SaraKullh

måberg

Kategori: Allmänt

hej på er :)

helgen har varit väldigt trevlig,i fredags blev de middag med Sara Nicke joline och nickes syster och kille+bebis i magen! Himla mysigt och trevligt! Slutade somsagt dock med att bilen inte ville starta :S Snäll som sara är fick ja åka med dem hem :)

igår lördags gjorde ja inte många knop på dagen utan laddade för personalfesten som var igårkväll..började med middag sen blev de drinken och lips! Blev nog en aning för mkt av de goda haha men hade himla trevligt så de gör vi om snart :)Avslutade kvällen med att köra lite buss för ovanlighetens skull :S sen somnade ja sött i min egna säng

idag mådde ja inte direkt bra då jag vaknade..rörde ja mig kändes de som att ja skulle spy..men vid 12 kom ja iallafall upp ur sängen sen hämtade syrran mig sen ha ja varit där hela dan,sen middag hos mamma och pappa..tacorullar!så jäkla gott de är alltså mmmm:)

att min bil inge fungerar gör mig så jäkla förbannad..100 spänn att de lurat oss totalt och att de är något jättestort fel så ja slängt ut 20000 kr på nå skit :S Tur iallafall att jag har en mekarnörd till pojkvän..han få fixa;)

annars så längtar ja till helgen ;)haha alltid! Måste åka till birsta snart med..var länge sen nu,känner hur shoppingsuget börjar krypandes;)

nu blir de lite tv:)

hejhopp :)

jaa:)

Kategori: Allmänt

Hejhopp:)

Tisdag idag,skönt! Dagarna går snabbt,de är bra för då kommer anton snart hem+personalfest på lördag :)Sen mysfredag med girlsen får vi icke glömma :)

Dagen har varit fullspäckad! Först jobb 7.00 till 13.15,sen öppna förskolan med Joline och Sara,hon är ju för söt alltså :)  Sen for jag och hämtade malin och barnen och for hem till mig för att börja med maten, De blev golv strips och räksallad,jäkla gott vare! Mamma och pappa bjöd jag också så vi satt allihopa i mitt lilla kök hehe:) men de gick ju!

Sen åkte de för att fortsätta renoveringen i syrrans kök så då städade ja ihop lite och vilade en sväng på soffan,stressar alldelles för mkt nu känner ja så de behövde ja..mer sånt! for dit en sväng jag också med vita faran..blir kalasfint dedär när de blir klart!

nu ska ja sova..upp i ottan imorgon med!

Natti

Måndag

Kategori: Allmänt

God kväll!

Måndag igen somsagt,förjävligt :S Sen att Anton åkte imorse och ska vara borta tills söndag gör de ännu värre :S
Hoppas på att de blir färdiga tidigare.. Känns redan tungt så hoppas veckan går fort!!

Helgen har varit skojig>! Blev en 2 dagars,helt okej:) Fast var rätt trött imorse då ja klev upp strax före 6 :S huvvaligen! Tiden på jobbet gick himla fort faktiskt,började må jätteilla också då¨ja satt i kassan,svimfärdig och mådde jätteilla,inge skoj! Känne rmig lite knasig nu med så hoppas de går över tills imorgon! Imorgon ska jag va butikschef,de blir nice de! Slutar 13.15 sen blir de öppna förskolan med Saris och Joline :)  skojskoj!
Bjöd in syrran med familj på middag imorgon också eftersom de håller på att byta kök så enklast så :)

NU till den roligaste nyheten...jag har köpt bil hihi :) den är rätt ful..men ändå frän liksom! haha,de blev iallafall en vit micra 99 :)Så himla skönt att kunna ta sig vart man vill nu utan att behöva fixa med skjuts lr gå runt halva stan :) fast ja får inte bli latis nu bara för de;)Lär bli så men haha

nu ska ja se lite tv innan de blir sängen,blir nog rätt tidigt känns de som!

Natti:)

frukost

Kategori: Allmänt

på rutiga ida med jollan sara elin och zandra..:) mkt trevligt! är himla hungrig nu alltså så Sara får gärna komma nu :)

annars iag är jag ledig,men ska på nå möte med jobbet 15-18,blir nog trevligt :)

nu ska ja väl dra mig..hejs

mm

Kategori: Allmänt

andra av tre kvällar är avklarade,känns skönt! Börjar 11 imorgon,kommer bli en låång dag känns de som! Men aja de går nog bra!

Idag klev ja upp vid 10 sen följde jag med syrran med barn till maria och fikade lite,lisa och wilmer kom också,wilmer är ju så söt! :) sen var de dags för jobb för mig,så hann inte va kvar så länge men!

Bilen ja hittat blir antagligen såld på torsdag:S blää kommer aldrig hitta nån :S

annars händer de inte så mkt,vill ha helg:) men snart så!

nu ska ja se lite tv

hejhopp

Bilder :)

Kategori: Allmänt



hittade lite fina bilder på de finaste skruttorna i världen :)

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Ja då var de ny vecka..igen! Kunde inte sova nå länge idag så vid 9 klev ja upp,och gick ut och gick ett tag i brist p¨å annat,rätt skönt! Borde göra de oftare tro ja :P så inte dubbelhakan blir trippel lr nått haha illa!

Började jobba 1 så ja pulade på lite hemma innan sen vips vart kl kvart i och fasen va bråttom ja fick..men ja kom i tid iallafall!:) På jobbet var de himla lugnt..men såklart då alla andra gått hem och vi är bara 2 st nån timme,jäklar va folk de kom! Men skoj är de ju såklart :) Tiden gick rätt fort så de va skönt!

Hoppas verkligen vi vinner revisionstävlingen,vi ligger väldigt bra tiill just nu iallafall :P

Jobbar kväll mån-ons denna vecka så de dagarna blir inte mkt gjort,tråk :S men på torsdag ska ja väl se till att möta världen igen :)

hmm annars vill ja ha helg igen,lördag och utgång vore trevligt :) sen nästa helg blir de personalfest..de kommer nog bli skitkul :)
sen halloween fest? mkt galej framöver..tur ja tog en lugn helg den som var :) Behövligt för kroppen tro ja! och knoppen!

nu ska ja se vidare på roast på berns sen blir de väl sova :)

föresten så hittade ja en röd liten fin bil idag,en polo.tro ja;) får se om den finns kvar! Måste ha en bil nununu!

hejhopp=)

Ledig dag

Kategori: Allmänt

ja iag har jag varit ledig,mkt skönt! sov ut tills typ halv 10..snabbdusch se bar de iväg till syrra och barnen:) vi gjorde oss iordning sen iväg til birsta! Oliwia var vilde Bill där ett tag men sen fick hon ett kex och sat som ett ljus..ett tag :)haha sötnöt! Blev iallafall lite handlat! leggings med spets på sidorna ett linne och sen hämtade ja ut lite smått och gott från h&m idag också..sen nikita brallorna igår,de va niiice :)

Blev middag hos mamma och pappa med allihopa sen for ja hem och har nu städat nästan helalägenheten! nu är de popcorn och csi som gäller :)gött!

Ska upp sjukt tidigt imorgon..ska vara i s-valls butiken 6...ska väl åka strax eftr 5 INTE ok :S men men sluta vi 12 så de är skönt iallafall :)

Är sugen på att träffa Sara och lille joline också..ska se vad de har för sig imorgon :)

nja nu ska ja återgå till popcornätandet ;)

hejhoopp

Måndag kväller

Kategori: Allmänt

mm,sitter i mamma och pappas soffa och försöker bli trött! men icke,sov rätt länge idag så kan bero på de! Började inte förrän kvart i 2 så! Hann med Bvc (heter de så?) och sen stan en sväng + lunch :)

Tiden på jobbet gick jättefort,skönt vare! De gick nästan lite för bra..måste ha glömt något! och precis i denna skrivande stund kommer jag ihåg att ja inte fyllt i en pf på skogaholmslimpa haha illa!

aja,helgen iallafall,fredagen bestod av jobb ,massage sen kalas och sura miner för anton dissade mig för en blå ful fan..renaulten! Lördagen spenderade ja dagen på stan med nå härliga bruttor och kvällen blev de galej,herregud!Några vurpor och heta span senare och dyngsur efter att ha gått hem i regnet på lördagsnatten slängde ja mig i sängen och klev inte upp förrän 4 dagen efter! sen blev de middag hos mor och far,de va gött!

For sedan och hyrde Johan falks första filmen där..kanon bra! blir andra i helgen tänkte ja! längtar redan tills fredag :)

nja man kanske ska lägga sig..natti

Lördag :)

Kategori: Allmänt

yes:) har precis varit och gjort staden med maria mickis och emma,mkt trevligt! inhandlat diverse braatthagrejer till kvällen! Ska väl ta och hoppa in i duschen nu så ja är hos mickis till 6! Blir kalas de :)

ska dricka lite malibu ikväll coh drömma mig tillbaka till thai,en sån resa skulle sitta fint just nu faktsitk!


nja duschen somsagt hejssss=)