SaraKullh

Eclipse

Kategori: Allmänt

så..nu är snart onsdagen gjord också.skönt! Snart fredag och helg alltså;)
Morgondagen blir nog en hektisk dag..klippning och färgning av hår promenaden jobb fixa klänningen litt...sen får ja sova:) Sen är de bannemig fredag och nära helg! Föresten imorgon blir vi på jobbet bjudna på tårta för vi sålde över millen förra veckan..mkt nice:P Sen på fredag blir de också gofika då Linda har sin sista dag på jobbet på ett bra tag eftersom hon blir mammaledig snart..men först lite semester! Föresten ja ha 6 arbetsdagar kvar:P kommer bli så grymt skönt! Undra vad ja ska göra varje dag..många promenader ska ja se till att de blir iallafall...i förhoppningsvis fint väder:)

hmm ne nu ska ja äta ägga! hejhej:)

Ledig dag!

Kategori: Allmänt

Ja jisses vilket väder de varit idag=) började dagen med en lång och skön promenad med elin..var så himla varmt och skönt:) Sen var de bara hem och äta frukost sen göra sig redo för birsta med mamma syrran farmor faster och barnen:) väldigt trevligt! Köpte lite kläder till anton(han hade visst glömt att han skulle på bröllop på lördag) sen lite småtjaffs till mig själv:)

När vi kom hem blev de kalas hos moster som fyller år idag..gott med jordgubbstårta;)

hmm midsommarhelgen ja..den blev väldigt lugn och fridfull lr ja nästan! På midsommar var jag och anton hos marica och glenn i sjö.syrran jimmy och barnen var där också..fullt ös=),lekte lekar och så!
på lördagkväll umgicks ja lite med elin och zandra sen kom emma också:) blev en sväng till gussjönoret då ja skulle hämta anton..men han ville inte åka med hem då de väl var dags..så sur som ett..jaa jag vet inte va åkte ja hem igen! karljävel!men hem kom han ändå som tur va..tur för han de haha:)Han kom på att de kanske inte va så snällt då ja sover ensam 4 dagar i veckan ändå..!

på söndagen dog ja av i soffan efter helgens jobb och firande! äntligen är helgen över och idga tisdag har ja haft min lediga dag! himla skönt att vara ledig sådär en dag i veckan! Nu jobbar jag inte helg förrän i slutet av augusti skulle jag tro..efter semestern! Har bara 7 dahar kvar att jobba..går nästa fredag,känns JÄVLIGT bra! Tiden får gärna gå fort tills dess..men sen får de gå saaaakta;) Ska försöka och inte stressa alls och bara ta dagen som den kommer..svårt att göra de i vardagen..alldelles för mkt stress och skit..inte bra för min kropp!Semester blir bra nu:)

hmm jajust..laddar för fullt tills bröllopet på lördag,ska bli kul..bo på hotell och så också! Mys de! Sen på fredagen blir de eclipse..hoppas Anton hinner hem tills halv 7 bara,vill att han ska gå med också! Annars blir de jag syrran och jimmy!Annars får jag väl ta med mig en vän;) blir nog en bra helg..

ne nu ska jag ta och göra nå annat..snart sova också=)

natti

Midsommar

Kategori: Allmänt

Hallådär!

Har nyss varit ute på en mkt trevlig långpromenad med elin..avslutade promenaden med lite festis vid kajen i solen! mkt bra kväll! Nu är jag svintrött och sk anog gona ner mig till en film nu snart!

Midsommar då,vad händer då för lilla Sara..ja jag Jobbar hela helgen dock..men ska försöka göra helgen så bra som möjligt ändå:) På fredag jobbar ja till halv 4 sen ska vi till marica och glenn och käka gott osv..lekar har jag hört ryktas om också..får se hur de går;) sen på lördag kanske de blir noret..har inte bestämt mig ännu..får se:)

kameran då..hur gick de med den! jadu de blev inge köp i helgen av diverse grejer som gjorde att de inte blev birsta..så jag är svinsur! Men man kanske kan fixa de på torsdag om de blir birsta då..hope so!

ne prinssesan och grodan nu kanske..jaaaaaa


natti

nästan helg!:)

Kategori: Allmänt

ja nu är de nära till helg:P mkt nice:P är ledig till tisdag sen:P fast jobbar dock hela midsommarhelgen..men de ger pengar iallafall:P

idag har jag och elin varit barnvakt och joline en sväng så vi gick en promenad runt bondjsö och kikade på alla fina hus:) sen åt vi lite lunch sen var de dags för jobb! varit en jäkla dag på jobbet..fullt upp,men allt blev bra i slutändan :)

imorgon jobbar ja till 15,sen ska ja mer farmååår och handla blommor:) sen ska ja bara mysa ner mig i soffan..och invänta lördag kväll då sara ska med och göra stan osäker:) kommer bli svinkul:) På lördag dag blir de birsta och köpa kamera hade ja tänkt=) blir bra de=) (sara vet du av nån bra kamera med bra pris??=) )

ne nu ska jag vila och glo på csi


hejhopp=)

Godagens

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Snart är måndagen gjord också,känns bra de!snart helg.. Jobbade 6.30-16 idag,gick väl bra..man är rätt nöjd att man slipper inventeringen ikväll mohaha:P Efter jobbet blev de en promenad bort till elin där min lilla eud sovit sen i lördags..sen brummade ja hem och lagade mat..sen nyss kom ja hem från en solning med syrran! Skönt vare..men varmt som fasen blev de..svetten bara rann haha:P

nu ska jag nog hoppa in i duschen så man får bort solarielukten sen bara slappa i min ensamhet! Men är inte ensam så länge..anton sover hemma inatt sen beger han sig emot bollnäs imorgon bittiskönt att bara slippa sova själv 2 dagar!:)

ne duschen vare! puuuuuuuuuuusss

föresten funderar på att köpa en ny kamera..den ja har fungerar ju inte..vore ju kul att ha bilder i bloggen haha:)

oj

Kategori: Allmänt

vilken dag de varit,har varit helt yr i huvudet och ögonen har varit såå känsliga för detta ljus:S knas!
gick iallafall br aoch nu är onsdagen påväg mot sitt slut,känns mkt bra! Snart torsdag!

Imorgon blir de hamnkrogen med nå brydar,ska bli ytterst trevligt! Vi har alltid så mkt att prata om:)
sen kommer ju Anton hem också,trevligt=) Slutar 3 imorgon så de blir hem vila en stund sen göra sig redo för nobelmiddag..:)

i helgen blir de brännboll och lite grillning på sparrudden med lite släkt,kan bli kul med lite god dryck till hehe=)
Sen på lördagen blir de nog feste hos elin:) blir nog en bra helg!

nedu om man kanske skulle göra nån nytta kanske...hejpa:P


åh studenttider..åh fan va fuler man va...hahaha

Monday!

Kategori: Allmänt

Hej:)

Ja dessa jävla måndagar,synd att de måste finnas!

Helgen har varit riktigt bra iallafall:) I fredags blev de grillning med syrran och marica med familjer sen så gick jag och anton på bio,kommisarie späck haha rätt rolig:P Sen somnade ja som en klubbad säl i soffan,anton med..vaknade av hans snarkningar haha:)

hmm vankade svintidigt på lördagen såklart..men klev inte upp förrän vid 10,riktigt skönt! Blev stan och marknaden sen var de dags att göra sig redo för galej @krulläggan! Seg i starten men sen blev de fart(jag kände mig fartig iallafall) hade skoj:) fast de va värre igår:S drack mkt vatten så de funkade rätt bra tillslut!

igår Blev de först marknaden och munkar/langos sen blev de grillat hos mamma och pappa,gött! Efter de blev de bara degning i soffan!skönt!

ikväll blir de till att umgås med elin,blir kanon de! :) Tror de blir middag på rutiga duken tom:P gött de!

nja nu ska ja sätta mig på ballen ett tag

bjuder på en fin bild malou tog i lördags..vackert!



Onsdag:)

Kategori: Allmänt

Hej hej:)

Skönt att dagarna går så fort nu,redan onsdag alltså snart helg:P Är ledig helg ända tills midsommarhelgen!Då jobbar ja hela den helgen.liten surt men lite svårt att "slippa" jobba alla storhelger! Blir nog bra ändå!

Idag så har dagen bestått av jobb,började 7 imorse! Startade dagen med lite "utbildning" med Sara på frukten och så,hoppas hon fattade allt ja sa,känne rmig lite sådär med att lära ut! Men de visar sig väl,hon är iallafall jätteduktig så de är nog inga problem:) Dagen har bara sprungit iväg,haft en hel del att göra! Sen kom de storchefer på besök,gick rätt bra tro ja:)

Nu är jag iallafall hemma och jag har precis avnjutit en väldigt god köttfärsås:) Så nu är ja jäkla mätt!
Sitter och kollar på unga mödrar nu..alltså en undran jag har..röker alla mammor i danmark? haha sjukt! och inomhus,med småbarn:S aja!

i helgen då? skulle vilja gå ut på lördag men får se om ja får med mig nå tjejor!hope so! Kan nog bli en rolig kväll att gå ut då de är tivoli och allt,brukar va fullt på skeppt/hamnkrogen då!

hmm undra om man ska skaffa sig nån kamera så man kan lägga in lite bilder..lite roligare så kanske! mmm  blir nog bra!

hejsansvejsan