SaraKullh

Mmm

Kategori: Allmänt

Gah jag mår fortfarande Inge vidare.. Sjukt ont i halsen alltså, tryckt halstabletter idag men de hjälper inte alls! Sen sådär tung i huvudet liksom! Drygt! Värst på kvällen för imorse kändes de lite bättre men, aja:) imorgon blir de jobb 7.30-16. Sen så kommer syrran och Hilda och äter thaimat med mig innan resten av brudarna kommer för och se film och mysa:)

Sova nu! Gonatti

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu är vi påväg hem från Gävle! Skönt! Men hart en väldigt givande dag, mkt att ta med till sommaren då ja ska va Bc då päran har semester:)

När jag kommer hm blir de till att städa lite och så för imorgon får ja finbesök av nå damer och 2 bebisar:) mys!

Hörs 'mer ikväll:)

Ont

Kategori: Allmänt

Ja jag har skitont i halsen.. Typiskt! Känner mig lite febrig också och såklart hittar ja inte nån Alvedon lr något hemma! Får försöka sova nu så kanske de är borta imorgon! Hoppas de, orkar inte bli sjuk! Syrran, din halsont försvann och hoppa över till mig tro ja:)

Ska upp tidigt imorgon så borde sova nu! Natti:)

Tisdag och bc

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag 7-13.45 alldelles lagom:) var butikschef idag och allt gick jättebra:) skönt! Nu har ja stämplat ut och ska med syrran och mamma på jysk verkar de som:)

Måste köpa mig ett anteckningsblock så man verkar seriös imorgon på utbildningen i Gävle haha;) nä men de är bra att skriva upp så man inte glömmer:) bra att ha så man kan slå upp och kika i vissa fall:)

Titta vilken golunch jag åt idag(NOT)

Ensamt

Kategori: Allmänt

Saknar Anton mkt nu.. Att de kan va så sjukt jobbigt när han åker alltså, måndagen är alltid värst även fast jag träffade han senast imorse liksom nä fy hemskt är de! Hoppas de känns bättre imorgon!

Haft en mysig dag med syrran och barnen, blev lite veckohandling BVC och öppna förskolan! Där de målades och lite utklädning hehe:) de va mysigt! Åt Gomiddag köttbullar makaroner och sås, svingott( husman is the shit) sen tog ja med Agnes och oliwia för att cykla lite och sen blev de lekparken:)

Nu ska ja se klart bb sen försöka sova! Blir till att va Bc imorgon sen utbildning i Gävle på onsdag! Hatar sånt speciellt då jag måste åka själv men aja de blir nog bra:)

Bjussar på lite bilder sen idag:)

Måndag!

Kategori: Allmänt

Måndag och ledig! Tillbringar dagen med de bästa:) vi har käkat lunch , varit och handlat sen nu blir de öppna förskolan och sen till BVC och väga Hilda:)

Längtar redan till torsdag då de blir myskväll med tjejerna och 2 bebisar:) sen kommer Anton hem på torsdag ju:)

Mystjejerna <3

Mm

Kategori: Allmänt

Ligge och spanar lite på bb nu, slappar i soffan:) och Anton skriver fakturor! Vår myssöndag de haha

Dagen har varit mysig! Kalas hos kusin Evelina som bjöd på sjukt god tårta sen bar de iväg till mamma och pappa där vi bjöd dem på hel grillad fläskfilé och asgod sallad med massa sås, sjukt gott:)

Imorgon är jag ledig också, kommer nog spendera större delen av dagen med syrran:) undra om man kanske ska ta en promenix dit kanske:)

Nä nu börjar söndagsångesten komma så nu ska ja pussa extra mkt på Anton!

Hejpa:)

Morsdag:)

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag:) de är varmt och skönt, ligger nu och solar hos mamma och pappa! Sen blir de kalas för kusin som fyller 19:)

Gårdagskvällen var mysig:) alldelles för nykter för hamnkrogen men de funka:) är fan bakis efter bara 4 drinkers. Men men:)

Nu Ica maxi en sväng och köpa domstol!

:)

Kategori: Allmänt

Dagen i bilder:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178052.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178052.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178052.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178052.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178527.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178527.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178910.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204178910.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_204179023.jpg" class="image">

Lördag:)

Kategori: Allmänt

Gud va härligt vi har de:) är ute hos Sandra i notsand och sitter och mår i solen på altanen med havet som utsikt:)

Riktigt härlig väder, alldelles lagom:)

Vi har lagt upp dagen som så att de är solning nu sen birsta i eftermiddag:) perfekt dag, även att jag bestämt att de blir Kebab i bröd och sen mjukglass;) gött:)

Nä nu ska vi sola vidare:)

Avslutar med att Sandra är bäst! På alla vis:)

God natt:)

Kategori: Allmänt

Jobbade till 20.15 sen satte Anton och jag oss och åt glass ute på sälstens i solen! Såå myisgt:) så himla skönt väder! Hoppas de håller i sig hela helgen:)

Nu ska vi sova:) natti

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jäklar va varmt de är ute! Börjar jobba snart och jobbar kväll! Får njuta i helgen istället:) sitter ute nu en sväng innan jag börjar:)

Visst ja vi fått snygga tröjor:)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Eller visst är de tisdag idag. Jo men de måste de va haha:)
Lördagen började jag med att jobba en kortis se. Kalas för farmååår:) sen vidare till alexs karls stuga! Hur fint läge som helst och de va så mysigt att bara snacka skit, äta och dricka gott! Badade över tunna i spöregnet:) invigde nybikinin också! Anton kom och hämta några av oss vid 2 tiden så va ja så trött efter badet så stupade i säng:)

Söndagen blev inte roligt som planerat men blev en jättebra och mysig kväll med <3

Igår blev de även då en kortis på jobbet 7-11 sen mys hela dagen med syrran med familj, så mysigt så:)

Kvällen spenderades med lite städ och soffan:)

Just nu är jag hos mamma och pappa och snart serveras de pyttipanna med ägg och rödbetor.. Svingött:) sens la aj försöka mig ut på promenix i finvädret:)

Liten uppdate:) hejhopp!!

Fredagkväll

Kategori: Allmänt

Tjohoo:)

Varit en nice dag idag!:) jobb 7-12 sen stan med familjen och Hilda oliwia:) myslunch blev de på kanalcafet:) sen råkade ja handla 2 bikinis:) men de är ju bra för då kan ja inviga nån av dom imorgon då de blir till att bada tunna:) aka bli mysigt med tjejkväll och lite gott dricka:)

Är i bergeforsen, anton ska hämta nå arbetsbyxor! Svängde in hos syrran på vägen hit och kikade på när glenn grävde lite!

Nu tro ja vi ska hem och hyra film:)

Ha en bra kväll:)

Tjo

Kategori: Allmänt

Gokväll:)

Tror både Anton och jag behövde en sovmorgon idag så vi ställde Inge klockor och vaknade typ 12?? Sjukt men välbehövligt så denna dag har gått undan! Känns du t att sova bort hela dagen men ibland kan man behöva de! Vi käkade lite sen for vi ut till häggdånger och tvättade Antons grävare så nu är den så ren så:) sen blev de middag med syrran med familj hos mamma och pappa:) myste med mina prinsessor också såklart:).

Nu ligger vi och slappar i soffan och har nyss tryckt i oss ben & jerrys är så jäkla full i magen nu alltså huvva:)

Imorgon blir de jobb 7-12 sen ska ja träffa mamma och syrran på stan för lunch tro ja:) sen på lördag blir de mys med nå brydar i en stuga:) och söndag bli de birsta med Anton hade ja tänkt! Förhoppningsvis är man inte bakis :) ska försöka få med Anton på de också men.. Jag hjälpte ju àt ät tvätta grävarn så då kan han gå i nå affärer;)

Nä nu ska vi mysa vidare! Ha en skön kväll alla:)

Tvätta

Kategori: Allmänt

Tvätta grävare haha kuuul:)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Vilken jäkla dag ja haft idag, lr de var väl mest för att Anton väckte mig 5 min innan jag började jobba. Va så sjukt trött så somnade om på nå konstigt vänster :s blev dock 3 min sen så de va väl lugnt! Men att bara flyga upp ur sängen sådär gjorde mig på dåligt humör hela dan:(

Jobbade iallafall till 16.30 sen for ja till mamma där jag hade smink från LR som kommit! En foundation så var superbra:) sen for ja med syrran och Hilda och handlade lite! Man blir ju då genast på bra humör:)

Sen ha vi bara lega i soffan och myst, varit så tröt denna vecka, inte tränat nånting alls sen i torsdags.. Ej bra! För ett försök imorgon:)
Tänkte bjuda på lite bilder sen igår då jag Agnes och oliwia va ute och lekte lite:). Natti

Lunch

Kategori: Allmänt

Yes dags för lunch, och Inge. Är gladare än vi som fått in kampanj på pastarätter! Variation till lunch är nice haha har blivit många tacopajer genom åren haha huvva!

Jobbar bara till 13.45 idag, skönt då de verkar vara finväder ute? Anton kommer hem redan idag också då de är röda dagar och så denna vecka:)

Nu maaat:)

Måndag:)

Kategori: Allmänt

Måndag igen! En helt ok sådan faktiskt:) jobb 6.30-16.30 först och de gick finfint, dock jäkla trött imorse! Sen efter jobbet blev de mat hos bästa syrran! :) älskar att vara där, myst med de små och umgåtts bara! Skönt! Sen kände jag de va dags att åka hem då Agnes säger" Sara nu får du faktiskt åka hem" när de skulle sova:) haha måste skaffa en större säng och gärna ett hus och en gård med massa roliga saker så jag kan ha dem hos mig:) här får vi knappt plats och kanske inte så barnvänligt! Fast oliwia har sagt att hon vill vänta med att sova hos mig ett tag tills hon blivit större <3 Agnes vill väl bara va med anton hon hehe:)

Nu måste ja sova så jag orkar kliva upp imorgon när klockan ringer strax efter 6:s

Hejhoooopp

Hilda :)

Kategori: Allmänt

Jaa nu är hon här:) alltså de va helt galet häftigt att få vara med om när hon kom till världen!:) jag ångrar inte en sekund att jag följde med:)

Jag masserade, kom med blött att lägga i pannan och var fotograf! De va så himla spännande:) funderar själv på att ha med mig syrran då de är min tur:) för de var väldigt bra tex med massage i ryggslutet att vara 2 så man kunde bytas av och så! Sen när de var nära tills att Hilda skulle komma så stod såklart Jimmy vid Malins sida och stöttade henne superbra och jag knäppte kort och fick se när Hilda kom ut! Galet coolt! De var inte alls som jag trodde, hade sett mot de värsta men de var inte alls så!:) så jag är inte avskräckt utan snarare tvärtom:) Malin var så sjukt duktig!!!!:)

Jag har jobbat hela helgen och igår var vi och grillade hoa fina vänner och spelade spel! Jättetrevligt så de gör vi snart om:) jag busade med joline och höll milo och de va så mysigt så:) tycker de är så kul ja:) så mig kan man alltid fråga om barnvakt;)

Ikväll ska vi allihopa till mamma och pappa och grilla och jag längtar till mina 3 prinsessor:) de andra också såklart men hehe:)

Ha de gött så länge och njut av vädret:)

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Vilket dag de varit alltså! Jobbar rätt länge idag ,fick stänga för stackarn Frida har åkt på magsjuka:( de gick finfint iallafall men med diverse duster haha!

Nu ska jag försöka sova och hoppas jag sover bättre än inatt! Drygt att vakna 2 och inte kunna somna om..

Imorgon kör jag Bc också, spännande! Var ett tag sen chefen släppte tyglarna helt( kontrollfreaket själv) haha de går nog finfint!

Anton kommer ju hem också weei! Torsdagar är alltid bra så vi får hoppas de blir så imorgon med:)

Natti:)

Mysdag/kväll

Kategori: Allmänt

Vilken bra dag de varit idag:) finväder glass och umgåtts med Härliga vänner:)

Sandra åkte precis hem, vi ha suttit och surrat i timmar! Underbar människa! Har saknat henne när hon varit utomlands! Men nu är hon hemma somsagt så jag är överlycklig:)

Nu ska ja sova så jag orkar med jobb imorgon! Får se om jag jobbat långdag lr bara 9-12!

Natti:)

Tisdag:)

Kategori: Allmänt

Tjohoo! Finväder idag:) blev lunch på stan med syrran idag, sen kulglass:) nu väntar jag på Emelie så ska vi ut och gå en svängom:) weeeii

Upp och hoppa

Kategori: Allmänt

Jaa dags att kliva upp!!!! Ska göra mig lite fin idag tänkte ja så in i duschen:) ska ha mina nya byxor i rosa/rött! Får se sen hur dom ser ut:)

Måste nog få i mig nå frukost först:) haha föresten så vaknade jag nyss ur en dröm där jockeboii sprang runt med sin prins Albert haha

Måndag igen då

Kategori: Allmänt

Japp lr dagen är ju snart över!

Började dagen med en promenix till syrran! De vankades de lunch och sen begav vi oss till tullportens lekpark! Men jäklar va de blåste!! Så de blev inte så långvarigt så fikan vi tänkte ta där blev på mammas jobb istället, där vi blev bjuden på middag sen :) lyx! Var där till 6 sen hem och tvätta och sånt tråkigt! Kom dock hem från en halv mils promenad! Såå skönt var de!! Så fridfullt och härligt var de:) haha hade även gammlåtar i lurarna så krullhusfesterna kom över mig där en stund! Haha ibland var de fan bättre förr! Nu blir de bb sen säng!

Från kvällens tur! Fint va:)

Snygga tjejer!

Kategori: Allmänt

Titta vilka snyggingar jag umgås med just nu:)



https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_201591314.jpg" class="image">

..

Kategori: Allmänt

Återtagit denna position igen! Film film film

Söndag!

Kategori: Allmänt

Klev upp riktigt sent idag alltså.. I brist på annat att göra haha

Har ätit frukost och ska ta mig en promenad till syrran och hämta min bil! Hoppas knäna orkar med de annars blir de jobbigt!

Annars händer inte mkt idag heller! Nästa helg jobbar jag weei! Man kanske skulle tagit vara på denna helg mer men jaja

På med nå kläder sen ut. Hejja

Blä

Kategori: Allmänt

Vilken jäkla dag dehär blev!

Skuttade ut till bilen då jag skulle åka på golds.. P böter! Jävla skit!!!! Sen väl på gymmet hade ja fan ingen ork alls! Skulle springa men började gå och BÅDA knäna gjorde ont som fan! Hatar de.. Måste gå till doktorn snart. Vill kunna springa, länge utan att få ont.

Iallafullafall, nu har jag städat lite här hemma och handlat så bu ska jag försöka göra mig lite vacker och iväg på middag hos syrran :) haha läste syrrans blogg nyss, blir så jäkla nervös alltså! Kan ni förstå att jag ska få vara med på förlossningen och se allt( om ja nu vill) galet!:) men jätte spännande! :)

Nu hopp in i duschen:)

Lördag

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Jag är på benen igen, jobbade igår tom.. Fast de kanske jag inte borde gjort ändå! Mådde lite halvdåligt där ett tag! Men de gick över! Jobbade till 6 sen blev de hem och hade lite fredagsmys! Blev sängen redan vid 11 hehe:)

Ligger i sängen än faktiskt, drar mig lite! Ska snart kliva upp och äta något sen blir de gymmet:) ska nog springa lite också! Blivit dåligt med träning denna vecka.

Nä kliva upp vare!

Gah..

Kategori: Allmänt

Alltså jag klättrar på väggarna här hemma.. Sjukt tråkigt att va sjuk! Legat i soffan exakt hela dan! Lr vid 8 la jag mig i sängen ett tag sen soffan igen vid 12 haha! Känner mig ganska okej nu ändå. Lite krasslig mage bara men fått i mig lite yoghurt!

Har även hunnit med 2 filmer footloose och en arne Dahl! Blir nog en till Arne Dahl då Anton ska jobba lite ikväll! Kommer snart börja prata med mig själv..

Hejdåhejdå!

Oj vad jag såg fräsch ut på denna bild jämfört med nu... Haha

Magsjuk..

Kategori: Allmänt

Huvvaligen! Igår eftermiddag började ja få så jäkla ont i magen och mådde illa. Var ju på sminkpartyt sen for ja hem och la mig i soffan! Vaknade inatt och fick springa och kräktes bra många ggr:( usch va äckligt de är! Nu har jag bara jävligt ont i magen och kroppen så jag hoppas de inte blir nå mer spyande.. Huvva!

Att vara hemma och sjuk från jobbet är såå otroligt tråkigt! Vill åka och jobba.. Men de funkar ju inte!hoppas jag mår bättre ikväll så jag kan jobba imorgon!

En bra sak idag är att Anton kommer hem:)

Nä nu ska ja se film 2!

Sminkparty

Kategori: Allmänt

Är hos syrran nu och förbereder lite inför ikväll! Har precis ätit middag vilket blev korv med bröd idag:)

Såhär ser jag ut ikväller, orkade inte ha nå taight!

Mätt

Kategori: Allmänt

Slutade 12 och åkte direkt till syrran där de blev kyckling till lunch, gött:) blev en sväng till jysk för syrran skulle ha nå grejer :)

Nu sitter vi i soffan och vilar lite och snart blir de helkroppsmassage för min del:) såå skönt!! Lätt värt pengarna.

Blir direkt hem och byta om och göra sig redo för sminkparty hos syrran ikväll! Blir kul de:)

Bjuder på en bild på syrrans stora mage:)

Trött

Kategori: Allmänt

Börjar snart jobba, ska bara dra i mig min hallonkesella och borsta tänder sen bär de iväg!

Hörs senare!

Gokväll!

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Vilken härlig dag de varit, man är sådär trött som man bara blir då man varit ute hela dagen:) skönt! Vi va ju somsagt och käkade lunch hos syrran, grillade hamburgare! Var supergott!! Vi åt ute på baksidan och bara mös:) Anton och ja hoppade även stutsmatta med Agnes och oliwia och lekte på lite i lekparken:) barnen gillar verkligen Anton, såå kul att se:) Agnes är lite extra förtjust:) dom är bra mysiga:) man är ju så nyfiken på hur lilltjejen i magen nu så nu får hon gärna komma ut;) tror mamma Malin också vill de hehe hon kommer garanterat va lika underbar som oliwia och Agnes, de är en sak som är säkert:)

Ikväll la vi ut eud på blocket också, var på tiden! Många som ringt faktiskt men hon blir nog billig:( dålig affär dedär! Men men!

Imorgon ska jag på sminkparty hos syrran som Lisa håller i! Har redan varit en gång och de va superbra så de ska bli kul:) men först ska ja jobba ett megalångt pass 9-12 haha
Skulle behöva ta mig ut på en springtur lr tio gymmet också men de hinner ja nog med:)

Nu ska ja mysa med Anton, han far på jobb imorgon men kommer hem redan tors kväll! Men ändå, saknar han mkt när han är borta! Längtar till helgen då jag hoppas på lika fint väder som idag och kanske nå grillning med vänner lr så:)

Ha en bra kväll:)

Ni får även se nå bilder på Antons otroligt fina grävmaskin;) haha
och en egobild såklart...

Mys

Kategori: Allmänt

Myser i solen med familjen, en perfekt dag:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708339.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708339.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708339.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708339.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708493.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708493.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708493.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708493.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708513.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708513.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708513.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708513.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708524.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708524.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708524.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708524.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708789.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708789.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708948.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200708948.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200709097.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200709097.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200709203.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200709312.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/577402/images/2012/pic_200709319.jpg" class="image">

Söndag.. Fast tisdag!

Kategori: Allmänt

Ledig idag igen! Så skönt, och idag blir de Sara och Anton dag:) sitter och äter frukost sen tro jag vi ska gå en promenad i fina vädret:) sköönt! Kanske ta en glass:)

Dehär mumsar jag på nu;) lyxfrukost!