SaraKullh

Veckan som gått!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Ja denna vecka har varit okej..Denna vecka började anton jobba(som han ska göra till i början av juni) jobba 7 ledig 7!Känns väldigt bra då han kommer va hemma 7 men borta 7 är fan inte kul! Han längtat som sjutton hela veckan..sen ska han på nån utbildning mån tis så han kommer inte hem något emellan.kan lova att dessa 2 dagar kommer kännas så låånga:S skit jobb!(fast man ska ju vara glad att han har ett jobb självklart)
Annars har veckan mest bestått av jobb! Jobbar heltid nu i väntan på vår nye BC,funkar bra faktiskt! Man är ju dock helt slut när dagen är över..men de är rätt skönt ändå!Lite mer klirr i kassan också lagom till sommar och semester så de är helt ok:) Frida är ju också sjukt duktigt som bc nu så dagarna rullar på bra!Visst finns de dagar som är jobbiga men så är de ju oftast vart man än jobbar:)
Blev även en våffelkväll med elin i torsdags,de va mys..som vanligt:) Sen ha ja bannemig inte gjort så mkt!
i fredags var ja ledig då ja bytt och jobbade igår istället..så då blev de birsta med mamma och syrran..shoppade på rätt friskt,blev mkt påsar i golfen hehe:) hade en jättemysig dag..sen somnade ja halv 11 i soffan hos mamma och pappa;) lördag dag blev de jobb sen vankades de personalfest på kvällen..blev inte så mkt drag men vi skrattade mkt och hade trevligt:) jag själv kom igång bra där lagom till jag kom hem och spydde som en gris i vanlig ordning haha ja herregud! äckligt!
mådde prima idag då ja vaknade,skönt! Sen idag har vi ju firat älsklingsOliwia..hon fyller hela 3 år imorgon! Hon är stora tjejen nu säger hon! så söt! Hon fick mkt hello kitty grejer av mig,en ryggsäck blev den bästa presenten tro ja fast de andra hon fick var kläder så;) kanske inte så kul men..hon fick en gosig veulordress som hon nog kommer bo i så de blir nog bra ändå;)
Nyss ha ja blivit klar med matlådorna för veckan som kommer,gjorde en även till Frida  till imorgon för hon är så snäll!:)dock hade ja knappt nån ketchup så den smakade inte lika bra som de brukar men..allt är bra jämfört med uppvärmd felixpaj så hehe:)
Nu snart ska jag och lein bege oss till berge för snicksnack och bb:) mys de!
Vi hörs nå mer!
hejhej:)