördags morgonen?! hoppas de! <med mig är de luugnt,vaknade upp som jag alltid vill göra med anton brevid såklart,mys! NU ska vi äta frukost sen vetetusan vad som händer,jag vill till svall så får se vad karl säger om de!

Ikväller blir de galej iallafall :) ska bli skoj! Laddad till tysen så.. :)

hmm,annars då? nja inte mkt..rullar på som vanligt! Försov mig igår till jobbet,sååå hemskt :S huvvaligen! men ja ja kom "bara" 20 min sent iallafall,drygt då man vet att man måste gå..hade ju gått fortare om man hade haft bil ;) men men! Gick bra att jobba iallafall och nu är de helg,så skönt!Tänker på linda som har helg :S en jobbig en dessutom :(

iallafullafall..har jag skrivit vad ja fick på min stora dag föresten?! skriver de ändå.. FIck mest presentkort på bla kicks ikea  och pengar blommor och en hemlig tripp/resa av malin..undra vart de bär av?;) spännande! sen ett par mysistofflor som matschar min morgonrock :P Sen av antonia så ficxade han till ett "sminkrum" åt mig i garderoben hehe:) helkroppssspegel och grejs,perfekt := så ja slipper stå i köket och kladda runt :) sen ska vi på bio och mysa och så imorgon..blir bra de=)

NU sk aja ta fram frukost sen får dagen börja,,hejhopp ses ikväller i dimman

tjo

Kategori: Allmänt

Då var ja ensam kvar,alla har åkt hem! Har fått massa presentkort vilket är superba,även pengar perfekt :) saknar anton här bara :(

ska väl äta en tårtbit till hade ja tänkt sen göra mig redo för sängen :)

men först en lista (som ja snott såklart) hehe

Är du kär just nu?
Ja, de är klart :)

 Har du kysst någon idag?
Tyvärr inte

 Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? 
Absolut

 Har du ett förhållande?
De har ja

 Om nej, varför inte?
 Hm..

 Hur många har du varit tillsammans med?
 1 :)

 När förlorade du oskulden?
Jaru ja var väl 15

När går gränsen vid otrohet?
hångel smek osv

 Har du varit otrogen och om ja, varför?
Jo,inte den blekaste. Allmänt blåst i guess!

 Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
 Absolut inte

 Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
 HAr bara haft ett serilst förhållande och vi är ju fortfarande tillsammans ju:)

 Är du romantisk?
 nja ja vet inte:)

 Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
 nä,kanske i 6 års,då man hade 6-7 st på samma gång

 Är du svårflörtad?
näe

 Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
de har ja fast de är inte många ggr

Vad hette din första flickvän/pojkvän? 
Anton

Hur länge höll det?
ja nu är vi inne på 5 år och hmm 4 månader

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? 
de har ja..då han tjuvhåller mig lr kittlas :)

Har du lekt med någons känslor? 
Näe.

Hur länge höll ditt längsta förhållande.. 
...

Kortaste?
ska man räkna oseriösa så vare väl ba några dagar haha

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? 
Förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? 
Hehe nej=)

Är du en bra pojk/flickvän
Nja jag är nog rätt jobbig att ha att göra med haha

Hur många har du haft sex med i år? 
hmmm

 Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
 Anton

 Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
 Anton

 Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Nope

När fick du din första kyss? 
Oj,ingen aning

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 
mamma 18 pappa 19

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? 
Haha ne

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? 
nej för fasen :)

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? 
ja vet icke

Vad gillar du för stil på tjejen/killen?
 Hel och ren haha näe men inte vet ja, :)

dendär listan va ju skoj haha men nu så sk aja grejsa hejhopp

Happy Birthday

Kategori: Allmänt

JA dagen är nu här då lilla jag blir hela 21 år :) kändes dock jätte ensamt att vakna imorse alldeles själv i sängen :) jahapp grattis till mig själv liksom..men men syrran kommer snart så man får lite sällskap. Fick sluta tidigare idag också,snäll min chef :)

sms har rullat in också skoj :) tannin var iallafall först inatt ;)  Anton har inte ens ringt ännu,han ligger risigt till!

nja undra om man ska hoppa in i duschen så de är gjort!

hoppas ni får en bra dag,de ska ja ha :) pöss


jag önskar mig en speciell grej,undra när ja ffår den?

Yeah

Kategori: Allmänt

Hejhopp sötnooosar!

vad händer hos er? Jag har precis satt mig på arslet för att lugna kroppen lite,och även v änta på att golvet ska torka så jag kan vika ihop tvätten! skoj skoj! Mamma pappa syrran och skruttan har varit här ikväll och firrat tårtan så nu står bottnen klar i kylskåpet,hoppas den är lika god som den brukar vara (tvivlar ja dock ihnte på men) blir garnering imorgon då ja kommer hem! Slutar 16,men förhoppningsvis får ja komma hem lite tidigare om chifen vill släppa iväg mig :P

Har jobbat 11-20.30 idag,rätt drygt,men de gick bra! Räknade även all nonfood,niiice! fast mina kollegor var ju så snälla och gjorde mkt innan redan,dom är bäst dom! :)

hmm annars då? nja inge speciellt,ska sova själv ikväll,länge sedan nu! känns dock knas att vakna upp själv,ingen som sjunger för en som de alltid varit ju :( buhuuu! men vad göra? JO anton kan komma hem och sjunga en trudilitt tycker ja,men de är ju vad ja tycker :P

nej nu ska ja gå och käka en macka och dega en stund till!

hejpa

Wiiie

Kategori: Allmänt

Hej hopp allihopa,och god morgon :) har precis klivit upp och hunnit med en snabbdusch,skönt! Börjar jobba 11 så egentligen har ja lite bråttom,men ja orka inte stressa! Anton åkte imorse också :( buhu men han kommer ju hem på fredag,bra de :)

Han missar ju dock en väldigt viktig dag,min födelsedag,som för övrigt äger rum redan imorgon :) Mamma ska hit idag medans ja jobbar och fixa tårtan,snäll hon,pappa ska väl va med på ett hörn han med :) jobbar ju kväll idag så,hinner inte själv(sen vet ja inte hur man gör och mamma gör godast)

föresten på lördag tänkte ja ha galej här hemma för födelsedagsbarnet,hoppas alla kan komma som känner sig bjudna;) vi lär väl dra igång vid halv 7 låter bde bra? kanoners!!

sitter just nu med trådlös mus och tangentboord och har datorn påp tv:n asnice :P slippa ha en jöävlöa dator som är bärbar FAST man måste ha batterisladden i + ett till löst tangentbord över eftersom de riktiga inte funka haha :P

oh nej nu måste ja skynda

hohoh imrogn är ja 21 ;) cool


hwjhoppsansaaa

hopp

Kategori: Allmänt

sådär då är helgen avklarad och även denna dags arbete,så nu är jag ledig imorgon också :P sköönt!
 imorgon sk de handlas til tårtan mm,även hämta nya soffbordet :9 wiiiie!


hörreni,hörs!

iiii

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Allt bra? med mig är de bra,helgen är nu överstökad vilket känns ooootroligt bra:) gick finfint md så!Nu väntar ja bara på mat sen så är ja nöjd,blir kyckling ris med sötsursås creme fresh och sallad..längtar :)

försten,snodde en lista av saris ;)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Absolut!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inget löfte ens :S

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Syrran är min bästa vän så svaret blir väl ja :) Oliwiiiaaa ;)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej men alldelles för många "runt om kring" en :s

5. Vilka länder besökte du?
Thailand  :)

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja de är mkt, förlovning barn hus.. :)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
28/3

8. Vad var din största framgång 2008?
haha,ja om jag ska svara något lär de väl vara att jag blev ställföreträdande butikschef på jobbet :)

9. Största misstaget?
Pass

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
mm,mår fortfarande inte normalt sen min vistelse i Thai :S

11. Bästa köpet?
Oj svår fråga resan till Thai, och ett ljudsystem satt väl där de skulle också :)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Thai :P lätt värt de!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag blev moster såklart, och alla mina vänner och Anton i ren allmänhet!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Måste nog svara Bag in da box som saris haha :)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Nog ganskalika skulle ja tro :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
hmm pass

18. Hur tillbringade du julen?
Först jobb,sen hemma hos päronen med farmor och syster med familj

19. Blev du kär i år?
Ja på nytt kanske :)

20. Hur många one night stands?
hmm

21. Favoritprogram på TV?
hmm topmodel onge three hill

23. Bästa boken du läste i år?
"sex som jag vill ha de"

24. Största musikaliska upptäckten?
hmm för djupt för mig

25. Något du önskade dig och fick?
Fick göra min drömresa till Thai

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jora

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
kommer knappt ihåg,de var ju snart 1 år sedan ;) men jo jag jobbade min andra dag för lidl sen blev de kalajs i huset :)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
De tror jag nog!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
hmm zombie haha

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner och familj!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
ehm...

33. Vem saknade du?
girlsen som lämnat oss i härnta för andra äventyr!

34. De bästa nya människorna du träffade?
de är många

uppdatering:
 maten blev suuupergod,anton kan han!
nu ska ja städa upp lite med  pokerface på högsta volym

tjo

Lördag

Kategori: Allmänt

då var de kväll igen,jobbat hela dagen 7-18.30..deni! har gått jättebra,tror ja,får väl se vad bossen säger på måndag!:)

just nu sitter jag nyäten och nyduschad,så skönt! bara sova som fattas hehe men de blir liiite senare ivarjefall,jobbar ju imorgon med så! efter passet på måndagen efter att ha jobbat helg,när man går hem då,vilken känsla haha,så skönt!Längtar tills dess iallafall :)

undra vad de är på tv ikväll,hoppas de är någon bra film(som man kan somna till hehe)


nu blire myseon pusshejs

Fredag

Kategori: Allmänt

känns verkligen inte som fredag idag,som en måndag snarare! :s drygt! de gick inge bra att jobbaidag hellr hmm också drygt!  Är hemma nu iallafall,skönt!Börjar 7 imorgon så blir en tidig kväll somsagt!

Längtar tills tisdag då är jag ledig,då ska de handlas inför torsdag då jag ska firas(hoppas ja) :) de blir smörgåstårta och glass för de som inte gillar de,längtar redan til smörgåstårtan ja..mums:) undra vad ja får i present..spännande :) anton är inte hemma,som vanligt :s tråkigt! han missar alltid min födelsedag,inge kul alls! :(

hmm nu ska ja väl se vidare på tv:n tjohejs

Gott nytt 2009

Kategori: Allmänt

mja,nytt år nya möjligheter! Gårdagen var sådär,och de va svinigt jävla kallt då man skulle gå hem i tunnajäkla strumpbyxor brrrr :S mina ben tappade ja känseln i ganska snabbt! Väl hemma slocknade vi jäkligt snabbt och sov jäkligt länge imorse,tro hon va 12 lr något!De blev donken med syster med familj och maria och chrille och lille felix!

slappade järnet i soffan i några timmar sen middag hos päronen,gött! Nu är vi hemma igen och slappar återigen i soffan!
ångesten börjar komma ikapp en också..jag jobbar nämligen helg :S för första gången på...mkt mkt länge! har varit så himla skönt hade gjort vad som helst för att få ha de så alltså! så helgen kommer att bestå av att jobba och sova,skoj!Anton får mkt kvalitetstid med garaget iallafall :s haha!

nja nu ska ja väl dra mig tjoheeej!