SaraKullh

yepp

Kategori: Allmänt

varit en himla mysig dag idag! Sov till ca halv 10 sen gjorde ja mig redo för att åka till mamis jobb för att hälsa på med skruttorna och syster! Kl 1 bar de iväg till Nicke och Sara för att träffa deras lilla mirakel Joline:) Hon va så himla fin,och pytte :)  De har de gjort bra:) vi tog en tur med vagnen till elin för lite fika,de va mys! Även emelie (som kommit hemen sväng. underbart) alex och mariak kikade förbi :) mkt trevligt! Och alla var såklart himla faschinerad av lilla tösen,konstigt vore de annars :) De får vi göra om många många fler ggr

Vid halv 5 hämtade mamma och pappa upp mig hos elin sen ¨kte vi till birsta en sväng! Kom hem med ett skitfint skärp ett pannband och fingervantar! nöjd! Hittae även 2 jackor jag blev sugen på..men de gick ju på nå tysen styck så..jag måste välja en..svårt svårt! jaja vi får se vad de blir av!

Nu är jag iallafall hemma efter ha gått en sväng och tagit en dusch,skönt vare! Nu blire tv! Jobb imorgon 10-15 nice de!

hejhopp

onsdag

Kategori: Allmänt

morrn!

Sitter och äter frukost nu sen ska ja göra mig iordning!
Ska hämta upp syrran och sen hälsa på mami på jobbet SEN äntligen en sväng till Sara och Nicke :) Annars vill ja ha torsdagkväll nununu...sen vil ja ha måndag eftermiddag..då ja gjort klart helgen haha endast då man längtar efter måndag:)

nu måste ja nog skynda mig lite=) hejhopp

Sooova

Kategori: Allmänt

mja de ska jag nog göra nu! fast jag egentligen inte trött men...i brist på annat!

Sov gott ses imorrn

halo

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena

idag har ja spenderat med mina lyckopiller oliwia och agnes! och mama malin såklart :) Har varit mkt trevligt som vanligt!

är hemma nu och gör inte alls mkt! längta tills imorgon såklart :)Då ska ja få träffa Sara och nicke igen och lilla joline för första gången:) spännande,undra vem hon är lik!Man lär ju inte bli ännu mer sugen direkt :)

njäe nu ska ja göra nå annat

hejs

Måndag

Kategori: Allmänt

jo,då var de måndag igen! Dock en ännu mer tråkig och hemskt måndag än var de brukar vara..
Idag fick vi säga hejdå till vår myslisavovve,visst hon var 13 år men fy va hemskt de var..är! Troddeinte de skulle vara såhär jobigt alltså,men hon har ju varit hos oss så länge jag kommer ihåg! fruktansvärt hemskt,så hela familjen har suttit och gråtit idag. Men för hennes skull var de nog de bästa.

hmm till något roligt kanske.. :) helgen var himla skoj,dock blev de lite tårar där men de var nästan väntat haha nästan lite pinit då man börjar lipa sådär på fyllan,fast iförssig var de ok för mig att lipa för de..sådeså!
Vi var här ialalfall först på förfest  här hemma.sen drog vi vidare till Robert och Jens födelsedagsgalej på logen..de va sköj :) Men bålen var hemsk,blev nästan lite flashbacks från back in the days på hembränttiden haha huvva! Sen vid 12 halv 1 åkte vi in till stan och dansade lite :) sen gick jag hem i strumbyxorna,fötterna gjorde så sjukt ont! Förstår inte hur andra kan gå i klackar alltså,De är ju så jäkal snyggt.men ont får man! Söndage blev en bakisdag sen middag ute i häggan.

Sen idag har Sara och Nicke fått kommit hem med sin bebistös(jag tror de iallfall ;) mys för dem! Längtar tills ja får hälsa på,hon är så söt så på korten hon skickat!

Ska sova hos mamma och pappa ikväll,vil inte sitta här ensam ikväll känns de som!

nu ska ja nog hoppa in i duschen!

hejhopp

dirty

Kategori: Allmänt

dancing är bästa filmen som finns............


nu ska ja lägga mig i sängen och somna till tv.n! laddning pågår för imorgon;)

natti

Bebis

Kategori: Allmänt

jaa nu har Saras och nickes lilla tös äntligen kommit,så himla glad för deras skull! Sitter och bara väntar på att Sara ska höraav sig igen och kankeskicka nån bild :) Undra vad hon ska få heta..myspys:) De blir iallafal til att köpa en klänning till lilltjejen som jag och sara stod och tittade på igår på stan..(hah ja hon och jag var på stan igår,samma kväll kommer lilla tösen till världen)

De har iallafall gjort min dag :)
Sen har jag varit på jobbet på avskedsfika för Daniel..känns rktigt tråkigt alltså:S men men..väldigt god lidltårta blev de :) Och lukas kom förståss och charmade oss alla som vanligt:) riktig söting!

tyvär måste ja ta tag i städnig nu..tråååk :S ska sätta igång lite musik så då kanske de går enklare:)

trevlig helg

Torsdag

Kategori: Allmänt

jajjemen hela dagen,och jag har redan helg och är ledig..så skönt :)

Ska ner på stan med Sara och systra idag,blir trevligt,dock skulle jag behöva duscha håret men jag orkar fan inte alltså..finns de nå värre?! förut kunde ja duscha mer än 1 timme,nu dår ja tvinga mig själv,så jobbigt med blött hår altså :S

aja de är väl bara sätta igång


känner mig även shoppingsuge idag weeeeeeeeeeeeeeeeei

Blingoparty

Kategori: Allmänt

Ja ikväll vankades de blingoparty hos syrran,mkt folk var de..och varmt så förbannat haha= )men de va mys!
Blev tyvärr ingen shopping men!

Annars idag har ja jobbat 6.30.14.fick jobba som butikschef idag,rätt sköj :) satt kvarpå jobbet mina super arbetskamrateroch planerade peronalfest så den 17/10 vankas de galej igen :P nice!

sen for ja hem och vilade lite sen for ja till syrran för att hjälpa henne lite!

Har varit en rätt bra dag,synd dcok att Anton är eldig..men jobbar ändå åt sinapäron..gratis?! knas jaja han åkte vid 7 imorse och han ännu inte kommit hem? hmmmmmmmmmmmmm

njäe nu ska ja se tv hejs

God morgon!

Kategori: Allmänt

hejhopp!

Klev upp idag strax före 10,skönt! Tror dock jag sover alldelles förlänge,mitt huvud är knas!

Fick en glad överraskelse igår då jag ringde Anton igår på lunchen för att höra hur de gick för han att jobba..ha var visst hemma igen haha Han åkte till umeå på morgonen och vid 5 var han hemma igen! Så han blir hemma i veckan p g a att de fins så lite att göra på jobbet! Nice för mig :) Dock skahan "jobba" i häggdånger ändå (han kan inte sitta still en sekund) så lär inte se så mkt av honom men han kommer hem iallafal varje dag..de är drömmen de!

Iallafall...ska göra mig iordning sen åka till vovvsen igen och gå ut med henne! Sen fara förbi syrran en sväng,hann aldrig med de igår!

Jobb kl 13! blir bra de...

Till helgen blir de galej här,taggad som fasen,tror många är de :P blir kalas! :) (Alex kan du inte ta med dig singstar??=)

nu ska ja greja..hejs

Måndag

Kategori: Allmänt

japp,då var de måndag igen då,känns sådär :S Dock jobbar jag bara 3 dagar denna vecka.:DE känns himla skönt :)
Synd bara att anton inte kunde ha en ledig vecka han med..han tänkte ta de men då ha de lite att göra ändå så han for till umeå imorse :S De verkar bli mindre att göra för dem på jobbet nu..hoppas de inte skär ner på mer folk..eller jo han får gärna byta jobb...han har ju nys om ett annat jobb som skulle passa han perfekt så,vi får välla se!

Helgen annars harvarit mys! hade ju en överrasknings babyshower för sara och hennes bebis i lördags! :) gjorde gipsmage och myste på,mkt trevligt :)
Sen igår blev de kalas för min havkusse johanna,höll på att fara till fel kusin haha hade varit lite pinsamt! hade noll koll :)

efter kalaset for vi en snabbis ner till hjula och köpte nya arbetsbyxor till mig,så nu ka jag knäppa byxorna haha nice!

Sen blev de Torino med mamma pappa och syrran med familj,de va mys de!

Nu ska jag göra mig iordning sen åka och gå ut med vovven,sen tror jag att jag ska åka förbi syrran och se vad de gör..om de är hemma vill säga :)

hejhopp

wööö

Kategori: Allmänt

jahapp,då var de ätnligen torsdag då,skönt de! fast ade varit bättre om de vore fredag och helg..men bara en dag kvar..

Sen mår jag inte ett dugg bättre heller,skit också! Just nu gör mitt huvud jäkla ont alltså :S blir en alvedon nu och lite frukost så kanske de blir bättre. Hoppas de!

Idag ska ja somsagt til jobbet lite tidigare då Emilia kommer med sin sötbit Lucas på besök,myspys :)

egentligen bode jag städa lite också nu innan men njaa ork int! har iallafall börjar så alla min kläder INTE ligger på golvet ;) Sen bordejag tvätta med..de KANSKE jag hinner med innan ja går..;) haha ni ska se högen!

10 september idag...de betyder att de snart är dags för saris bebis också :O hihi spännande :P Bebis kanske vill komma ut lie tidigare också,vem vet :) mys lär de bli för dem iallafal,nytt hus, bebis och de har varandra de ka nog inte bli så mkt bättre tro ja?=)

nej nu måste jag skynde..hejhopp :)

åh

Kategori: Allmänt

denna förkylning gör mig galen,jag som mkt sällan blir förkyld tycker de är så jäkla jobbigt.men nu har ja köpt nässpray så nu kan ja andas inatt,kanon :)

Idga har ja varit på stan innan jobbet och grejat lite,skoj de! Började jobba 2 och började med info om lite nytt..blir nog kanon när man lärt sig de nya tänket! Annars gick tiden jättefort idag,skönt! Imorgon ska ja åka till jobbet tidigare för Emilia ska komma in och visa upp sin son lucas,har sett han på bild..åh vilken söt en :) Ska bli mys,dock får ja hålla mig på avstånd så inte lillen bli sjukis :S

Imorgon är de ju torsdag också..weei anton kommer hem,äntligen!Dock slutar ja halv 9 så..men aja de blir nice ändå! SEN är de fredag,skönt med helg! Veckorena går rätt fort ändå nu,de är bra :)

Annars händer de inte mkt i mitt liv,mår rätt bra faktiskt..iallafall för de mesta! De är bra de! hade dock varit kanon och de hade börjat bli sommar nu istället för höst/vinter :S men aja bara tänka positivt!

nu ska ja se livvakterna på 1:an..hmm jo javet ser hon på 1:an tänker ni.men ja har inte så mkt val då pappa och mamma ska se de haha fast de är rätt bra faktiskt,sen är de true blood :)

Tjohej

Gokväller

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen inventeringen över,så drygt och siffrorna bara snurrar i huvudet,men somsagt nu är de gjort för denna gång!Dock har vi de otroligt ofta..men men ja kanske slipper nästa gång ;)

Annars idag ha ja varit på stan med syster och barnen! Oliwia var vilde bill och agnes bara sov haha och bilen startade inte heller då vi väl skulle ner på stan haha herregud!

började jobba 4 sen kom ja hem nu runt halv 11,funkar! ska väl sova nu är de tänkt..

saknar ihjäl mig efter antonio..han verkar längta hem han med.stackarn som jobbar borta jämt,fast de är mer synd om mig tyck ja ;) spanar för fullt på nå nytt jobb till han men ja han är ju rätt kräsen efter de jobb han har nu..

aja bara 1 dag kvar nu sen kommer han va hemma då ja komme rhem på torsdagkväll,myspys!

Sova nu..nattinatt

God dagens!

Kategori: Allmänt

Huvvaligen,jag mår faktiskt inge vidare idag :S förkyld och ont i halsen och frossa som fasen,kanoners! Men aja orka vara sjuk :P Inventering idag också på jobbet så!

Har nyss tagit mig en skön dusch och ska snart vandra mot syster,vi ska göra stan I think,kanske sara sammantrålar också :)

Rätt fint väder idag också ju.nice!

haha hade världens dröm imorse,värsta festen var de på typ ett slott mitt ute på havet.sjukt mkt folk och alla var halvnakna och sprang omkring,jag kom på anton med nån kille och ja herregud vilken dröm,tror även jättar var inblandade hahaha

nu ska ja slänga på mig ett ansikte sen bege mig :)

tjolla

Tjolla

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Sitter just nu hos mami och papi i soffan och myser..fryser ihjäl snart :S och så jäkla ont i halsen!De är nog för att jag fått så många och gosiga snorpussar av Oliwia idag..men lite halsont är de bannemig värt! Herregud sötaste ungarna i världen (agnes får jag ta pussar ifrån ;)

Jobbade ett riktigt kortpass idag,slutade halv 11 sen hämtade ja bilen hos moder för att sen gå ut med vovven. For sen till systra och åt en god en räksallad sen blev de en promenad med ett amningsstopp hos kusinerna haha :)

nu ska ja se vidare på tv.n

tjoheeejs

Sova sängen

Kategori: Allmänt

mm,nu ska Anton och jag snart krypa ner i sängen! han lär väl ska åka vid 4 inatt till piteå så :S hatar söndagar!

Dagen har bestått av en lång promenad till mami och papi med stop på donken,sen slocknade Anton när vi kom fram haha ja skulle gå upp coh se hur han mådde och somnade ja med hah vaknade vid halv 7 att de andra satt och åt :: de hade sat till flera ggr men jagvar nog inte riktigt vaken hmm hha

Idag födde även emilia (min abretskamrat) en son,så himla kul! Som hon har väntat men nu äntligen är de väntan över :) så glad för deras skull!



ne nu kallar sängen,natti natti

Hur skön är inte jag?!

Kategori: Allmänt

hejhopp

söndag idag,de känns! Anton är totalt däckad än :S trååååk.. han är smart som dricker som en "van" när han är ute en gång om år haha.. när jag kom hem fick han fram"ta fram en hiiiink" haha stackarn!

hade iallafall skoj igår:) känns ju helt underbart att jag har 2 helger till innan de blir jobb igen..mkt bra!

nu tror jag att jag ska hoppa ner i sängen med anton,sen blir de käk hos mamma och pappa,gött :P

hejhopp

Lördag!

Kategori: Allmänt

Yes,då var de lördag! Har fortfarande inte bestämt mig om ja ska ut lr inte.....hmm!!

Har iallafall precis duschat och ska väl äta nån frukost sen tro ja de blir att hälsa på syrran en svägn och mami och papi kanske! om de är hemma såklart!

nej nu ska ja kika vad som finns i garderoben..tjoheeej



åh hade mer än gärna varit i thai med dessa girls just nu

nu

Kategori: Allmänt

Anton och jag har precis varit på bb och ätit(åt lunch på donken också)ah nice!

ska slänga fram lite karra + film nu,mys de :)

utgång imorgon lr inte?!?!!?

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Hej :)

Äntligen är de fredag,känns så himla skönt! Ikväll blir de fredagsmys vilket känns ännu skönare :) ska nog åka och handla lite gött sen ;)

Idag hrjag jobbat 7.30-14,och SOM de regnade då jag gick dit..fyfasen! Fast inatt tro jag himle öppnade sig?!! lät som om taket skulle rasa in! Sen efter jobb så var jag på helkroppsmassage,de va grymt skönt! Bokade tid direkt om en månad..såå skönt vare :) Kännr att jag kan unna mig de,inte ofta man gör de!

vad händer i helgen då? bra fråga..de vakas fest imorgon vet ja,får se om jag är sugen imorgon! just nu är jag inte alls sugen..me somsagt om jag känner mig själv så lär jag nog ångra mig ;) hope so!

nu tror jag faktiskt jag ska däcka av i soffan ett tag innan Anton kommer hem

hejhopp :)

Jobb jobb

Kategori: Allmänt

Yes nu ska ja väl göra mig iordning för jobb..längtar tills ikväll iallafall ;) hihih


nja nu ska ja sätta fart.. snart helg UNDERBART=)

SÖtaste ungarna

Kategori: Allmänt



måste fixa fler lite nya bilder :)

Tjo :)

Kategori: Allmänt

Halloj!

Nu var de ett bra tag sedan igen :S tråååk..men ibland så :)

Idag så har jag jobbat 6.30-14,de har varit en kanon,mkt skratt :) Sen ikvälll for ja till Saris en sväng och hälsade på,de får de så himla fint i sitt radhus! Rena drömmen. Undra när jag får bygga mitt hus då tro??!??!? haha

Sitter hos mamma och pappa nu och ser på tv,ska se true blood ikväll. Kanon serie! frågan är bara om jag orkar vara vaken så länge haha ;) Sov väldigt gott inatt men ändå är ja tröttis..vaknade imorse och hade världens bästa dröm, jag hade en alldelles egen bebis och de va så mys! Tur jag Har Oliwia och lilla agnes,dom är heeeelt underbara :) Stora skruttan sov sovit helt själv i sitt nya rum natten som va.. haha man blir stolt alltså:) kan tänka mig hus mamma malin känner sig hihhi :) Tänk då agnes blir sådär stor,undra hur hon kommer se ut och vara mm..så himla spännande :)

När Anton kommer hem får ja väl "tjata" lite till lr nått..haha
I helgen är jag ledig och de ska bli så himla skönt,veckan har gått så fort skönt skönt!Jag tror jag ska dra till med galej på fredag faktiskt..skulle ju va skoj sen bara va med Antonio resten av helgen,de skulle vara mys :) Vi får väl se hur mina planer kommer bli tillslut :) SKulle ju vilja ha min nya klänning ju :)

hmmmmm imorgon är de torsdag vilket betyder att Anton kommer hem,ska bli superskönt! Saknat honom mkt i veckan.Ännu värre då man inte vågar sova hemma heller :S men aja! den där jäkla drömmen(om de nu var en dröm,en granne som mamma känner hade varit med om just de ja drömde så vad vet man:S ) ska iallafall pussa sönder han då han kommer hem! De blir även jobb imorgon från 12-20.30,de blir nog bra de!

oj va långt inlägg,nice :)

nu blir de lite tv hejhopp :)