SaraKullh

hihio

Kategori: Allmänt

åh så skönt med fredag imorgon! Har varit en rätt tung kväll ikväll,ja låste in nycklarna på kontoret strax innan stängning också:S blää!

MEN imorgon är de iallafall fredag..mkt bra! Sen på måndag kommer frida tillbaka fårn simestern också! kanoners!

Början helgen med en lunch med de bästa! Blir nog rutiga lr något! mums! Åt där även idag,pappa bjöd på lunch=)sne blir de middag hos mamma och pappa med syrran med familj och farmor!
hmm  på lördag blir de wakeboard om de är finväder(lr ja lär titta på) , folkrace lr gokart om de är dåligt väder! Körde ju med jobbet i går..haha! Ni som inte trodde man kunde flyga ur en gokart hade helt fel..De visade Ahmed helt klart att man kunde haahha! Huvva..undra hur han har de han kom aldrig till jobbet imorse haha! Han hade nog ondare än vad han visade!
på kvällen blir de även galej!!:P
och på söndag tänker ja ligga och va bakis och mysa hela dagen:)hihi gotta och film..åh vilken perfekt helg! hehe

ne ja ska nog lägga mig i sängen redan och kolla på tv sen somna tidigt:)

heja!

Men hallå där :)

Kategori: Allmänt

Hejhopp:)

Jag lever.typ! haha

Idag var de första dagen på jobbet efter semestern..kändes jävligt illa igår alltså men ja, när man väl är där så brukar de gå bra,och de gjorde de! Dock förseningar med leveransen så blev lite utdraget med rutinerna! Jobbade 6.30-15 idag sen så for ja upp till dollarstore där syrran jobbade på,kul! Sen for ja hem till agnes och Oliwia och busade:) så himla mysiga alltså! De verkade ha saknat mig också;)haha båda skulle sitta på mig hela tiden:) Sen ville oliwia prova sitt paraply så vi gick ut i ösregnet och hoppade i vattenpölar och lite sånt..Agnes hon råkade ramla i en vattenpöl haha :)Lr ja hon typ blåste omkull HAHA Kan hända även den bästa;)

hmm jaha vad har ja gjort i sommar då?!?! Jag har slappat,solat varit med vännerna,supit,spytt,ätit..mkt,varit i stockholm och shoppat,och kajakat på åland haha ja herregud! Föresten jag har bessat Iphone 4 också..himla fint! tar dock ett tag innan ja får den men..bara hoppas den är värd att vänta på!:)

hmm ja då kan ja iallafall bjud apå lite bilder:) blir lite roligare här då:)

nu ska ja mysa i soffan hejaveja