SaraKullh

Dagen

Kategori: Allmänt

har inte gjort alltför mkt idag,busat lite med skruttan,hostat och snytit mig haha! Åt spagetti med kyckling och wok som jag lagade åt mamma oh pappa syrran,de gillade de,men somagt de är jääkla gött :)

Kom hem vid 6 och bestämde mig för att ta en promenad,gick bortåt sälsten och tog även med mig kameran haha bilderna blev ju sådär,mkt mkt mkt finare på sommaren såklart! Blev även nå egopics och på min nya jacka :) ja gillar den!

På fredag ska de köpas skor,MÅST verkligen ha ett par nya nu,de är hål i mina jag har nu haha och ja...de har varit med om en del så nja nya ska de bli!

nu ska jag nog hoppai säng och se klart The mentalist

upp i ottan imorgon :s hmm  aja hejs



Just ja,kom på att jag tog lie bilder förut här hemma:

Morrn

Kategori: Allmänt

God morgon!

Klev upp för ca en timme sedan,var så himla skönt att sova ut altså! Har tagit en dusch och sitter nu och ha ätit frukost och allt! Nu är de bara dags att göra sig iordning! Har ingen aning om vad jag ska göra dock men haha!Ska ringa syster och höra om skruttan mår nå bättre så vi kanske kan hitte på något!

Riktigt finväder idag också,inte ett moln på himlen! Sånt gillar vi,våren får mer än gärna komma nunununu!
Hmm,längtar till helgen gör jag också,är ledig fre lör sön..så jäkla skönt :) Dock fick jag veta igår att Anton tänkte spendera både fredag OCH lördag i de där jävla garaget ( som jag tänke bränna ner snarast) Nedu de där funkar inte,han får ta sig en rejäl funderare över de där nu!

nja nu ska göra..nått hejhopp

mjo

Kategori: Allmänt

Ja då var de kvällen igen då,blir nog en tidig kväll idag igen haha men de är skönt!
Var sosmagt hos syster och åt spagetti med köttfärsås,sen jordgubbar och glass till efterrätt,de va mkt gott! Längtar ännu mer till sommaren nu! Vill ha nu!

Ska ligga och spana på tv nu bara,ska bli skönt! Tänkte bjuda på lite bilder först :)



De är bilder från Oliwias Stora dag,i lördags :) hela 1 år är hon ju nu! Sen bilder från ida då jag busade lite  haha jag verkade ha de vädigt roligt :)

Mååndag

Kategori: Allmänt

yepp,hela långa dagen!Och nu är jobbandet klart för idag och imorgon,ska bli så skönt att sova ut imorgon!
Är även ledig fredag,då jag tagit ut mina plustimmar som jag samlat på mig,sååå jäkla skönt! Så jag jobbar bara 3 dagar denna vecka :P Känns väldigt bra efter att jobbat varannan vecka helg! Kanon!

Handlade lite sen fick jag skjuts av mami hem,ska till syrran idag och äta,skruttan är dåligt så vill inte att hon ska ge sig ut.så då åker vi ju såklart till henne :) Fast ska nog inte gulla med henne alltför mkt då de känns som även jag har febran och hostan gör mig gaaaaaaalen :S Har iallafall köpt supergod efterrätt :P Jordgubbar och glass,hoppas gubbarna är goda!

Anton har somsagt åkt igen,fast nu är hn i Övik,så de ärinte så långt borta,skönt de! Längtar tills torsdag redan då inte blev alltför mkt kvalitetstid för oss i helgen :S Desto mer i helgen :)

nej nu ska jag lägga mig och ta de lugnt i soffan ett tag :) sköönt! hejhopp

Jag lever

Kategori: Allmänt

men de är knappt...har ont i huvudet som fasen och febran har man,hostar som få med,ialla illa! Klart man blir sjuk då man ska va ledig tisdag :S MEN nu är helgen gjord ivarjefall...så jäkla skönt! Har gått sådär men men!

föresten så jo jag kikde på idolfinalen ( kan se in i framtiden) haha näe hörreni vettetusan vad jag tänkte med haha :) Menar ju självklart lets dance!

Igår var ja en snabbis till mary där de va ferre,eftersom jag jobbade hela långa dagen blev de ingen längre visit men,de va skoj att träffa alla :) När jag kom hem blev de mys och film med anton,så Yesma hahah jäkla skum,men rolig film!

Har ätit kycklingsallad med annanas nyss,de va gött..så nu ska jag decka av i soffan :)

imorgon slutar ha halv 12 sen ledig tisdag,som jag lääääängtar 

nja somsagt  soffan var de

mja

Kategori: Allmänt

så då var fredagen done iallafall,skönt! Blev fikahos päronen efter jag slutade och såg idolfinalen,mkt trevligt!
Ville att Laila skulle vinna ja..men men :) De funkade med Magnus med!


Nu skulle jag ha sovit för ett bra tag sedan såååå

gonatt




snart fyller skruttis 1 år :) alltså vart har tiden tagit vägen..herregud!

Tjo

Kategori: Allmänt

Jahapp,då var fredagen kommen,attans :S

Ska snart dra mig neråt alltså,börjar kl 13! Anton åkte vid 11 han,han skulle hjälpa Glenn tror jag,om jag inte fattat fel! Sen hämtar han mig ikväll då ja slutat halv 9 sen åker vi till papi och äter tårta!Börjar ju 7 imorgon så de blir väl en tidig kväll för mig ivarjefall :S

hmm imorgon är de galej hos mary,skulle också vilja varit ledig och umgåtts... Men till påsk då ska de umgås,hoppas jag :)

njäe man kanske ska slänga ihop matlådan sen ge sig iväg!

Ha en skönt ledig lååång helg..hejpa

:P

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Dagen har varit kanon,och nu vet vi könet på syrrans lille bebis i magen :P hihih Vill inte skriva n¨ågot här i bloggen innan hon gjort de så ;)

Kom hem rätt sent,varit i svall och birsta hela långa dagen,kom hem vid 7 tiden! Gjorde faktiskt middag,kors i taket! Så nu sitter jag i soffan mätt i belåten :) Skulle sitta väldigt fint om anton vore här med mig :S men förhoppningsvis så kommer han hem relativt tidigt imorgon!

Sen är de ju dags för att jobba helg :S känns inge vidare men men.. Bara gilla läget! Helgen brukar gå rätt fort så

jadu sen är de dags för löning också,på fredag! Nice nice..

nedu nu så blir de tv..tjohej

Inte ett moln

Kategori: Allmänt

Nej de är inte ett enda moln på himlen idag,helt underbart! Synd bara att de är så kallt,men man ska inte klaga då solen skiner eller ur ;)

Sitter och äter frukost nu sen ska ja dra på mig ett ansikte sen bär de iväg mot svall :P hihiih


nej nu måste jag skynda mig

Ha en bra dag :)

Imorgon

Kategori: Allmänt

ja imorgon är de en stor dag :) hihi så spännande!

återkommer imorgon,är så jäkla trött så ska däcka i soffan nu!simningen tg kol på mig idag haha+ tidiga morgonen antar jag


godnatt

Hej!

Kategori: Allmänt

Yes då var denna arbetsdag förbi för mig,skönt!

Ska iväg och simma när Sara kollat på lägenhet,ska bli nice de! men jag har egenligen ingen ork,men ska tvinga mig dit :)

nja nu ska ja slappa lite framför tv:n tjohej

God Natt

Kategori: Allmänt

Ja,nu är de snart dags för mig att knoppa! Börjar ju 6.30 imorgon så de blir en tidig morgon för min del! Men slutar ju 11.30 så de är coolugnt! Sen är jag ledig onsdag och torsdag..

Har suttit och grejat lite med bilderoch musik till telefonen,gick bra,var rätt enkelt och ni som känner mig vet att jag inte är så teknisk så de va ju tur :) haha så nu har jag iallafall inte sony ericsson ringsingnalen längre och en fin bakgrundsbild på oss brudar som var i thai på red Ginger :) Så varje gång jag tittar på telen så får jag ett leénde på läpparna,mkt nice :) Skärmsläckaren fick bli en bild på mig och Anton! Eftersom Anton hatar att vara med på bild så gör han alltid grimaser då man väl lyckats någorlunda haha

Imorgon blir de kanske simning ,kan bli skönt de!

nej men du,nu blir de sängen God natt :)

Måndagen

Kategori: Allmänt

Ja då var snart måndagen över, dagen har gått himla fort!
På jobbet började de med vilda diskussioner över semestern... men om alt går som de ska går ja 17/7 åh längtas!

Tänk till sommaren då man slutat jobba en kväll,bara slinka in på skeppet och avnjuta en kall cider lr varför inte en god bit mat, aaahhhh sommar nu tack! Hamnkrogen också,grillbbufé mums :P

nu är jag så hungrig då jag tänker mat hela tiden,får nog bli en macka!

nej nu ska ajg fortsätta se spårlöst..lika med att jag kommr sitta och grina ihjäl mig inom en snar framtid haha

Tjoho

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en sväng på stan med mami syrran marica med barn! Lunch och så,och mamma handlade lite!
Ska väl bara svida om nu sen blir de jobb..  aaaaaaaahh jag vill också ha en lite plutt

Jag har ont i magen,inge skoj! men hoppas de går över!

njäe nu ska jag väl bege mig mot lidl då!

Ha en bra fortsättning på dagen då :) tjohejs

Men godmorgon sunshine

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Klev upp vid 9 idag,skönt! Egentligen för länge,men kändes ju lite väl att kliva upp vid 5 då Anton åkte :S haha
ja,somsagt då har Anton åkt igen efter han varit hemma från typ 18.00 igår haha ja herregud! På torsdag kommer han hem igen som vanligt,SEn jobbar ja helg,så skoj :S

Ne fytusan,ska försöka förtränga helgen ett tag till.. Mobilen är iallafall superbra,tar nog ett tag innan jag lär mig allt men,måste även skaffa nån bra ringsignal :)

Börjar jobba kl 14.00 idag.skönt de! nu blir de frukost..tjohej

Goddagens

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Gårdagen var väldigt trevlig,de vuxna blev väldigt på trycket och när singstar satte igång, jadu då gick jag och la mig haha Lr nja jag lyssnade väl ett tag men,de räckte :)

Klev upp vid 9 halv 10 för att åka hem duscha och köra mig redo för birsta, De blev en ny telefon weeeei :) Saris fixa hon! Dock är jag ju så jäääävla teknisk så jag får inte ens upp batteriluckan,så ja får förbannat nog vänta tills Anton kommer hem,han skulle varit hemma redan dock! Ringde nyss..ja då var han tydligen i häggdånger,så nu är jag fly förbannad! jävla karl!

Iallafall,tillbaka till telefonen,de blev en w715,sony ericsson! Så fin så :) Titta själva :)




Köpe present till pappsen medme eftersom han ibland läser min blogg så får de va en hemlis tills fredag :) Då han ska firas,men han fyller ju egentligen år på lördag,Oliwia med,då fyller hon 1 år,helt otroligt vad tiden går fort! Så pappa ska firas på fredag och oliwia på lördag! Och jag jobbar helg,jippie!

Annars vill jag ha sommar och sol,och bad i en pool

ih

Kategori: Allmänt

är hemma nu och har duschat,ska göra mig redo för birsta snart! En ny telefon är nu nära :P

nej nu måste ja skynda lite

hmm jag har huvudvärk:S

Oh my

Kategori: Allmänt

Sitter hos mor och far nu...de sjunger singstar för fullt! Min morbror och moster med familjer är här,käkat middag och så..väldigt trevligt=) Fast jag längtar efter min säng,men ja får lov att sova här,ingen är körduglig och inte jag heller så :S
De äldre är fan värre på galej än oss..haha men man får ju sig ett gott skratt iallafall!

Imorgon kommer anton hem en sväng:P weeeei!

Imorgon blir de birsta,kanonkul :)

HAHA

Kategori: Allmänt

ja hörreni,utgången gick som jag trodde att de skulle gå! Vid 11 var de kört och Sara körde buss...vid 12 låg jag och sussade i sängen hemma..pappa skjutsade hem mig :S Men vafasen vi hade ju saker att fira!

Vaknade supertidigt imorse som vanligt då jag varit ut,och snart kommer syrran och då ska vi ner på staden,vad vi ska göra vet jag inte,hon skulle handla nått! Tro jag ska spana efter nå kläder..

Skulle ju ner egentligen till birsta och köpta ny telefon idag,men de får bli imorgon,kan icke köra sen ha jag ingen som kan hänga med idag heller så,så de får bli imöra helt enkelt! Blir kanon de! Hoppas jag hittar en som ja blir kär i!

Saknar Anton gör jag med,så tomt att inte ens ha han här över helgen liksom :S näe ha är och super i vemdalen med jobbet...helt gratis allting! jävla... De skulle varit Lidl de haha

njäe nu måste hon ju komma snart så ska väl göra mig redo tjohejs

Vilken dag

Kategori: Allmänt

Detta har varit den värsta dagen på länge,orkar inte ens berätta haha!

Imorgon är de ju fredag,dagen med stort D! Nicenice!

jobb 8.30-15 ska bli skönt de! sen ska jag till mamma efter de och gratta henne en sväng sen blire ju galej!


njäe nu ska jag varva ner innan sängen

Jo hej

Kategori: Allmänt

Tjo!

Dagen började med att moder och ja åkte till kemtvätten med min klänning som jag fått olja på,hoppas de går bort! Köpte den ju i Thai och allt! Men de går nog bra!
Sen så åkte vi och hämta en släpvagn för att sedan slänga upp en spis och diskmaskin och fara till hemab,syrran som är havande kollade på och ja..hon skrattade ;)

iallafall,är hemma nu och förbereder mig för jobb,och allt vad de innebär idag :S


nu vill jag ha fredag eftermiddag tack!

apa

Kategori: Allmänt

hejhej!

Onsdagen lider mot sitt slut,och även jag är slut..helt! Att bara vara 2 st från 6.30-14 äringen hit i en matvarubutik!

Efter jobbet så stog sara och väntade på mig och de blev stan en sväng och simning,mkt trevligt :) For till mami och åt,kåldolmar blev de! Var godare än va ja minns..

hmm.. imorgon blir de stängning så ja s'ka sova ut :P innan ska ja hjälpa syrran att röja hemma efter all målning och så!


hohoh jag vill ha fredag nu,de blir ju galej hos Alx! Ska bli skoj och se hur hon har de :)

njäe nu blir de annat

Hejdu

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Vilken dag,började jobba alldells för tidigt också :S men de gick bra ändå tyck ja,med alla beställningar och sånt! Föresten om ni har vägarna förbi kom gärna och köp lite fullkorns toast bröd,väldigt mumsigt=) haha ( Har beställt lite mkt visst)

De är många som är sjuka på jobbet =halvjobbigt med mycke pyssel..så imorgon jobbar jag också som bc från 6.30-14,skönt! De är ju så att anton kanske kommer hem en sväng imorgon innan de är dags för vemdalen så de är ju kanoners att jag inte jobbar kväll då :)

annars så blev de simning med Sarorna idag,mkt trevligt :) Bastade lääänge,så skönt så! Tänkte göra om de imorgon :) Köpte ett nytt månadskort idag så,de är bara att köra på!

hmm,blev middag hos syrran,korv och strips. mkt gott var de!

nej nu ska ja se desperate..i sängen,så trött!

hejhopp

hohoo

Kategori: Allmänt

hejhopp

vad görs? jag har suttit och spanat runt här lite sen proppat i mig popcorn ;) har mig en lite lillördag idag då jag inte fick ha nån riktig helg:P haha De var iallafall supergött och nu ska ja snart dra mig mot sänghalmen!

föresten,middagen var visst på lördag så de blir nog till att umgås på fredag istället :)
Och somsagt blir de jobb imorgon 6.30-14,sen simma lite med Sara! måste köpa nytt kort,blir kanoners de!


Njäe nu blir de sängen,gonatti :)

mja

Kategori: Allmänt

nu är de kväller,och imorgon blir de jobb ändå! Hade varit himla skönt att vara ledig..menmen,får vara butikschef istället!

den 25:e får vi tydligen veta vems om finns i syrrans mage:) ohoooo så spännande:)

annorlunda familjer nu..tjohej

Städastäda

Kategori: Allmänt

mja,har precis städat lite! Me är nu väääldigt sugen på lite nya saker hem..dukar och ljusgrejer tex! Får se om jag får med syrran och skruttan på nå affärer sen,de är nämligen på dollars i krämfors,pulvercity you know! Nya gardiner till varsdagsrummet skulle inte sitta fel heller!


hmm,annars är de lugnt,nästan lite för lugnt! Längtar till helgen iallafall,först på fredag ska vi fira mamma och pappa med middag och mys sen lördag umgås med girlsen hoppas jag! Blir nog kanon de,fast kommer bli ensamt då anton inte kommer hem något :S

Kollade på resor nyss,fanns i mitten på november till bra pris!  Vill dock åka snart egentligen..men ja..de blir icke så!  Vill bara ha sommar nu,åtminståne vår ;)

njäe nu ska jag mumsa lite kexchoklad sen dusch

monday

Kategori: Allmänt

God dagens!

Vaknade tidigt idag,lr jag vaknade väl strax före 5 då Anton åkte,men vaknade av en blöt en puss så,de dög ;)
Men låg och drog mig bra länge till typ 9 lr nått,skönt skönt! Ska ta och äta frukost,ska äta den goooooooooooda yoghurten från lidl,mumma sen vetetusan vad som händer,undra om man ska g¨å och simma,men gå själv?!mja de kanske funkar...


men innan ja sluta:

1. När gick du upp idag?
Va 9- .9.30


2. Diamanter eller pärlor?
Äger inte nått utav de men,om ni är sugen på att ge så...diamanter ;)


3. Senaste filmen du såg på bio

Män som hatar kvinnor,mkt bra film!


4. Favorit tv-program
Oj,inget just nu,men de jag ser mest är väl top model


5. Vad åt du till frukost? 
Inte ätit än men snart blir de yoghurt och macka!


6. Vad är ditt / dina andranamn?
Oh here It comes...Littlemother MOHHAHAH


7. Din favoritmat?
Tacorullar lr kycklingsallad med annanas från mini ;)


8. Vilken mat gillar du inte?
Blodbröd och fläsk :S
 

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? 

lyssnar mkt sällan på skiva


10. Vilken bil kör du?
Antons ;) Gölf
 

11. Vilken är din Favoritmacka?
Färsk skogaholmslimpa med majonäs ;)

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Hypermänniskor


13. Vilka är dina favoritkläder?
mina nya jeansleggings lr min mjukisdress från cubus
 

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka?
Till Thai igen med antonio


15. Favoritklädmärke?
nja jag köper sällan märkeskläder,gina är ju kanon :)
 

16. Var vill du dra dig tillbaka?
ehm,vet ej!


17. Favorittid på dagen?
På kvällskvisten


18. Var är du född?
Sundsvalls BB


19. Vilken är din favoritsport att se på?
Om jag MÅSTe välja så,Handboll


20. Coca Cola eller Pepsi?
Cola
 

21. Fotboll eller ishockey?
Inget egentligen men,fotboll då


22. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Inte nått a de faktiskt, inte FÖR tidigt men inte FÖR sent heller
 

23. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr
 

24. Några spännande nyheter att berätta för oss?
nej tyvärr icke
 

25. Vad ville du bli när du var liten?
Större tror jag
 

26. Bästa barndomsminnet?
Första utlandsresan till grekland då jag var 6 år


27. Varit i Afrika? 

nej,men ja lär nog besöka Afrika innan jag dör
 

28. Nånsin rullat in någon i toapapper? 
hmm tro inte de


29. Varit med om en bilolycka?
Nej lyckligtvis inte
 

30. Favoritdag i veckan?
Lediga lördagar


31. Favoritblomma?
Vet inte vad den heter,den kexet har på axeln iallafall :P


32  Favorit-snabbmatsrestaurant?
MINI
 

33. Har du någon cykel? 
Jadå,den står insnöad på kullen
 

34. Vem fick du senaste mailet från?
Mail..håller inte på med sånt
 

35. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Kredit är väl ingen bra idé?


36. Senaste personen du delade en middag med?
Mamma pappa och anton
 

37. Vad sysslar du med just nu?
Sitter i soffan och spanar på 4:an och skriver här


38. Favoritfärg?
Lila gillar jag,men de flesta starka färger
 

39.  Hur många tatueringar?
1 änså länge

 

 

ha en bra dag :P

äntligen söndagkväll

Kategori: Allmänt

yes,och helgen är avklarad,känns så skönt! Fast de har faktiskt gått bra :)

Blev middag hos mamma och pappa idag,så skönt! sen nu är vi hemma och myser lite innan de är dags för sängen och att Anton ska bege sig,igen....

Blir ledig både mån tis,så skönt :) Sara,simma? :)

är sugen på att köpa ny säng och tapetsera om i sovrummet,fast bara fondväggen då såklart! Ska ta en funderare på de! Sen funderar jag även på att köpa en mobil...igen! men jag måste ju snart få tummen ur alltså...ska se om min ekonomi sen får vi välla se :)

Till helgen blir jag helt solokvist,ferre @ my place lördag?!

nja nu ska jag mysa vidare medans jag har chansen,tjohejs

Jobbejobbe

Kategori: Allmänt

Johh hela helgen därför denna dåliga uppdatering!

gåttbättre än väntat idag,och nu väntar ja på kycklingsallad från mini,ska nog ta och se finalen av melodifesivale också..inte sett nått av dedär :)hehe

weei snart måndag

Morrn

Kategori: Allmänt

hejhopp!

Då var den fruktade fredan här :S Börjar kl 13,då börjas helgen! Anton kom hem igår vid halv 11 redan,men ja han somnade så fort han satte sig i soffam,spännande!
Sen nyss åkte han ut till garaget..............................beöver nog inte säga mer!Vi lämnar de samtalsämnet snabbt


ska väl bara slappa på nu innan de är dags för jobb,superfint väder också ju!Skönt för er som har helgen ledig :) att kliva upp vid 6 en lördagsmorgon känns ju såååå fel alltså

näe nu ska ja göra nå vettigt

:)

Kategori: Allmänt

Har lite nya bilder på datorn fast de är ändå oldie men,tänkte lägga upp några ja gillar :)



Haha blev en jäkla blandning på bilder! Vissa är ju..snygga men de bju jag på haha :)





    Detta vackra bord...köpe nån? :) kom igeeeen! Sänk till med..finnes på blocket!


Nej nu får Anton ta och komma hem! nununununu

Birsta

Kategori: Allmänt

Jepp kom precis hem från birsta! Har myst på med skruttan hela långa dagen,så mysigt så :) haha ni skulle ha sett henne när hon åt glass själv,gud så hon såg ut då hon var klar haha :)

Blev en barnstol till henne som jag kan ha här hemma då hon kommer på besök och ska äta,sen ett linne,en våg,underkläder och en badrumsmatta! De var nog allt..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen mysa framför tv och invänta Anton som troligen kommer vid 12 snåret

återkommer sen med lite pics hade jag tänkt ;)


föresten,märker ni inte hur jäkla bra jag stavar ;) mohahahhah

Tjabba Tjena Hallå

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Sitter hos syrran nu och vi har precis gjort oss redo för en dag på birsta,kan bli trevligt :)
Tror jag ska köpa nå nya underkläder idag,ett måstee!

hmm imorgon börjar jobbet igen också,känns sådär :S kommer inte träffa Anton nånting nästan :S jobbar ju 13-20.30 ,lör- 7.18.30 sen på söndag slutar ja 18.30 och då har han redan åkt :S känns INGE kul alls! Sen helgen efter de ska han till vemdalen med jobbet hela helgen och helgen efter de är de jobb för mig igen så..skojigt!!

Han kommer hem inatt iallafall,vilket ska bli mys! Skulle vilja köpa något till han i birsta också,får se vad ja hittar :)

Vi var ju på bio igår jag mary och alx, vi såg män som hatar kvinnor, den var väldigt hemsk vill ja lova,var skiträdd då ja gick hem vid 12 haha,även att en bil tutade precis bakom mig också sen åkte iväg..hmmmm!!

men nu ska vi snart åka så,men jag återkommer ikväller :P

Ha en bra dag :)

Bio

Kategori: Allmänt

kom precis hem från staden,har varit ute och flängt hela dagen,skoj skoj :) nu ska ja bara byta om sen iväg igen!
Då blir de först mini sen bio med Mary och alx,blir mys de! Får se vad deblir för film,me wallander skulle jag vilja se iallafall!

men nu måste ja skynda lite,men ja skriver mr ikväll om min äventyrliga dag ;) haha



tjohej

Onsdag

Kategori: Allmänt

hejhej!

Då var de onsdag igen,herregud vad dagarna år fort,alldelles för fort!

Klev upp för ett tag sedan och har dragit i mitt lite frukost,gött de! Ska snabba mig att göra mig iordning,så kanske aj ska med malin och handla för provbakning av tårtan som oliwia ska ha på hennes stora dag :) blir nog kanonfin :)
Sen ska vi nog hinna med en sväng på stan också så jag äntligen kan lämna tillbaka kläderna jag köpte för hur länge sedan som helst,får väl ett tillgodokvitto antar jag!

haha amazons (stavas de så) hår är fortfarande över hela lägenheten och hon var här högst en timme,shiet...Men de är ju såklart hon ska få komma och hälsa på då de var kalas :)

ikväller bli de till att umgås med mary,verkar bara bli vi,men de göööör ju absolut inget :)

nej nu ska jag sätta fart!

ha en bra dag!

Natti

Kategori: Allmänt

Åh nu är jag superdupertrött,ska bli så skönt att krypa ner under täcket nu! hade dock varit mkt trevligare om Anton kunde gjort mig sällskap :S nej han ligger alldelles ensam i haparanda på nå hotell... Fast han har ju discovery chanel så på han går de nog ingen nöd haha!

njäe nu var de ju sängen som gällde

natti natti :)



Dagen

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Dagen började med lunch på donken,och mary jobbade också,sko :)
Sen iväg till öppna,mys som vanligt!

De blev också pannkakor till middag,mums! Sen blev de simning medans mamma och moster körde bodypump!
Himla skönt att basta,och nu är ja döslut!

men först lite bilder från öppna :)





Fina va :)

tjohej

Morrn

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Har precis käkat frukost och ska  väl snart göra mig redo för dagen!De blir öppna förskolan idag,skoj skoj!
Skulle behöva gå en sväng på stan med..får se hur de går!

Är så sugen på pannkaka alltså,va så lääänge sedan!Får även se hur de går :)Godis är ja också sugen på..men deär inget ovanligt!

nu ska ja göra mig iordning

ha en bra dag=)

Grin

Kategori: Allmänt

Ja herregud,kan verligen aldrig lära mig att program som "spårlöst" inte är något för mig,grinade som en toka haha går inte ens att tänka sig in i deras sits,så ja blev så glad för deras skull och att se dem så glada och då de grinade bölade jag ännu mer :S Men de är skönt att grina ibland,även fast ma inte är ledsen så..lite terapi liksom!

hmm jag börjar bli hungrig igen,ska nog ta en macka sen hoppa i säng! Imorgon blir denog till att umgås med Sara lite,sen ska ja nog spendera kvällskvisten med bästaste systern och sötaste ungen! Men vi får väl se hur dagen blir :)

Mitt månadskort på badhuset går ut imorgon också,men jäklar vad jag tjänat på de!
300 kr för ett månadskort och du får bada(simma) så mkt du vill + att du får skåp! Bra tycker jag. Kostar
ju 50 kr/gång annars så det där tjänade man ju in snabbt! Ska köpa ett till,så skönt att röra på sig och speciellt att basta efteråt ;) hehe

nej va sa jag..en macka var de!

Gonatt

Bosse is right!

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Idag jobbades de kortpass,så skönt! Mådde asknas imorse med...mådde illa och var alldeles likblek tydligen :S men blev bättre då jag åt något så de va nog bara att jag va hungrig! Vi körde på rätt hårt eftersom en högt uppsatt chef skulle komma och spana in vår butik dag :) Hoppas de gick bra!

Vid 12 hämtade Saris upp mig på jobbet,(mkt snällt att ja slapp gå ;) sen for vi mot badhuset där vi simmade och avnjöt en stund i bastun! sen blev de stan för att köpa slingor och så åkte vi till mina päron där malin va så hon färgade håret på oss,nice de! Stannade sedan där för att käka middag,gött :)

Men nu är jag hemma iallafall,och trött är jag!

Men lovade ju bilder på mamis nya kök så här kommer nå bilder :) inte fullt klart men näst intill!



sådär :) fint va!

föresten så ska de sälja sin matgrupp och kylskåp om någon är ute efter nytt ;() fins på blocket! haha

hej

Pics

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Är hos moder och fader och har precis lagt in nya bilder på datorn så tänkte bjuda på lite pics :P






  1. Oliwia posar :)
  2. Oliwia igen!
  3. Oliwia och en tröttis moster
  4. Oliwia somnade så sött i mit knä :)
  5. Coolingen i mosters mysse
  6. Pulkatajm
  7. Mor och dotter
  8. Skruttan :)
Tänk vad ett barn kan ge glädje alltså,och tänk att snart kommer en till liten krabat till familjen :) Spännande!

pust

Kategori: Allmänt

längta efter Anton redan :( sen att han tydligen spytt på vägen är ju inge skoj..fan jag skulle tvingat han va hemma! Då skulle jag ha pysslat om honom ordentligt nu,men men!

ser på sanningens ögonblick nu,rätt intressant!Tänk om man skulle varit med i ett sånt där program..herreminje!

Spanade lite på resor som jag sa,kikade lite på de hotellet vi bodde på i krabi,svinfint hotel och såklart SVINDYRT! Så ja får spana vidare..känns inte som att man vill bo på samma ställe hela resan heller så! Men somsagt s¨suger ja p¨å att leta och sådär så..vi får väl se hur de slutar :)Åka av blir de iallafall..nånstans!

imorgon blir de jobb 6.30-11.30,soffepass! Sen är jag ledig tills fredag kl 1 tro jag,mkt nice! Dock jobbar jag helg: S Vilket är mindre roligt!

De blir iallafall simning imorgon efter jobet med Saris,blir kanon de!

njäe nu ska ja se mer tv (som jag förövrigt gjort typ hela helgen)

mjora

Kategori: Allmänt

jahapp,då har Anton åkt då! han mådde skit men skulle promt åka ändå,knäpphuvve :S men men,och dåligt väder är de med..och han ska köra ända till haparanda...själv :S känns inge vidare! sen att vi inte kommer sen så mkt framöver känns inte heller nå skoj :S

iallafall,svärmor ringde nyss angående  "semestern" vi brukar göra tillsammans varje sommar,årets destination är gotland!Skulle ju kunna bli mysigt,men ah jag får se,skulle åka 13 augusti isåfall!  Vete tusan om jag har råd att följa med,ska ju boka resa till thai här framöver ;)

ska spana på lite reser nu,sen måste ja hoppa in i duschen!


tjohejs

jaha

Kategori: Allmänt

då var de lilla roliga snart slut! Anton åker redan idag ;S så de ha ja surat över hela helgen! skojskoj! annars så har de inte hänt mkt...

hmmm näe nu ska ja sura ännu mer

Lalaaa

Kategori: Allmänt

Då var de äntligen helg ;) har precis städat klart nu vänta ja bara på att anton ska skura här sen blir de handling!

De blir somsagt käk på thai idag med Anton och min familj,ska bli trevligt :) sen blir de väl att vi går hem hit och fikar :)

NU ska jag tjata ännu e gång på anton som ligger och degar i soffan :S

hejhopp

mm

Kategori: Allmänt

nuså var stängningen över,varit hemma ett tag iförsig men ;) De gick finfint iallafal,blev lite stressad där ett tag men,ja fick prioritera lite!

annars så gör ja inte mkt! Anton sitter och kollar på nå dåligt bilgrejsshitprogram för ovanlighetens skull!!!!

hmmmm hejdå

Ja

Kategori: Allmänt

Då var de snart dags för mig att gå nerpå jobbet,ska bara dra på mig nå kläder och sen så!

längtar tills ikväll jag ;)

nej nu måste ja göra mig redo tjohej=)

Hej på er!

Kategori: Allmänt

Då var en ny dag påbörjad,sov till 10,så skönt! vaknade inatt med sprängande huvudvärk men den har gått över nu som tur är!
Hhaha ställde klocka på 12 så jag skulle vara den första som grattade min Anton,klockan ringde och jag började skriva ett sms...sen somnade jag, mitt i meningen! haha vaknade vid 6 och insåg att smset inte var skickat så han fick de då istället..typsikt ;)

Annars idag ska ja inte göra nånting,skulle behöva handla för har inte ens nån frukost hemma :S Får väl göra nån rktig lunch istället klockan är ju ändå så mkt ändå! Sen blir de ju jobb kl 2! Blir bra de,bara jag kunde få må bra...skulle va kanon,var ju ett tag sedan :S jävla...

men men nu ska jag greja lite tjohejs

John Blund

Kategori: Allmänt

Mja jag tro jag ska hoppa i säng redan så kanske ja mår bättre morgon,hope so!
Blir jobb 14-20.30 imorgon sen blir de snabba ryck hem och mysa med anton som fyller år imorgon ju hihihi :)
SEN är de ju fredag igen,min 3:e lediga helg,men sen jobbar ja varannan efter också,drygt :S men men ibland så får man ställa upp!

undra om man ska dra sig och simma imorgon innan jobbet hmm egentligen är ju de ett måste..inte varit där en enda gång denna vecka :S har gjot mina situps istället hahaha ja herregud! patetiskt egentligen

näe nu känner jag mig sjukt törstig..men sen blir de bannemig sängen!


Antonia 4life :P

AH:)

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Kom nyss hem från birsta,blev en långis! De var treevligt :) var och hälsade på Sara med på jobbet en sväng :)

Blev iallafall ett par skor och 2 tröjor rikare:) kanoners!

Dagen på jobbet gick bra också,hoppas herrarna är nöjda :S hmm jag är hungrig! måste ta en macka,sen är ja supertrött :S och känner mig fortfarande febrig och förkyld också,icke bra :S


åh ja vill åka till thailand nununu! ska försöka få anton med på de också,kanske kika på de i helgen :P hihi

njäe nu ska ja hittepå nå

tjohejs

Illa

Kategori: Allmänt

Börja må riktig dåligt nu :S halsen gör svinont och de känns som om ja har feber :S en alvedon sen hopp i säng!

gonatt

Jo

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Då var även denna dag snart slut också,snart torsdag igen,dagarna går så himla fort alltså!
Men jag gillare ;)

Blev somsagt jobb imorse 6.30-11.30,körde som Bc för första gången,tyckte de gick super förutom en "liten" detalj hmm,men de grejar ja imorgon :P Fattar inte hur jag skulle ha hunnit med de men aja, vad göra!
Imorgon kör ja som Bc igen men då är vi en mer på morgonen så då jäklar ska ja fixa allt felfritt förhoppningsvis :)

Efter jobbet blev de stan en sväng med syster och oliwia,skulle egentligen på öppna förskolan,men orkade inte! Så vi fikade på rutiga sen åkte vi hem till mamma och pappa! Fick pytt i panna till mat,göttarns var de :)

Är hemma nu och tänkte ta och städa undan lite här,får se hur de går med de ;) Anton fyller även är på torsdag weeei!! Vi ska ut och äta med min familj och hans på fredag,blir thai :P Hoppas Anton gillar de!

Imorgon blir de jobb 6.30-13.00,nice! Sen skulle jag egentligen ha simmat med saris men de bliddeicke så så hon ska jobba och jag ska shoppa på hennes jobb haha ;) lr ja mamma jag och malin ska köpta en present till papsi som fyller hela 45 år snart :P även mamma fyller denna måndag OCH skruttan ju, 1 år :P  ska även första ge mig på att köpa skor IGEN! Hoppas de går vägen denna gång..är lite jobbigt för mig att hitta skor,så är de då man har långa smala platta ankfötter haha :)

jäklar vad jag babblar på..nu ska jag greja lite inför imorgon sen blir de sängen :P

tjo

Stängning

Kategori: Allmänt

sådär då var stängningen över,jävlades såklart och devar helt plötsligt 600+ i kassaskåte..så sur ja blev..men emilia och jag fick räkna lite förhand (vi har en våg som vi räknar allt med annars) och då märkte vi att vågen visat fel.mkt irriterande!!! men nu är jag iallafall hemma ;)

Imorgon blir de jobb 6.30-11.30,kort pass med mkt göra1 Ska vara butikschef imorgon..Göra massa beställningar och grejer som ja inte gjot själver förut! Så de ska bli spännande :)


nja nu ska ja grejsa lite..tjohooooooooo

Listaaaa

Kategori: Allmänt

Hur många år fyller du nästa gång du fyller år? - Då fyller ja 22 :)

Har du någonsin åkt tåg eller flygplan själv? - Nej och lär nog aldrig göra de heller!

Hur många innebandyklubbor har du?  - ingen :)

Har du en bra relation till dina föräldrar? - Ja absolut!

Berätta om det värsta du varit med om
- Oj vilken fråga..

En sak du gärna skulle lära dig på en sekund: Hur killar tänker ibland

KÄNSLOMÄSSIGT ;

Kan man va kompis med ett ex? 
Ingen aning,de beror nog på fast de är nog bäst att bryta helt!

När fick du senast en puss?
-  Imorse!

Har du nånsin varit kär? - Så klart

När var senast någon stötte på dig? haha jadu de va nog ett tag sen

TIDPUNKTER;

Vem fick nyårskyssen? -
Anton, och alla brudarna ;)

Vem fick allahjärtansdag pussen? -
Anton

Vem fick midsommarpussen? -
J

Om du fick pussa en kändis, vem skulle det bli? -
hmm,Anton duger alldelles utmärkt för mig ;)

Ny vecka..

Kategori: Allmänt

Jo visst är de en ny vecka alltid! Hata måndagar...

Glömde min mobil i syran bil igår också så var utan den imorse,snacka om att man helt isolerad..inte kunna ringa nån lr nått! Mkt jobbig.. men nu är den hemma hos mig igen!

Helgen var mkt trevlig också,simning och sen mys med anton på fredan,somnade rätt tidigt :s hehe sen lördag blev de en svängom till birsta med saris,mötte även upp mary kexet sarab och elin..de va trevlansh! Blev lite shopping med, jeansleggings och en fin tunika,även lite nya undrkläder! Men skor som jag skulle köpa blev de inga,men tänkte spana på de imorgon!Blev även galej påkvällen fast ja va ju nykter ja!Var sådär trevligt,de som festade hade de nog roligare=)haha och söndagen spenderades först hos moder och fader en stund sen for jag malin oliwia och anton ut till häggdånger för att hälsa på! De va trevigt :) blir inte så ofta nu för tiden så! sen hem till mami igen och åt tacos där,de va mkt gott :P Och köke blir så himla fint! de var bara lite el som skulle fixas idag sen så var de bara lite smågrejer kvar..måste ta en bild :) blir så avis !

Annars så jobbas de idag 14-20.30,stänger med Emilia så de blir kanon de :) dock gillar jag inte vädet så mkt..skule ju få han bilen denna vecka..MEN anton åkte med sin broder i morse vid 5-halv 6 men kom tillbaka vid 7...bilen hade gått sönder IGEN!!!!!!!!!!!!!! så han fick lov att ta sin bil..jävla skit! Så de är bara att ta sig promenader även denna vecka! De är såklart rätt skönt att gå till jobbet,men inte hem sådär sent..läskigt att behöva gå genom stan och så..men men!

hmm nu ska ja ringa Anton och höa hur de gick imorse!Ha en bra dag


tjo