SaraKullh

Måndag!

Kategori: Allmänt

Dagen började ju sådär alltså,vaknade av att alex (chifen)ringde och frågade va ja gjorde hehe kl va då kvart i 7,började halv! så d eva bara upp och iväg! Känt mig stressad hela dagen bara därför! men men,var mkt på jobbet så dagen gick jäkla snabbt! Skönt.
Sen vare ju besiktningsdags för lille eud! Gick ju sådär hehe men de mesta visste jag ju redan men..får se om Anton vill hjälpa mig att fixa henne! Annars måste ja ju byta ut henne,funkar ju inte! Vi har ju blivit som en nu liksom!:P
Efter besiktningen blev de stan en snabbis för att fixa drickbart till juldagen så man har de gjort..brukar ju alltid glömma de så man för sno åt sig hos mamma lr något heh men inte i år:P
nu ser ja på tv lite men funderar på en dusch,vore väldigt skönt!
hejja!
snart jul:P mys!!

Hoho

Kategori: Allmänt

Hej!
ja nu börjar de närma sig julafton,mysigt:) Kom på idag att imorgon skulle vi egentligen åkt till kanarieörna..hade ju inte suttit helt fel nu alltså,när man spanar ut genom fönstret!snökaos! Men men..resan får vi ta senare!
Har precis slagit in alla julklappar så nu är de klart,blev nå st:) Hoppas alla kommer bli nöjda!mest nöjd är ja med Antons paket då ja för en gångs skull INTE köpt kläder haha;) han blir nog glad!
Han är just nu och provkör sina nya skidor till skotern,mkt viktigt hehe:) men han kommer nog hem snart..inge vidare finväder idag som sagt!
Har varit en myshelg denna helg.Varit med Anton hela helgen,varit på hans brors kalas och varit hos syrran och haft lite lördagsmys,blev inte så jättelänge då barnen var trötta men:) i fredags somnade både anton och ja i soffan vid 10 typ hehe skönt var de! sen idag blir de nog i samma anda,mys och middag sen far ju han vod 6 ikväll! Får se om de blir nå umgås med tjejerna då.VI brukar som oftast ses jag,Elin och Sara på söndagar:) de är typ bara då vi lyckas få ihop så alla är lediga!Men så är de ju att vara vuxen..mkt som ska hinnas med! Jobb familj vänner sen ska man ju hinna tvätta städa och allt sånt med!
hmm sen är ja så jäkla kluven angående att söka till ica maxi..sista ansökningsdag imorgon! Vet inte alls hur jag vill göra! Känns br apå jobbet nu och allt. Jobbar var 4.e helg, 75%hyffsade arbetstider..ja de är svårt! sen vill man ju gärna veta att man har fast jobb och har något att komma tillbaka till om man nu skulle bli på tjocken nu i framtiden:) Nu har ju även chefen sagt upp sig så de kommer ju bli förändringar på jobbet och de får vi ju se hur allt blir..hoppas på de bästa! Skulle va skönt att gå upp lite i tid med kanske..PENGE:p AJA de får visa sig!:P
Imorgon är de besiktning av micran haha kommer inte gå så bra känns de som:S skulle städa den idag men då har ju anton tagit med sig nyckeln till häggan så bara gå in igen..måste göra de då han kommer hem! De finns ju både de ena och de andra i den bilen alltså haha spritflaskor,godispapper kläder skor haha ja allt!
ja ne nu ska ja fortsätta med att inte göra nånting:P
Pusshejs