SaraKullh

tjoho

Kategori: Allmänt

idag har jag varit ledig,så hiiimla skönt! speciellt då jag inte trodde ja va ledig något denna vecka förutom lördag söndag! :) Sov till 10 sen satt ja och fixa in bilder på datorn och massa ny musik på telefonen och så! Tar ju ett jäkla tag dedär! Men nu är de gjort:)
Hoppade in i duschen sen och gjorde mig lite fin,inte ofta de blir att man piffar nu om de inte är fest typ hehe sen for ja ner på jobbet för att dra med mig frida på gymmet..de slutade med att ja inte hade lust att träna och vi satt istället i personalrummet och snackade skit:) funkade lika bra;) Men imorgon MÅSTE vi träna..
Sen blev ja bjuden på mat idag igen hos syster,hon göder mig! Tur jag har henne! De är så mys att vara där så jag säger knappast nej:)Annika och janne kom även på kvällskvitsen och firade malin i efterskott så blev lite fika också!Nu mår ja illa och har ont i magen..hmm drygt!
Nu är jag hemma iallafall och har städat och tvättat lite igen..drar ju fram nå jäkulst alltså även fast de bara är jag just nu!
Innan jag säger adjö bjuder ja på lite bilder:)
haha blev en bildbomb,även egobilder..är lite sån haha:)

Måndagen..

Kategori: Allmänt

Ja snart är måndagen över också,vilken dag! Var helt slut imorse efter frukten alltså hah kände att musten gick ur mig gång på gågn..helt slut efter spyan och allt! men så kan de gå:)  Idag började även erik på jobbet som ska vara bc nu i 5 veckor tills de hittar en ny vikarie för ellen! Får se hur de går! Erik är väldigt trevlig och har samma tänk som oss så de klickade direkt,kändes jäkligt skönt faktiskt!:)
Slutade redan kl 13 idag för när man fyller 23 så får man ju göra något som är såååå fruktansvärt kul...cellprovskontroll :S Var jäkla obehagligt men de gjorde ju absolut inte ont,man är nervös bara för man ska ligga där näck med benen i vädret..men de gick bra:)
SEN for ja och hälsade på min käre vän alx2:P hihi de va kul att träffa henne :) Superduper dedär;)
Sedan belv de en sväng till syrran,hon bytte bil med mig idag då de åkte till drakborgen så skulle byta bil lite snabbt men de gick ju inte att lämna de små söta liven! Malin var och handlade så då passade jimmy barnen och jag på att städa så mamma malin skulle bli glad då hon kom hem hihi:)  sen blev de mkt lek..såg på hello kitty och dansade,oliwia kammade och satt upp mitt hår i toffsar sen så skulle ja sova..haha höll på att somna på dirktigt där ett tag:) sen vare dags för duschning:) oliwia är då inget stort fan av att blöta håret.. men vi sa att hon var sån duktigt tjej så hon skulle få tuggummi:) de gäller att ta till mutning ibland hehe! fick ta mig an agnes och vi klippte naglar torgade håret och tog på jamasen och gjorde henne redo för sängen..hur mysigt är de inte då???!! snart blir de nog min tur :)
kom även i denna studn på att jag inte ätit middag haha smart..så jimmy värmde på en matlåda åt mig:) vissa har tur:)
Nu är ja hemma och försöker känna lugnet! Saknar Anton jättemkt men veckan går nog snabbt! Blev överraskad med att jag är ledig imorgon hihi=) nice! så blir nå umgås med elin imorgon innan hon drar på jobb:P fint de!
Bjuder på en underbar bild på mig coh elin bara därför som avslutning:)hejjavejja!

Vilken helg

Kategori: Allmänt

denna helg har ju verkligen inte varit rolig:S natten till lördagen spydde ja som en gris..hmm underbart! har aldrig haft magsjuka förut men nu vet ja hur de känns,de va fan inte kul alltså!  låg hemma hela lördan i soffan och drack provova och läste veckorevyn som pappa hade kommit förbi med,han är så himla söt min pappa!:) Anton for så fort han kunde hemifrån för han ville inte bli smittat haha näe men han skulle åka skoter hela dagen han så de var väl tur de!
lördagskvällen blev rätt kort,somnade väl halv 12 men mådde helt okej då faktiskt!skönt:) imorse vaknade vi rätt tidigt och mös på lite! Anton städade och tvättade medans jag låg kvar i sängen och drog mig:) inte ofta de händer så de va himla nice:) sen for vi ut till häggan för att lämna min bil som anton ska fixa..lr ja skulle! vi blev oense om den där satans bilen så ja köper en ny! haha herregud vilket bråk de blev!  de skulle nog ha kostat br amånga tusen så,ja kanske lika bra! så vi får väl se va ja hitta för en ersättare till söta eud:S
Anton har nu åkt och de känns sådär,speciellt då vi var ovänner när han for..vet ju varför han va ledsen men ja.. om ja bara kunde göra saker ogjort! vad lätt allt hade varit då!
Ser fram emot nästa helg istället då ska ja vara frisk och rå om min bästaste karl och sen blir de ju kalas för elin också på lördag:P weeei!
ha en bra fortsatt söndag nu! Puss

LilLördag!

Kategori: Allmänt

yeah äntligen är de onsdag...alltså snart torsdag;)haha
Har gått skitbra idag på jobbet! Jag och Frida är ett dreamteam..(anser jag iallafall;) Har fått mkt gjort och de känns superb! hmmm efter vi slutat 15.30 drog jag och frida oss till gymmet! de kändes SÅ jobbigt innan vi kom dit! men sen vare rätt skönt:) så tränat 2 dagar änså länge denna vecka! känns bra att komma igång igen,var ju så duktig där innan jul!:)Men nu kör vi igen! slutar 3 imorgon så ska dit imorgon igen tänkte ja! och på fredag kan ja också för slutar redan 12..sen lördag blir de träning med Frida igen:) ah vi kör på bara!:)
Blev bjuden på middag idag igen(åt middag hos syrran igår) hos mamma och pappa! gött de! sen nu är jag hemma igen!
tvättar återigen nu! har ett berg kvar:S hmmm
blir en dusch nu,sen soooova! (helt själv,jag är duktig)
bjuder på en bild jag hittade på pappas dator sen i somras när mamma pappa jag och anton var i sthlm:)

helgen!

Kategori: Allmänt

Hje på er!
Jäklar vilken helg de varit! Var ju dags för maskeradfesten syrran och jag ordnade..blev ju verkligen lyckat:) Alla hade klätt ut sig och alla hade verkligen lagt manken till! Skitkul:) De som vann var homer och marge,vilket verkligen var helt rätt hah de va ju klockrent:)
Vi drack dansade lekte och hade allmänt trevligt:)de klämdes även på bröst och mikrofonerna gick heta:P haha nice!>Kommer dock inte ihåg att jag stog där men de kunde man ju ge sig fan på att jag skulle hamna där tillslut haha..(bildbevis) Fick också JÄTTEFINA och bra presenter!!! TACK!!!
Några bilder har redan kommit upp på fb:) nice,ska försöka få mina bilder också som kusinen evelina knäppte..spännande:)
Imorgon är jag ledig,då blir de lunch med Elin och Sara,var så himla länge sen vi va alla 3 så ska bli så trevligt:) sen blir de till att träna efter frida slutat jobba:)
Nu ska ja städa...blääää
hejja!