SaraKullh

Ny vecka..

Kategori: Allmänt

Jo visst är de en ny vecka alltid! Hata måndagar...

Glömde min mobil i syran bil igår också så var utan den imorse,snacka om att man helt isolerad..inte kunna ringa nån lr nått! Mkt jobbig.. men nu är den hemma hos mig igen!

Helgen var mkt trevlig också,simning och sen mys med anton på fredan,somnade rätt tidigt :s hehe sen lördag blev de en svängom till birsta med saris,mötte även upp mary kexet sarab och elin..de va trevlansh! Blev lite shopping med, jeansleggings och en fin tunika,även lite nya undrkläder! Men skor som jag skulle köpa blev de inga,men tänkte spana på de imorgon!Blev även galej påkvällen fast ja va ju nykter ja!Var sådär trevligt,de som festade hade de nog roligare=)haha och söndagen spenderades först hos moder och fader en stund sen for jag malin oliwia och anton ut till häggdånger för att hälsa på! De va trevigt :) blir inte så ofta nu för tiden så! sen hem till mami igen och åt tacos där,de va mkt gott :P Och köke blir så himla fint! de var bara lite el som skulle fixas idag sen så var de bara lite smågrejer kvar..måste ta en bild :) blir så avis !

Annars så jobbas de idag 14-20.30,stänger med Emilia så de blir kanon de :) dock gillar jag inte vädet så mkt..skule ju få han bilen denna vecka..MEN anton åkte med sin broder i morse vid 5-halv 6 men kom tillbaka vid 7...bilen hade gått sönder IGEN!!!!!!!!!!!!!! så han fick lov att ta sin bil..jävla skit! Så de är bara att ta sig promenader även denna vecka! De är såklart rätt skönt att gå till jobbet,men inte hem sådär sent..läskigt att behöva gå genom stan och så..men men!

hmm nu ska ja ringa Anton och höa hur de gick imorse!Ha en bra dag


tjo

Kommentarer


Kommentera inlägget här: