SaraKullh

Ojdå

Kategori: Allmänt

Hej på er!:)

Nu är de mkt snart helg,de känns väldigt bra=) Blir nog även så¨att vi åker till götet på fredag..mkt nice:P fira sista april där nere osv..mys de! Shopping blir de också..fast anton vet inte de än=)hehe

har jobbat idag,slutade halv 3 sen så blev de en långpromenad med Syrran och Sofia efter maten! och nu sitter jag här trött och slut! ska hoppa in i duschen en sväng sen bara dega sönder..sista dagen imorgon på jobbet sen gör ja helg:P

aja vi hörs:P haha

ikväller

Kategori: Allmänt

Sådär ja,så var läggan städad,dammat dammsugit och torkat golv så nu äre fint:) Får se hur länge de håller sig såhär,han som äger läggan är ju en expert på att stöka ner på extremt kort tid! om inte så fixar nog brydarna de på lördag haha:)

ska bli sköj att gå ut,va länge sen nu! hoppas på en bra kväll utan jävulskap!:)

hmm,har precis ätit korv och makaroner,såkla gott var de! när man inte ätit de på ett tag attans va gott de är:)

Ska byta om nu sen åka till syrran och ut och gå! Blir nice de! hinner nog busa lite innan tjejerna ska sova:)

hejhopp

onsdag

Kategori: Allmänt

Skönt med onsdag:) vad händer ikväll då tro,vill göra nått skoj! Får se vad de blir!

Imorgon är de tosdag,de känns skönt! Ska även bli skitkul att träffa nina igen,och hon har bjudit oss till att bada badtunna.skoj:)+ att anton kommer hem:P

ska ta och städa här nu,ser ut som ett hell! Ska göra de nu så ja slipper göra de i helgen,då ska ja bara njuta av ledigheten!

men först ska ja äta en glass på ballkongen:)

Ledig tisdag!

Kategori: Allmänt

Japp,min lediga dag idag efter jobbad helg! SÅ skönt!

Var på personalmöte igår,gick rätt bra ändå,fick nog fram de vi ville och dom med säkert,men vissa grejer märks verkligen som att de liksom bara går in i ena örat och ut i de andra! Men vi hoppas på förbättring nu iallafall!

annars är de som vanligt,jag längtar efter anton och vill ha helg jämt!imorgon är de ju onsdag så då är de ju rätt sida på veckan iallafall:)

nu snart ska jag och elin upp till sara och ut och gå lite sen ska jag och sara och jollan såklart, ner på stan och kika lite och luncha!

på lördag ska ja ha partaj så mina vänner kom gärna:)

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

så skönt att helgen är gjort nu alltså,även fast ja va ledig lördag så ;)
Har väl gått rätt bra tro ja..men de finns alltid något att klaga på...

Annars då?nja jo sisådär,vill ha helg:) Anton har precis lämnat mig igen så,bara de känns ju drygt,men men! Ska försöka ha en rolig vecka! Har ja tur kommer han hem redan på tisdagskväll!

hmm nu ska ja nog ta mig ut på en promenad,legat på latsidan några dar nu!
Hejsvejs!


sen har de ju hänt något SÅ jäkla KUL:) Grattis SARA och NICKE till förlovningen!!!

Dop

Kategori: Allmänt

Ja idag är de jollans dag,har varit i säbrå idag för dop:) Var så fint så,och jollan var kanonduktig=) Och frida sjöng ju superfint alltså,shiet!

fikat var ju även de helt fantastikst!:)

hmmm

jadu nu ska man väl göra nå annat!:)


hejs

Fredag..noooooooooooo

Kategori: Allmänt

Då var fredagen kommen,hatar fredan då man ska jobba helg:S den värsta dagen alltså! känns så jävla bra att jag är ledig imorgon iallafall!

ska väl börja göra mig redo för jobb,käns drygt att börja så sent då man inte har nå för sig:S

Föresten börjar jag känna lite småsug efter utgång,blir nog nästa lördag,då blire partaj@krulllanläggan!

blir nog bra de!

ne men vi hörs tjohej

hohoo

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Ska snart bege mig ut på en promenad,hoppas de slutat regna bara! tro ja ska svänga in på firehouse på vägen hem,behövs verkligen!

har haft en bra dag idag,blev lunch på rutiga duken med Sara elin och maria,sen blev de staden. Fick med mig bla skor och leggings hem:)

ne nu ska ja dra mig ut,sen ska ja ta en låång dusch sen spana på film heeelt ensam!

hejs

Snart är de helg

Kategori: Allmänt

Hej på er:)

Sov faktiskt ända till halv 10 idag,helt otroligt!! de var iallafall superskönt,sen så har ja sminkat mig coh gjort mig redo så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli strax innan 11 så ja kan hämta Elin sen blir de staden och lunch:)

Finväder idag också,såå skönt! Har dock inte varit ute ännu men,de ser skönt ut iallafall!
Idag kommer även Antonia hem,weei! Har saknat honom mkt i veckan!Men tiden har gått fort faktiskt,synd bara att jag jobbar i helgen:S men lördagen har ja ju ledig,gör mkt de:)

Annars rullar allt på som vanligt,de får gärna hända något NU =)

ska nog lägga in nån bild idag också ;)haha

Äntligen onsdag

Kategori: Allmänt

ja nu är vi på rätt sida av veckan:)

Började dagen men en powerwalk 9 imorse(alltså de är sjukt jag kan verkligen inte sova ut längre) sen frukost dusch och fixning för började jobba 11.Sen ha ja jobba hela långa dagen till halv 9! Gick väl bra,förutom att nån kund tappade en honungsburk och ja..de är honungsklet överallt!!!

Ska försöka glömma dedär nu coh njuta va att jag är ledig imorgon;) ska bli så jäkla skönt! Jag ska nog börja dagen med en promenad imorgon med, sen kl 11 ska jag hämta elin sen bege oss på stan! Sen ska ja nog busa lite med Oliwia och Agnes:) Saknar dom!

nu ska ja göra nå annat..hade gött tjooho

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tjoho!

Sitter och filurar på om man kanske ska hoppa in i duschen innan man får besök...kan vara en idé:)

Har städat lite iallafall så man kan vara här,skönt att ha de gjort!:)Har suttit ute på ballkonegn en sväng och njutit av solen,gud va härligt! Vill verkligen ha varmt och soligt jämt nu! Livet blir liksom enklare på sommaren känns de som! Man blir glad!

Annars då?
jovars..skulle vilja bygga oss ett hus,att anton bytte jobb NU sen att de kom en bebis till oss(med storken såklart,vad trodde ni?)då skulle ja va helnöjd!

Har faktiskt börjat kolla lite på dehär med att bygga hus,spännande! men de kosta ju somsagt!Sen,vart vill man bo??hmm härnön lr fastlandet...har ju prövat på både och men vetetusan, båda har för och nackdelar!De som känns vilkigt är väl att de är rätt nära stan och affär..sen skola och sånt kanske man ockås ska fundera på eftersom bygger man ett hus lär man ju bo där lääänge=)

jaja mkt tänkt och lite verkstad..vi får väl se!

NU måste jag duscha!

Hejhopp!

Rätt fint hus :P

Kväller

Kategori: Allmänt

Mja nu tänkte jag göra kväll snart!

har precis kommit ur dusche,de va sköönt! Har varit ute på en springtur,de va svinjobbigt!!! Skönt när de va gjort ivarjefall!

På jobbet gick de bra ikväll,tror ja hann med allt! Jävla vältring alltså! Älskar att vältra frysen speciellt...mmmmm! Aja nu äre gjort!

Nu är de bara 2 dagar kvar tills Antonia kommer hem weeei:)

hörreni sov gött:)

hejs

Måndag!

Kategori: Allmänt

Måndag igen då! Fast en helt ok måndag,finväder och allt! Började dagen med gymmet,sen nu ska ja göra mig redo för jobbet!Jobbar till stängning ikväll!

måste nog skynda mig nu,tänkte bara säga hej!

jobbar helg nu också bläää,men på lördag har ja tagit ledig för då blir de dop för lilla jollan:) ska bli kul!

Hejhopp

Lördag!

Kategori: Allmänt

Yeah!!

Lördag hela långa dagen! Började min dag med att ta en rejäl sovmorgon till halv 11,sen tog ja en powerwalk på 30 min runt stan! Riktigt skönt,fast de fina vädret kom ju inte förrän nu så,men de funka! Dusch och fixning sen blev de stan en sväng! For sedan till häggdånger så Anton kunde fixa mina vindrutetorkare,varit utan alldelles för länge men nuså funkar dom:)

For på Lidl och handlade lite götta inför kvällen och nu inväntar ja Anton och käk! Blir kött och pommes idag,gött de!

Får se om de blir bio ikväll,lr om vi ska umgås med syrran och marica med respektive och barn!De visar sig!

ska väl lägga mig i soffan och vila ett tag nu..tjohejs

LilLördag

Kategori: Allmänt

Yes onsdag idag,känns så jäkla skönt med 4 dagars vecka!:)

haft en väldigt bra dag på jobbet idag,vi hann liksom med oss,utan att stressa sönder! hann tom fika innan vi öppnade,de hände senast för några veckor sedan:S så de har varit kanon idag! Slutade kl 14 sen hem,gick ut och gick/sprang,de va jobbigt haha! sprang inte hela tiden för de orkade ja inte haha:) kommer nog ta ett bra tag innan ja orkar de! Noll kondition fortfarande!

iallafall,har lovat farmor att skjutsa och hämta henne från en vännina ikväll,så jag ska väl hoppa i duschen nu så ja hinner med mig:)

Imorgon blir de till att umgås hos Sara igen,missade ju sit pga..hmm ja såkallade kärleksproblem haha så jag längtar!

duschen var de..tjohej

Söndag!

Kategori: Allmänt

Hello!

Söndag idag,men gud va härligt de känns att imorgon är de också söndag..weei:)Anton åker inte förrän imorgon heller! känns mkt bra!Idag har ja tänkt umgås me lite brydar,och anton är i garaget!Han har ju gjort en egen plastmaskärmare så han skulle testa den,fråga mig inte vad de är för något haha!


Ikväll blir de middag hos farmor,mkt sånt nu! imorgon blir de hos svärföräldrarna..skänt att slippa laga mat själv;)

Hade tänkt testa springskorna ja köpte igår men ja får nog vänta tills ikväll,för jag tror ja måste duscha huvve innan de är dags för bakiskjäk(även fast jag har varit nykter)Kanske jag får med mig anton också!Fast de är nog en dum idé eftersom han har kondition som en..jaa jag vet inte vad! aja de visar sig!

nu ska ja duscha iallafall tjohoo

Klad Pååzk

Kategori: Allmänt

tjo:)

var ett tag sen ja skrev! hmm iallafall, GLAD PÅSK på er! Ska försöka njuta så mkt jag bara kan med nära och kära nu när jag är ledig 3 dagar i streck..MKT länge sedan ja var de..typ förra sommaren på semestern=)haha Har varit så mkt skit på jobbet nu så skönt att slippa de för ett tag!

idag så är de ju påskafton så anton har nyss fått ettt påskägg med så jäkla mkt godis i! Han kommer rulla fram:P Ska göra oss redo nu sen ska vi åka til oliwia och agnes så de får sina påskägg också:)



nu blir de frukost först!

hejhopp!