SaraKullh

Hejhopp:)

Kategori: Allmänt

Hej :)

Måndag,och jag har inte ångest över att Anton åkt iväg! Känns så jäkla skönt att ha han hemma,han jobbar i sundsvall nu denna vecka sen går vi på semester tillsammans på torsdag! De ska bli så grymt skönt med semester i hela 4 veckor...betalt dessutom :) Vad som händer under semester vettetusan,de blir Gotland i slutet av den iallafall sen på fredag blir de furuvik med familjen så skruttan får kika på lite djur :) hon lär älska de!

Helgen har varit väldigt skoj också! På fredan skulle ja umgås med en del av tjejerna medans de skulle festa,de blev inte riktigt så och gjorde  dem sällskap,mkt skoj vare :) Bakis var ja på lördagen men Anton skulle fiska och de vankades galej igen hos alx...kunde inte tacka nej så de fick bli galej igen! de var också jäkla skoj :) var jättemycket folk ute också,smockat överallt! Dock klev ja i hundskit :S haha huvvaligen

På söndagen hjälpte ja syrran i huset hennes..piffa och sånt så de gjort nästan allt klart,sovrummet är nu iallafall klart!blev kanon fint :)


nu vill skrutta busa så får skriva mer sen:) hejs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: