SaraKullh

Lilla lördagen igen då=)

Kategori: Allmänt

hohohoho


Vad solen skiner idag,gud va mkt gladare man blir av solen alltså:)

Iallafall,inventeringen gick rätt smidigt igår.kom hem vid 1 men de funkar! Börjar ju inte förrän kvart i 12 så,värre för frida som började 8:S huvva! Hoppas siffrorna ser bra ut iallafall,lär märka på humöret då jag kommer på jobbet sen haha!

sov ut idag,fatar inte varför ja vaknar så jäääkla tidigt nuförtiden..vid 5-6 varje dag:S sen somnar ja om till 8,sen hav 9 sen efter 9 brukar ja kliva upp!Drygt,fast när ja var tonåring coh ung och dum så sov ja bort hela dagarn apå helgerna:S typ till 3-4 tiden :S hemskt!man var på fest sen sov man till 3 se nduscha man och åt sen iväg igen haha!Men nu är ja vuxen och så..hahaha!

Abropå fest så blire ju de på lördag!Blir nog bra! hoppas på mkt folk ute men de lär de ju vara när de är löning!kuuuul:) Sne ska ja på birsta på dagen och kanske hitta nå fint att ha på sig lr så!OCH fixa abonemang!!!!

ne nu ska ja köra lite rumplyft och magisar haha:)


hejhopp!

Kommentarer

  • Sara säger:

    Ja de passar superbra nu! lite lång i armarna men runt om så är de perfekt ;) skitsöt ju!! och byxorna är så mysiga! Ja, fixa dedära på lördag nu! telia max 25. Det blir superbra, men nu har vi inte setts nåt i veckan:( inte bra! hoppas ni får de bra här hemma med fint väder. Vi ses nåt nästa vecka, kramar och en puss från joline!

    2010-02-24 | 15:38:34
    Bloggadress: http://sawja.blogg.se/

Kommentera inlägget här: