SaraKullh

äntligen fredag

Kategori: AllmäntHAllådär!

nu är de ju äntligen fredag,visst känns de bra? såå skönt! haft en sådär vecka,men de rä glömt nu då helgen hägrar :) avslutade dagen med ett långt ett chefsmöte,alltid lika trevligt,lr ja ibland är de ju negativt med men..ja då har vi ju något att jobba med och utvecklas! alltid bra..på något vis! sommarn hoppas vi ska gå bättre än förra året iallafall..för allas skull! :) nog om de

vad ska alla göra i helgen?

ikväll blir de middag hos bästaste systern iallafall,ska bli trevligt!och imorgon är de ju ferre som hägrar,som jag längtat! blir nog kanonskoj :)  längtat efter mina brupps mkt nu,,men imorgon äntligen;)

på dagen imorgon ska ja lura med mig Anton till birsta hade ja tänkt,får se hur de går ;) sen skulle de ju faktiskt varit bra om vi fixade elementskyddet också hmm mja! sen såg ja att syrran hittat billiga tapeter,vill göra om i sovrummet så måste ju spana in vad de har för något att erbjuda :P vill göra om köket med,men de känns lite onödigt ändå (om de blir som jag vill att man flyttar till shus och grejs inom en snar framtid) men ah de visar sig,anton vill ju göra om badrummet,vilket verkligen behövs men..de är ju även de dyraste i ett boende att just göra om..och köket då men! vi får se hur de blir tillslut!

nja nu ska ja njuta av att de är fredag,hare gött :)

tjohejs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: