SaraKullh

Vilken skiva

Kategori: Allmänt

Jodu festen @krullägenheten blev en jäkla skiva...De sölades som fan,vin dracks upp,gardinstång helsne och mkt gråt..men även skratt! De va en trevlig kväll iallafall

idag mår ja INTE bra..men de gjorde ja igår..tills ja kom hem! Klev upp vid 12,varit helseg hela dan! Blev iallafall middag hos syrran,jäkla gött!

och nu för ett tag sen åkte anton på jobb återigen,samma visa varje söndag:S Att man pallar alltså..Fast de gör ja iförsig inte heller kom ja på!

nedu nu ska ja göra nå annat


hejhopp

HEEELG!

Kategori: Allmänt

HEEJ!

Äntligen helg alltså,dagen började så jäävla dåligt,hoppas den slutar bättre! Varuleveransen kom halv 9( vi ska alltså upp med 2 pall kyl 2 pall frukt + kött frys innan 9???!!) vi fick iallafall upp frukten och nästan en hel pall kyl..så jävla bra! (Frida är duttig) sen har de ena efter de andra jävlats..sen har de varit sjukt med folk,de är de säkert fortfarande!Hoppas de går bra för linda i helgen! iallafall,jag hopps ni köpte mjölk igår för att...de hände en grej!hahah


jag skulle träna idag egentligen..men ja ville inte gå helt själv då alex och syrran inte kunde:S illa..blir träning imorgon bitti istället..hoppas ja tar mig upp:P

nedu nu ska ja dega i soffan!


(pepp till frida)

tjohoo

Kategori: Allmänt

då var denna dag snart slut också Kom hem frå inventeringen vid 1 så blev rätt sent!Började kvart i 12  s¨jobbade rätt länge idag! De fanns att göra också vill ja lova! Sen kom revision kvart i 8 också haha aja!

Är iallafall ledig imorgon! Ska bli skööönt! Sen jobbar ja fredag till 15 sen är ja leeedig igen:O Ska försöka ta mig till gymmet imorgon..ska se om ja får med mig någon! Annars tror ja faktsikt ska åka själv! sen blire body pump på fredag..askul:)

ne nu ska ja se när sverige vinner guld(förhoppningsvis!)

Lilla lördagen igen då=)

Kategori: Allmänt

hohohoho


Vad solen skiner idag,gud va mkt gladare man blir av solen alltså:)

Iallafall,inventeringen gick rätt smidigt igår.kom hem vid 1 men de funkar! Börjar ju inte förrän kvart i 12 så,värre för frida som började 8:S huvva! Hoppas siffrorna ser bra ut iallafall,lär märka på humöret då jag kommer på jobbet sen haha!

sov ut idag,fatar inte varför ja vaknar så jäääkla tidigt nuförtiden..vid 5-6 varje dag:S sen somnar ja om till 8,sen hav 9 sen efter 9 brukar ja kliva upp!Drygt,fast när ja var tonåring coh ung och dum så sov ja bort hela dagarn apå helgerna:S typ till 3-4 tiden :S hemskt!man var på fest sen sov man till 3 se nduscha man och åt sen iväg igen haha!Men nu är ja vuxen och så..hahaha!

Abropå fest så blire ju de på lördag!Blir nog bra! hoppas på mkt folk ute men de lär de ju vara när de är löning!kuuuul:) Sne ska ja på birsta på dagen och kanske hitta nå fint att ha på sig lr så!OCH fixa abonemang!!!!

ne nu ska ja köra lite rumplyft och magisar haha:)


hejhopp!

jisses!

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Jäklar vad de är kallt ute idag brr...tur man har bil,ibland iallafall;)
Klev upp strax efter 9 imorse och åkte och tränade vid 10 men alx,sen blev de syrran och barnen en sväng:) och nu snart är de dags för jobb:S De går nog bra!

Annars händer de inte så mkt,de knallar och småspringer..typ!Förkylningen vill inte gå över:S jäkla skit!
Imorgon är de iallafall onsdag,=nära till fredag :P

nu ska ja åka,hejhopp!

såhär fin är ju nu efter allt tränande:

Måndag igen

Kategori: Allmänt

Hej:)

Idga är de måndag,en helt okej måndag faktsikt,länge sedan de hände!:) Sover dock inte så bra nu eftersom denna jääävla förkylningen aldrig vill gå över,sen känns de som de satt sig i bihålorna:S ont som satan gör de! Man kommer upp i bra tid om mornarna om man säger så haha!

Jag jobbade ju helg somsagt,gick himla bra faktiskt!Var dock väldigt skönt att vara ledig idag,annars brukar vi va ledig tisdag efter jobbad helg! Men eftersom de är inventering imorgon så är jag ledig idag istället och jobbar imorgon! helt okej,men inventering är tråååk!

Idag låg jag or drog mig rätt länge,till 10 typ sen så gjorde jag mig iordning sen blev de syrran och småtjejerna hela långa dagen:)Vi var även på stan och jag hittade mkt fint ja skulle vilja ha..typiskt då man är pank..men snart så får man pengar igen..hoppas de går bättre denna månad ;)

Nu har ja precis städat hela lägenheten. plockat undan,dammat,dammsugit,torkat golv..ja allt!Känns skönt så slipper ja göra de i helgen sen! Tänkte ju ha galej här på lördag,undra om ja kanske ska berätta de för han som äger lägenheten?hahaha ;)

hmm,nu ska ja ta och göra nå annat! Imorgon blir de träning och jobb..niiiceee tjohejs!

Lördag!

Kategori: Allmänt

tjolla!

Nu är de flesta av mina kompisar drunk..inte jag,för ja jobbar :S men nästa helg så äre lalatull som ska ut och galeja:)

hmm jag tror ja ska hoppa in i duchen nu..hejhopp

:P

Kategori: Allmänt

Hoppla!

Dagen började hyffsat tidigt vid halv 10 på spegeln..tränade till strax efter 11 och sen bar de iväg till syrran!
De som stod på schemat var sundsvall stad..och dit de bar iväg! jag köpte inte en enda grej..lr jo lunch! Helt otroligt! Men iförsig de var bara bra..får spara de lilla jag har:)

nu har jag kommit hem och håller på att dra ihop nån middag..får se hur de blir:) blir nog gött! Kyckling funkar alltid!


Nu måste ja återgå till maten=) hejs

Skoterkort

Kategori: Allmänt

haha ja tror ja glömt berätta att vi alla klarade provet till skoterkort igår:P så jäääkla roligt!blir en egen skoter till nästa vinter:p


Lill Lördag!

Kategori: Allmänt

Hej på er :)

Onsdag idag,skönt! Då är de inte långt kvar till helg..fast iförsig vill jag ha helgen överstökad så fort som möjligt;)haha Jobbar alltså!

Dagene började men en sovmorgon..lr jag vaknade först kl kavrt över 6..men de kändes som mitt i natten.så ja somnade om och vaknade vid 10! mkt bättre;) Sen vare dags för gymmet med alex2! Gick bra fast tog de himla lugn,har fortfarande ont i halsen förkyld och allt sånt så! kl 5 blir de powerball sen bjuds de på tårta av zandra som fyllde år igår:) mkt snällt!

Ska åka till mamma nu och träffa de små en stund innan vi far,de ska vara med morfar medans vi brudar tränar:)

Hejhoopp=)

Nu

Kategori: Allmänt

får vi snart se hur allt detta slutar..spännande:)


Annars har ja jobbat idag 7-13.45,mådde inte alls bra inatt..och inte nu heller fryser och svettas om varannat och denna förkylning och huvudvärk:S + halsen + ont i ryggen...haha allt är fel alltså! efter jobbet åkte ja till Sara och jollan,vi skulle fixa Zandras present eftersom hon fylle rår idag:P vi är ditbjudna på tårta imorgon:)roligt!synd bara att inte så många kunde komma:(

nu ska ja dra på mig nå smink för ja ser ut som en tomat i ansiktet sen kanske nå mjukisar haha;)

wish me luck:P

God morgon:)

Kategori: Allmänt

God morgon!

Måndag igen,helgerna går så förbaskat fort alltså:S Men jag har haft en mkt trevlig helg!
I fredags slutade jag tidigt och invigde helgen med lite bodypump,häärligt!Sen blev de mys i soffan resten av kvällen,somnade väldigt tidigt haha!

i lördags var de ju skotertur som stod på schemt,var nog lite nervis kan jag erkänna,har ju inte kört skoter någonsin förutom en gång några meter haha:) men de var himla kul,och finväder fick vi ju också:) Bra sällskap finväder och en skoter,kunde inte bli nå bättre!Vi kom tillbaka vid 1 snåret coh då blev de cityjam lr vad de hette med Sara och jollan en sväng på stan! Sen for ja till småtrollen och busade lite(lr ja inte så mkt bus var så trött) sen blev de pizza och soffan den kvällen också;)

Igår på alla hjärtans dag gjorde vi inget speciellt..sov ut och mös i sängen en bra stund innan vi klev upp sen blev de promenad,birsta och middag..sen for anton på jobb igen..!

och nu är de måndag igen!jobbar kväll idag,blir nog bra de! ska se om sara och jollan vill äta nån lunch med mig innan jag ska börjar! Nu ska ja hoppa in i duschen:)

hejhopp!



Helgen

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Vilken härlig dag vi hade igår på skoterturen,riktigt finväder och allt! Gick bra att köra men var lite skraj från början men sen så fick vi leka av oss sen var man varm i kläderna! Sen blev de stan med sara och jollan ens väg och se då alla hoppade i de gigantiska hoppet..tur att man var riktigt klädd;)

nu har vi nyss ätit frukost och ska ta oss ut på en promenad nu! sen blir de nog birsta en sväng för att lämna tillbaka ett par byxor!


måndag imorgon igen...lovit!!!!!!!!!!!! lr

:p

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu snart jag alexchrille och sara snart dra iväg på skotertur..hmm undra hur detta ska gå? har redan lite svag träniingsvärk sen bopdy pumpen igår..haha undra hur ja känner imorgon?

ne nu kommer sara snart så dags att göra sig klar!

Heja

Tooorsdag!

Kategori: Allmänt

Hej:)

Idag har de jobbats från 06.30-15..gud va trött ja är om mornarna nuförtiden :S drygt! Men man vaknar ju somsagt efter ett tag..lr man får ju lov ;)

Sen efter jobbet for ja direkt till gymmet,belv bara där typ en timme. Blev en snabb dusch och matlagning för om en halvtimme åker ja och hämtar sara för andra träffen för skoterkortet.. Idag ska vi köra bana! haha spännande!

Var verkligen seriöst dehär med att ta skoterkort,får se om ja ens klarar kortet haha :)

nepp nu ska ja klä på mig..tjohoo

Redan onsdag!

Kategori: Allmänt

Hejhopp:)

Dagen har hittills bestått av jobb från 7-12,riktigt kortpass..men kom inte därifrån förrän halv typ,så ja fick skynda mig till alex som väntade på mig på gymmet! Där maxade vi ju såklart i 1,5 h! NICE! Hahaha!

Nu är jag hemma och har ätit lite så nu är de dags för duschen! Ska ju på första träffen för skoterutbildningen ikväll,spännande:) Får väl ta och köpa mig en egen skoter till nästa vinter :P

veckan på jobbet har iallafall börjat superb, lidlförlovning(Fridaochjocke) och sen en lidl bebis på väg(lindaochtomas):P SÅ kul! frågan är ju vad ja ska komma med för värsta nyhet?haha


ne nu ska ja sätta igång här..tjohejs

hmm

Kategori: Allmänt

Hatar måndagr,verkligen! de borde förbjudas alltså! Fast då hade ju tisdag blivit som en måndag ändå så..skit!
Har enb ledig helg till iallafall,känns bra! Fast på lördag ska vi iväg och köra skotran :P jag sara alex chrille ska ju ta skoterkort så vi ska gå på träffar ons tors lör och tis..sen förhoppningsvis har vi skoterkort:)

hmm egentligen borde ja träna nu,men anton föörstörde allt!Den jäveln!

iallafall de blir en fika med elin istället på stan..nästan lika bra;)haha


hejs

SÖNDAG!!!!

Kategori: Allmänt

Halloj!!!!

Puh vaknade upp imorgon och kände efter hur ja mådde,befarande de värsta eftersom man blev lite på pickalurven igår!! men ne,mår som en gud! lr ja nästan iallafall:P Vi va ju hos sarab på förferre,mkt trevligt,sen bar de iväg till linda som sara och dom kände,helt okej ferre!Dock var de folk där som man absolut inte trodde man skulle träffa där..men de va helt ok!

vaknade jättesent och märkte att de va ju hur fint väder som helst så vi tog en promenad,hur skönt som helst! Blev subway till frukost också:P gött!syndásynda!
Sen nu  har vi städat lägenheten,behövdes verkligen!Fast har dammsugningen kvar:S de får anton göra haha;)

nu ska vi åka och handla lite nödvändigheter och panta alla jäkla flaskor vi har samlat på oss haha


hejhoppsansaaaa



fredag:)

Kategori: Allmänt

Hej :)

Äntligen fredag,jobbade verkligen kortpass idag.7-12.30! sen for ja på stan ens väng för att köpa en fin blomma till linda på jobbet för hon fyller år på söndag..hon bjöd på så god årta idag på jobbet! Frida du skulle ha älskat den..så går de när du väljer sälen istället;)haha

Kom hem för ett tag sedan ser lite på tv och så nu..laddar inför ett til body pump pass..får se hur de går haha har lite träningsvärk sedan igår så man lär ju va rätt..haha mör! de börjar om en timme så man kanske ska vila lite till så man orkar med!


hejhopp

Ojdå

Kategori: Allmänt

Hej på er:)

Nu var de alldelles för länge sedan:S inge bra,men ja är ju somsagt en upptagen kvinna!
De ja gjort sen sist är väl att ja mest har jobbat och tränat faktiskt! och umgåtts med bra vänner:) Bättre kan de inte bli!

Annars så äre lugnt och så,Har fått Anton att försöka söka annat jobb också..blir nog kanon! Bara hus och barn kvar..sen är ja nöjd:P

Idag har ja jobbat först 6.30-15,var butikschef idag,gick superb!rooligt:) sen så for ja hem och vilade lite sen vare dags för första body pumpen för mig elin och alex:) de va jobbigt,men rätt skoj! Synd bara att de är så lite mage..lr de kändes som de iallafall..kommer säkert ha ont överallt imorgon:P De värsta av allt är väl att ja ska dit imorgon med haha,träna bort träningsvärken!!!

efter de ha ja bara degat i soffan:) I helgen blir de nog lugnt! känns som ja kanske ska skippa lite alkohol ett tag:) lr iallafall minska;)

njäe nu ska ja återgå till degandet!

hejhopp=)