SaraKullh

Sovmorgon!

Kategori:

Yes, idag började jag inte förrän 14.00 så tog sovmorgon till 10 sen lunchade jag med syrran barnen och mamma! Hann med att göra stan också sen så blev de jobb! Gick finfint tro ja, bara jag inte glömt något...:) I helgen vankas de festligheter:) dop på lördag och även fira faster och hennes Karl! Blir fint de:) är ledig i helgen så hoppas på finväder:) Nu ska jag gona lite i soffan innan sängen! Natti:)

Jobb!

Kategori:

Japp idag var de dags för jobb igen efter 4 veckors rent slappande, typ! Haha var trögt att komma upp imorse men sen var man hyffsat tillbaka på banan tycker ja:) Helgen som var var de dags för årliga "äventyret" med familjen saarela/ Edholm! Denna gång var de skuleberget och klättring på schemat! Vi bodde på en jättemysigt herrgård på en liten egen ö, salsåkers herrgård:) på fredagen var vi en sväng till ulvön och käkade lunch på hotellet sen for vi till herrgården och satt precis vid vattnet och åt grillat och drack gott! Sen på lördagen var de dags för klättring, jag bangade och vandrade upp istället, vilket var nog jobbigt haha men helt okej! Väl uppe på toppen fikade vi sen bar de neröver igen! Sen blev de sen lunch/ middags på kustladan, jättefin mat:) sen blev de mys på herrgården resten av kvällen:) på söndagen spenderade vi dagen på rotsidan och vädret var helt underbart, synd man inte hade bikinin för hett blev de då vi gick bra långt! Lunch åt vi i barsta, sen åkte vi hemöver:) helt ok helg! Hade dock inte varit fel och legat och stekt sista dagen på semestern på klipporna på rotisidan haha;) men men! Ikväll så åt vi middag hos mamma och pappa med Malin i h barnen, mkt mysigt! Och tjejerna fick sina foppatofflor med cars på som jag köpt i helgen! Dom blev glada:) vi satt kvar en bra stund med mamma och pappa på framsidan och mös i solen:) när vi kom hem blev de en springtur med Anton, alltså springa med Anton är rätt bra ändå, springer jag själv så ger ja lätt upp och tänker för mkt men han rent ut sagt tvingade mig fortsätta haha " men kom igen nu Sara du orkar mer än dehär" haha då blir man ju bara sur och springer på , smart;) haha nu ligger vi i soffan och ser Wallander på 4an, har inte ens sett den, nice:) sen blir de dusch och sängen! Börjar inte förrän 14.00 imorgon så blir sovmorgon! Hoppas på finväder så kanske man hinner med stranden innan jobbet, måste fixa nya däck till pärlan också! Bjuder på bilder sen helgen och så:) hejja

Onsdag

Kategori:

Inne på sista semesterveckan nu, känns sådär.. Va in på jobbet igår och skrev av schema och de såg helt ok ut så de känns skönt iallafall:) Idag har de varit sjukt varmt alltså, så himla skönt! Synd bara att solen bara visade sig då och då! Jag tig även idag sovmorgon och klev upp strax efter 10 sen lata jag mig tills 12 typ då Anton och jag skulle luncha ihop, sen for jag med han och hjälpte till att sätta upp ett balkongräcke han gjort, snyggt blev de:) sen så for ja till syrran och umgicks! De bjöds på pyttipanna sen bar de i äg på storhandling! Hjälpte till att natta oliwia och de va inte speciellt avancerat då hon somna på 5 min hihi söting! Agnes var de värre med så hon fick lägga sig och gona med pappa medans jag syrran och Fia va ute på en timmes promenad runt stan, sjukt skönt var de:) nu är ja nyduschad och Anton kom precis hem så de blir lite mys i soffan nu innan sängen! Till helgen blir de äventyr med familjen Edholm/ saarela, blir ullvön och skule, spännande.. Men även finlunch och grillat skulle hinnas med och äta gillar jag ju så haha;) Har tyvärr varit dåligt på att ta bilder på senaste så blir ingen bild idag! Hejhopp:)

Helgen!

Kategori:

Oh vilken helg alltså, fylld med partaj:) lr ja tors lör iallafall, de räcker och blir över haha:) Igår lämnade syrran barnen redan vid 12 och sen fixade vi bord stolar sallad och såser för hela gänget som senare skulle komma och grilla och partaja lite innan de va dags för statsfesten:) hade himla trevligt! Väl nere på stan tyckte jag de va sådär faktiskt! Kom i säng redan kl 1 då jag lyckats tappa bort alla haha Anton gick hem tidigt utan att säga nå så var hyffsat orolig då han aldrig svarade i telefon! Hade ingen nyckel hem heller så blev ett gäng samtal innan han vaknade och svarade i telefon... Karlar!! Idag ha ja inte gjort mkt utan tog sovmorgon sen va ja hos mamma och pappa med barnen:) sen när dom åkt hem så for jag mamma och pappa till birsta! Pappa fick lov att köpa ny telefon då han tappat den andra från bryggan haha:) blev käk där också sen for vi hem och nu ha ja städat här hemma, pappa kom sådär oanmält och han fick nog en chock då han såg stöket här haha men nu är de fint igen;) Imorgon ska Anton äntligen va ledig, han har inte varit ledig en enda dag ännu på min semester... Så de känns som de är dags liksom! Får se vad vi hittar på för skoj:) På tisdag blir de mys med massa brudar i Berge också, längtar:) Bjuder på nå bilder den helgen, blev inte många men:)

Torsdag

Kategori:

Jäklar vilken fest de blev igår:) Jonas fyllde 25 år så de blev grillfwst i notsand! Otroligt god mat och dryck och en jäkla fest:) bar iväg mot stan då etype spelade halv 11! Vi röjde längst fram och sjöng med i alla låtar:) han tog tom i min hand:):) haha bjuder på nå bilder sen gårdagen sen några från dagen på bryggan med familjen:)

Måndag:)

Kategori:

Vilken trevlig dag jag haft:) klev upp vid 10 och gjorde mig redo för heldag med bästa Sandra på birsta! Blev Inte så mkt shopping för mig, nå mjukis shorts i rosa lösögonfransar och ny foundation! Sandra shoppade desto mer;) käkade go lunch på taco bar( heter de så?) kom hem vid halv 7:) käkat middag och sen for Anton iväg igen så jag har mest slappat, provade lite nytt smink bara:) gör sånt då ja har tråkigt:) Anton är inte hemma än så ska efterlysa honom!! Hejja:) Såhär kul ha jag haft ikväll haha:)

Mm

Kategori:

De verkar bli regn imorgon med.. Men är de inte fint på tisdag.. Alltså då ligger jag ute och solar ändå, i spöregn om de ska va så:) blir de dåligt väder imorgon blir de birsta med Sandra iallafall!:) Käkade middag hos mamma och pappa och de va svingött i vanlig ordning:)sen blev de soffan och varg veum kanon bra:) Anton ligger nu i soffan här och sover som en stock, kanske dags att förflytta sig till sängen! Natti:)

Helgen

Kategori:

Fredagen blev som så att vi va först på sparrudden med moster morbror med familjer och våran såklart:) var bara nån timme eftersom vi dubbelbokat så for sen till patrik( Antons polare) där även per Pernilla jonas ochSandra va:) vi grillade och snackade skit! Sen blev de dricka.. Nå jävlar med dricka wiskey sprit cider vin! Blev dans till best of 90's och kom hem vid 3 sen fick Sara köra vita bussen i nån timme.. Var en lyckad kväll men alltså hade ja tänkt till kanske de inte va så bra då jag skulle upp och åka på Boda Borg lör morgon haha sov 3 timmar efter många om och men med att försöka somna sittande då hela rummet flyttade rejält på sig om jag låg ner.. Huvva! Halv 8 ringde klockan.. Inget packat lr nånting så upp fort som fan bort med smink och på med solbrillor och träningsoutfit! Mådde inte bra alltså påväg dit men efter lunch så gick de som smort! Lr ja alltså vårat lag klarade 3 celler på 6 timmar haha så dåligt! Men de va jättekul:) nästa gång så ska vi fan klara dags cellen. Tro vi gjorde den minst 20 ggr men stöp vid målsnöret:) Vi kon hem vid typ 5 så då blev de dusch och fix för 20.00 blev de middag på hamnkrogen sen fortsatte kvällen där men ännu mer dricka.. För mig blev de så att jag blev full till middagen sen dalade de hah så 2 blev de hemgång! Så mkt har jag nog inte längtat till sängen som då:) sov till typ halv 1 idag och har inte gjort mkt! Gick och köpte subway;) gött! Nu ska jag fortsätta med att inte göra ett skit sen blir de middag hos mamma och pappa!

Vädret

Kategori:

Alltså detta väder tar snart död på mig.. Regn regn och åter regn! Jag hoppas verkligen vi får lite sol på oss snart! Annars har jag mkt roligt att se fram emot på fredag blir de antingen släkt mys på sparrudden lr så middag med mkt bra vänner!sen på lördag blir de Boda Borg sen middag på skeppet sen utgång:) kuul! Sen på söndag är nog de bästa, Anton ska va ledig !! Helt sant, han har jobbat varje dag i 2 veckor så ÄNTLIGEN:)har nyss kommit hem från Kramfors, har tittat på nå hus pappa byggt och Anton ha fixat fint runtom! Hur fint som helst, skulle inte tacka nej till de huset lr utsikten heller för den delen:) duktig pappa och pojkvän! Nu ska vi försöka umgås här lite innan sängen! Natti:)

Nu..

Kategori:

Har han kommit :) haha jäklar va stor traktor är,eget säte till mig och allt:) förstår att ni som läser har suttit och väntat på en bild hela kvällen;) här kommer de

Traktor

Kategori:

Idag har jag varit händig igen, tvättat städat och lagat mat! :) Var även varit på en timmes promenad,såå skönt! Nu kom Anton hem och han är som ett litet barn på julafton, hans nya traktor kommer snart.. Weeei:)haha Hörs senare ni är ju säkert nyfiken på hur traktorn ser ut..... Haha:) Hejdå:)

Tisdag

Kategori:

Hej på er!! Ligger fortfarande i sängen.. Igår innan Jag sommar tänkte ja" imorgon ska jag upp tidigt och få och gymma" gick sådär haha:) men ska iallafall ut och gå idag! Ska dra i mig må ägg nu först bara:) Igår va jag med syrran barnen och mamma på birsta! Kom hem vi halv 7 tro jag sen käkade Anton och ja bröd räkor och aioli vitt vin till! Gött!!:) Nä man kanske ska ta sig upp så de händer nått här:) Fan nu hör ja hur regnet smattrar på fönstret., aja de finns inget dåligt väder var de va..

Söndag!

Kategori:

Gah.. Verkligen söndag idag, lång och tråkig haha:) Sov länge, var inte hemma förrän halv 3 nånting inatt! Var ute i solum med Sandra Jonas Anton Emelie och Jonas! Grabbarna åkte lite vattenSkidor och vi drack gott och käka godis :) mysigt var de! Men sjukt mkt mygg vid bryggan, tro jag fått minst 10 bett, drygt! Annars idag så har jag verkligen inte gjort mkt,käkade lite frukost sen låg jag i soffan och kolla på repriser sen tog jag mig en promenad till mamma och pappa där jag vad skämmas bilen! De va skönt att röra lite på sig.. Var ett tag sen;) Nu väntar ja hem karln som vanligt sen hoppas ja på middag snart. Blir nån köttig tro jag:) Vet inte alls vad vi ska göra ikväll, kanske bio lr hyra film och käka chips och dipp, sjukt sugen på de:) Nä fortsätta göra ingenting:) hejja!

Mys hos mamma och pappa:)

Kategori:

Mys:)

Kategori:

Igår var de så sjukt fint väder alltså, låg med mamma vid deras brygga hela dagen och solade!:) sen vid halv 7 hade jag Sandra Jonas anton bord på skeppet, åt oxfilé och drack vin, nå cidrar blev de också även efterrätt:) sjukt gött!!:) Vi satt där till stängning sen tog vi en subway macka och gick hem:) nu ligger ja fortfarande i sängen och är lite sådär halvSeg haha! Men ska upp nu! Kanske ta en promenad.. Bjuder på nå bilder sen furuvik i onsdags och så:)