SaraKullh

Agnes

Kategori: Allmänt

jaa idag har jag varit och snusat på lilla Agnes som föddes igår 21.51 :) hon är helt underbar såklart :)Ville aldrig åka hem men ja fick ju lov till slut hehe

annars har jag jobbat idag, funkade! imorgon är de fredag..mkt skönt! sen lördag och kräftskiva,mkt nice:P

ne nu ska ja grävaner mig i sängen..ensam


hej

:)

Kategori: Allmänt

Idag har de varit en bra dag,finväder och helt okej på jobbet!+ lite till :)

nyduschad är jag och funderar på att poppa lite popcorn,gött :P Sen måste ja väl hoppa i säng.börjar halv 8 imorgon,till 3 nice pass!


tjohejs

Tjo

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Idag vare första dagen på jobbet efter semestern,innan kändes de hemskt alltså,men när jag väl hade kommit dit vare rätt skoj. Helt okej!
Lagom att göra lafom med folk,perfekt start:)

Innan jobbet umgicks ja med skruttan och syster,hälsade på mamma på jobbet sen hanns de inte med så mkt mer!

Börjar kl 2 imorgon med,får väl se vad som hinns med innan dess!

<till helgen blir kräftskiva igen,skoj skoj! Längtar :)

dega i soffan nuu tjohoo

ehm

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på att jag inte är så bra på dehär längre..illa! Men jag skriver ibland,de funkar :)

Helgen spenderades på en tandemcykel på gottland..de va skoj så länge vi inte cyklade så de var väl på kvällarna de va trevligt=) haha 12 mil blev de totalt på 3 dagar,fytusan..aldrig mer! Men gotland va trevligt s¨å dit kan ja gärna åka igen...(åka ej cykla)

Idag har de ju varit sista dagen på semestern,har varit med skruttan och syster på öppna förskolan! Man blir inte alls sugen då man ser alla små sötingar,herregud! att en människa kan va så liten alltså. Tänk när man själv har barn,l'ngtar tills den stunden då man fått till sitt liv,byggt sitt drömhus på en fin tomt vid en sjö,inrett precis som man vil ha de och sedan bara sätta igång med bebisverkstad och pang så blir man med barn på en gång och bebisen kommer där på försommaren! De skulle va en bra framtid anser jag :)hihi + att ha karln på hemmaplan,de är väl de första jag ska ta och ändra på iallafall :) vågar ju endå inte bo själv i ett hus så haha :) ja de är var min dröm de..vi får välla se hur de blir!

från de ena till de andra liksom... Ikväll blev de minigolf med sara och maria + camilla som poänguppskrivare :) haha på slute vare så jäkla kallt så vi bara smacka på bollarna så got vi kunde haha=) jag förlorade iallafall och maria och sara kom på delad första plats på 84 poäng haha grattis :P

känner mig rätt trött nu..undra om man ska sova! tror nästan de! Börjar jobba 2 imorgon,kommer nog kännas jäkla tungt :S bl'ää

Länge sedan

Kategori: Allmänt

Hej=)

ja nu var delänge sen jag skre igen :s illa men de har ju avrit finväder så då är de ju klart man passar på att va ute och mysa :)

Idag blev de sälsten med sara och sara,jätemysigt: :) och vädet har ju varit helt kanon,och är fortfarande såklart :) Ikväll blir de till att äta ute nånstans,vi skulle ha ätit på hamnkrogen men familjen dissade,så anton och jag ska ut själva,blri mys de:) Skulle gärna vilja sitta ute på nån uteservering..typ matverkstan kanske..lr torra! Vi får se vad de blir!


Nu ska ja vila lite sen ska jag göra mig vacker inför kvällen!

tjoo