SaraKullh

Toorsdag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ledig, väldigt skönt! Tog en rejäl sovmorgon,hade inte ställ nån klocka så jag klev upp då jag vaknade av mig själv:)
Blev lunch med pappa och syrran hemma hos Malin! Sen följde jag med när HIlda skulle ta spruta...läskigt,men hon va jätteduktig:)

Nu inväntar jag att klockan ska bli mer så ska jag fara och bodypumpa en timme:)

Pussheeej!

tisdag och helg

Kategori:

jaa nu är tisdagen här:) vilket betyder helg för mig;) slutade redan kl 10 idag men blev kvar ett tag på jobbet och snackade lite om hur de hade gått:) sen hänka jag med syrran på besiktning sen lunch på rutiga duken!pappa joinade också,mysigt!

Hängde med hem till syrran en sväng sen var de dags för body pump..mår ju inte sådär jättebra men jag gick ändå...gick sådär haha va helt slut efter uppvärmningen men sänkte bara vikterna lite sen körde jag på rätt bra!

Hade inget i kylen så for en sväng på ica och handlade massa kesella hallon och mandariner.,svvvingött:)

nu inväntar jag Anton i soffan





hejhopps:)

Äntligen torsdag:)

Kategori:

Vilken bra dag jag haft idag!! Blev en birstatripp med Sara*2 och såklart Milo ochAxel:) Väldigt trevligt men tiden bara rusade iväg..Så planera in en till tripp tjejer;) långdag blir de då;)

Följde även med Sara på coop en sväng så blev en fika där också;)
for sedan hem till syrran och mös lite;)
Bodypump blev de också och ja la på lite vikter..hmm och jag hade redan fortfarande träningsvärk sen tisdags..summasumarum,jag kommer inte kunna gå imorgon haha men de är ju så kuuul! dock roligare på tisdagar:)

nu inväntar jag Anton som borde va på ingång närsom helst! Äntligen:)

och hörrni,imorgon är de freeedag:)

alltsp..varför lägger sig bilderna ner jag lägger upp?? fattar noll..

redan onsdag

Kategori:

Jäklar vilken fart veckorna går nu,snart jul om de ska gå såhär fort:) vore nice iförsig! Längtar till julafton ,vemdalen över nyår och såklart min 25 års dag:) som såklart måste firas med nån slags maskerad haha;)

iallfall,onsdag idag och som tur var jobbade ja bara till 12,mår inte riktigt bra alltså! Så köpte med mig lite lunch och glass och ligger nu däckad i soffan! Jag som skulle med på myskväll och greys med frida och gänget,såå jäkla typiskt! Man vill ju såklart inte ta risken att smitta nån liteb bebbe heller! Menmen kommer fler tåg:)

nu ska jag vila vidare så jag är pigg när jag ska jobba helg! pusshej:)

ser ni att jag gillar senap;)

God natt:)

Kategori:

ska bara testa om de funkar;)

..

Kategori:

oj dd ringde mitt i texten och då laddades de upp..knas! de jag skulle skriva var att jag bara blir ännu mer sugen och lite ledsen över att inte de inte snart är min(vår) tur än på ett tag...men jag hoppas på att ett mirakel ska ske haha;)

Filmen var iallafall jättebra så rekomenderar den:)

Anton ringde precis och sa godnatt..kan man sakna någon efter såhär kort tid? haha han åkte vid halv4 imorse och de känns som han varit borta en evighet... Han mådde tydligen dåligg också,förkyld och allmänt hängig, känner mig hängig med ingen förkylning..hoppas jag inte står på tur,orkar inte va förkyld alltså,de värsta jag vet!

nä nu ska ja ta och surfa runt lite den sova och imorgon blir de öppna förskolan med alla mammor med barn:)

natti:)



<3 Måndagar

Kategori:

Tjohoo!

Varför är jag alltid lite deppig på måndagar? Är de bara jag?? konstigt! Men iallafall har dagen på jobbet gått finfint:)

Efter jobbet for jag direkt till syrran för att mysa lite,åt även med dem och de va mumsigt som vanligt:)

Har precis sett film,tjejfilm med massa bebismagar och bebisar,egentligeb borde jag inte se sådana filmer för jag blir bara ännu

söndag igen..

Kategori:

Åh helgerna går alldelles för fort...
men den har varit mkt skön,har inte planerat någonting utan bara tagit dagarna som de kommit,mkt skönt:) i fredags blev de inte mkt gjort efter jobbet! Frida kom på besök på jobbet föresten innan jag gick hem åh gud så söt hon är lilla Vega:) de va kul att träffa Frida också,saknarhenne på jobbet!

Sen blev de middag med hela familjen hos mamma och pappa sen mys i soffan och tidigt kväll haha:)

igår så sov jag ut till 10 sen blev de birsta med mamma och pappa då Anton jobbar och jobbar! Idag så blev de upp och hoppa innan 10 sen bar de iväg och träna lite men syrran:) mina armar är heeelt döda nu haha men de va skönt:)

sen ikväll bjöds de på porterstek hemma hos päronen och farmor var med också:)


nu blir de slapp i soffan innan sängen:)
Anton far iväg till uppsala imorgon...bläää! längtar redan till torsdag..



aja pusshej:)






lördag!

Kategori:

hej på er:)
Vilket tråkväder de är idag, spenderat dagen i birsta såklart:) mamma och pappa shoppa på peak såklart och jag köpte 2 par skor och en vanlig vit tröja:) nu blir de hem och hyra johan falk och äta gotta;)