SaraKullh

varmt

Kategori: Allmänt

jäklar vilket härligt väder alltså,skulle vilja va ledig ju :S men förhoppningvis håller värmen i sig tills nästa helg med,annars blir jag suuuuur! då är de ju gatufesten och allt också ju! Bir nog lördan för mig! kan bli trevligt...

kom hem för ett tag sedan från jobbet,gått rätt bra men mkt folk! Men hann med ganska mkt förberedelser iallafall inför helgen så de kommer nog gå bra (hoppas ja) Vill gärna ha måndag kl 11.30 nu..(jag vet..hur fan kan man längta tills de är måndag såhär på fredan men så äre)

annars är de väl som vanligt! men somsagt vädret är ju bra iallafall haha

nu ska ja grilla på ballkongen nu i min ensamhet hahah undra hur de ska gå denna gång!

aja hejhopp:)

:)

Kategori: Allmänt

hmm,ligger i soffan och degar! har rätt tråkigt faktiskt :S

Ikväll var ja till saris i huset somsagt,"hjälpte" till lite grann hha=) men de va trevligt! och fint kommer de bli minsann :)
undra om man ska sova nu kanske..blir stranden imorgon iallafall för de ska ju bli bra väder som de säger iallafall..men de visar sig väl,sen kanske birsta på eftrmiddagen! Kan bli en nice dag :)

jag tar nog dagen litegrann som den kommer,blir kanon de!

nja nu ska ja väl tänka på refrängen då


hejs

oj

Kategori: Allmänt

var ett tag sen ja skrev igen..men de häner rätt mkt nu!

blev en bra helg iallafall,trevligt hade ja i goda vänners lag :) haha
söndagen blev en bakis som som väntat men de va skönt!

Igår måndag blev de först jobb 6.30.11.30 sen for ja md sara till henens stuga i svartvik där vi solade lite på stranden,de va jääkla skönt! dock brände ja mig lite på halva ansiktet haha illa!

sen idag har ja jobbat 6.30-14.30,sen for ja till Saras radhus för att spana in vad som hänt,en hel del vare! :) kommer bli kalas dedär! for sedan till syrran en sväng och busade lite med oliwia som höll på att bada i en liten pool på gården..mystroll! nu är ja hemma och har precis avnjutit en väldigt god middag Kallrökt lax potatis romsås (creme faishe+rom) och gosallad! jäkla gött vare så nu är jag mätt och belåten :)

Imorgon och torsdag är jag ledig sen är de dags för helg igen:Sjobbar dock så de är mindre roligt! Får trösta mig med att de är sista helgen för sommaren..MKT NICE :)

njäe nu ska jag städa upp här..behövs verkligen!!!

hejhopp

äntligen

Kategori: Allmänt

helg för mig med:)

varit väääldigt mkt på jobbet idag,men de har gått bra! :)

nu har anton åkt med..kom hem inatt vid 1 sen åkte han vid 10..haha herregud!

annars händer de inte mkt,,ska iallafall sova ut imorgon,de ska bli skööönt!

ne nå annat nu..tjohej

Åh

Kategori: Allmänt

gud så sleten jag känner mig nu,så otroligt mtk folk på jobbet iag och imorgon lär de bli värre..då pensionen och andra bidrag rullar in! fast rätt kul ändå=) bara man inte sressar ihjäl sig som jag är expert på :S

annars så är jag supersugen på en utlandsresa..hmm undra vart jag vill åka tro! någon som har bra tips?!inte så lång flygtid bara ;)

hmm sen så blir ja ensammen hela jäkla veckan så ja blir då ensam 2 veckor i streck???!?!!??!!? ja tror intejag beöver nämna hur jag känner just nu! bra tack!

ne nu ska jag väl gå och va med mig själv!

tjo

oj

Kategori: Allmänt

glömde en grej..de va nån som kommenterat fast personen va anonym..men bloms är absolut ett alternativ,de som är grejen är hur ja ska komma dit och hem! annars är ja där på momangen:) ska se till att lösa de:)

natti

iiih

Kategori: Allmänt

hejhopp

Sitter och spanar lite på tv och inväntar john blund...men ja tror jag blivit pigg igen :S fan!

Var på badhuset med skruttan och syrran på badhuset idag innan jobbet,haha herregud! Länge sedan ja såg malin gavra så mkt..de såg tydligen roligt ut då ja och oliwia åkte rutshkanan i mellanbassängen ;) fan ja var ju livrädd men oliwia asgarva hon haha då ja fick lov att åka 2 ggr :S huvvaligen..ja gud sist ja åkte den kanan var jag ju helt...ja näe de va inget haha!

ja vi busade på där i en timme sen vare dags att kliva upp så moster sara skulle hinna till jobbet! Gud så trött man blev efteråt alltså:S men de gick bra att jobba..mkt folk och så men de funka! stänger även onsdag och torsdag=bajs!

ne undra om man ska tänka på refrängen kanske...mjaaa

natti

Ja

Kategori: Allmänt

då var denna arbetsdag slut,skönt! kommer bara bli värre och värre nu i veckan! fattar inte hur mkt folk äter på midsommar alltså..värre än jul för tusan!

längtar tills torsdag kväll just nu..se är jag ledig 3 dagar,ska bli skönt! midsommar är ännu oklart om vad som händer..men de löser sig väl! noret blir de iallafall med grillning och så innan,kan bli mys :) måste bara fixa skjuts och de.

nja nu ska ja väl fortsätta och tråka sönder..

hej igen

Kategori: Allmänt

`nu sitter man här igen! :) ska sova hos mami coh papi ikväller, pallade inte va hemma,så tråk!
sen sist så har jag hunnit med att äta en go middag hos syster + efterrätt hos sara och oscar,de va gött med äppelpaj :)

sen blev de en sväng runt staden sen ett stopp på mc donken..där träffade vi diverse kända människor sen blev de hemfärd och nu snart blir de sängen...skittrött!

imorgon ska ja nog på badhuset innan jobbet med syrran och skruttan tror även att marica med barn ska med=)

hmm va drygt de är att vara utan bil nu då ja haft de i nästan en månad..fast de är ju inte min men..måste köpa mig en egen alltså! Undra om ja ska ta ett fett lån ändå och köpa mig en fin en bil..fast de går emot de ja tror på.såå njaaaa fast en bil är ju en bil...hmm haha jaja

nog med tomprat,gonatt=)

jaha

Kategori: Allmänt

ja då är helgen slut återigen..har varit en händelserik helg,men de har ju varit så sjukt dåligt väder :S hoppas verkligen denna helg blir finare...midsommar och allt! Undra vad ja ska göra då då tro..får se vad som bjuds :) blir iallafall Gussjönoret på lördag hihi :)

jobbar stängning nu tisdag till torsdag..tråååkk! men är ledig 3 dagar sen så :P

är hos moder nu och hälsar på lite,får se vad som händer sen! nånsting! funderar på att ta en promenad till solhöjden 17 en sväng:) får se om ja orkar haha de är fan lååång jaja vi får se :)


nu lite tv sen ska ja äta gomiddag med mig själv..weeeii askul! de blir kallrökt lax potatis och cremefraish(stav)med rom som sås :)



åh stinalee är med bebis,hha blev så glad och jag känner henne inte ens ju haha=)

REDO

Kategori: Allmänt

 Jaaa,nu sitter jag hos mor och far i soffan redo för galej! Inväntar brudarna nu sen så :)
Kan nog bli riktigt sköj ikväll!

Köpt lite nya kläder idag,en kjol och ett vanligt vitt linne som jag har på mig just i detta ögonblick...hoppas bara jag inte går hem utan kjol idag igen...för då jäklar hahaha ( när vi hade en liten vistelse på badhuset en natt så glömde ja visst ta på mig kjolen då jag gick hem..hmmmmmmm) fråga mig inte

ne fasen nu får de komma


tjohejs

lördag

Kategori: Allmänt

mja hela långa dagen,vankas krullfest även..hoppas på lyckat galej

annars då?.. nja

hejdååååååååååå

oj

Kategori: Allmänt

var ett tag sedan jag skrev..men har haft fullt upp! Student igår,firade Sandra min kusin,hon var så himla fin:) hoppas hon hade en kanonbra dag=)

ikväll blir de till att fira vår Zandra,änligen är skolan över för henne med! :) GRATTIS :P


imorgon blir de krullpartaj är de tänkt..om nån vill haha

jäklar nu måste ja börja med mat så jag hinner med mig!

blev en snabbis men återkommer väl imorgon:)

h´mmm;)

Dagen

Kategori: Allmänt

mja har faktiskt funkat,tiden på jobbet gick fort sen blev de promenix med mary och mickis,de var trevligt :) de gör vi om..fast inte de sista vi gjorde kanske haha

ligger i sängen nu och ska väl ta och försöka sova..ny dag nya tag imorgon

sova nu god natt=)

Måndag

Kategori: Allmänt

denna jäkla måndag som kommer och föstör all ju :s uscha blää

jaja jobbar bara 4 dagar denna vecka då jag tog ledig på torsdag då de vankas student! Tänk att de är 2 år sedan man själv stog där.sjukt! Tror alla som tagit studeten längtar tillbaka till de dagarna då man ser alla i mössorna nu!

Rätt skönt ute idag,synd bara att de ska blåsa jämt :S kalla vindar gillar vi icke! Hoppas på finväder till helgen iallafall,var ju inte så bra nu i helgen :S Men skoj var den iallafall. Käkade pizza med alla på jobbet hos alx sen blev de fest,riktig skoj! Väl nere på stan kom ju inte alla in på svenssons för att de va fullt? kan de knappast ha varit..men men blev iallafall gennys med alx...haha de va sköj de! Söndagen blev en slappardag! skönt vare!

oj nu kommr saris och hämtar mig..tjohejs

men duuu

Kategori: Allmänt

Gårdagskvällen blev väldigt trevlig,skeppet och sen genny´s där de tom blev lite dans!Kom hem strax efter 2 rätt sliten..men skoj vare :) Får dock inte låta detta bli nån vana,kan bli en dyr historia :)

annars då...jobb väntar,börar kl 13! är inte alls så speciellt sugen faktiskt :s Vill bara att de ska bli fredag!helst om man fic önska att de skulle bli semester :)


måste kanske ge sig på en dusch ändå..åh va jobbigt :S

God dagens

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

hmm sitter och degar i soffan,är så himla trött :S Sönt att de är onsdag idag iallafall..mkt nära helg :)

I helgen blir de middag med jobbet sen galej hos alx2.ska bli trevligt,ni girls är också välkomna :) resten ska ja mysa sönder tror ja :)iallafall slappa.. haha

Ikväller blir de kalas för kusin,sen funderar vi på skeppet och ta nå gött att dricka :) ska skicka ut sms nu och se hur många som är på :)

nja nu ska ja mysa ner mig i soffan

tjohejs

yeah

Kategori: Allmänt

mja min lediga dag har gått så himla fort...Sov rätt länge idag,var så himla trött! Klev upp strx efter 10 sen åt jag frukost på ballkongen,de va trevligt :)

sen dusch för att sedan göra mig iordning för shopping på birsta med mami och syrran! Jag blev 2 klänninga rikareiallafall :)

Är hemma nu och väntar på att något roligt ska hända..hmmm ska väl ta och äta lite kycklingsallad nu iallafall först!Sen hoppas ja på att mary vill umgås en snutt...

jobbar 6.30-13.30 imorgon åh va trött jag kommer vara känner ja haha trött redan nu!

hmm Är sugen på en promenad med,och  sola lite..får se hur de blir!


är iallafall ledig 3 helger på raken nu...ska bli så sjukt skönt såni fattar inte! Jobbar 1 til helg innan jag går på semester 17 juli..rena rama lyxen! me like :)

vad ska man göra på midsommar då tro??hmmm   och föresten..ja vill åka på yran,så vänner häng med nu för tusan måste boka nununununun :)

njäe nu ska ja äta..mums