SaraKullh

Hello

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Nu var de ett tag sen igen ja skrev..men nu så!

Vad som hänt sen sist 'är väl helgens bravader..haha festen var himla skoj,fick presentkort av tjejerna på kalling,hur gulligt som helst! Sen började festen..de dracks ochspelades våghals..och dracks! De dansades lite..och så sen drog ja på stan? och att ja sprang från vårtan till krogen? sen gick ja vilse bland massa snö,bilar och tegelhus..Ahhh fråga mig inte! För jag vet inte själv! Haha aja..bättre lycka nästa gång kanske;)

Södnagen var himla skön ändå,mådde prima(helt otroligt) så ja och anton for upp och städade hyffsat tidigt så vi va nästan klar då de andra kom..sköntr att ha fått de gjort tidigt så man kunde mysa resten av dagen eftersom anton åkte på jobb igen imorse:S känns himla ensamt efter att han varit hemma i flera veckor när de varit massa ledighet med jul nyår och allt,har varit så himla skönt! Nästan känts som ett "normalt" förhållande! Normalt blir de aldrig men;)

Åt en el maco chicken till middag och den satt där den skulle:P sjukt gött! Sen blev de mys i soffan resten av kvällen:)

Och idag måndag började ja jobba halv 7, sjukt tungt var de att kliva upp! Hade fruktutbildning alla på jobbet från 7-10 sen har vi haft en lugn dag :) efter jag slutat så for ja ut och hämtade min dator hos emil i häggdånger efter att han installerat allt ja behöver på datorn=) så nu funkar allt och ja har de ja vill ha :) KANON!

Sen fick ja nå ryck och ringde alex2 och frågade om hon inte ville träna..så de gjorde vi! Känns skönt nu men de va rätt jobbigt;) Mamma och syrran provade nå nytt också på badhuset ikväll,de va tydligen jättekul men jobbigt så måste nästan prova de:)

sen blev de dusch sen for ja hem til malin och åt falukorv i ugn..sjukt gött!Tur man har sin familj när man känner sig ensam.vem blir inte glad då man ser in i fönstret då man kommer med bilen och ser oliwia står och skriker av glädje för att ja kommer..då var min dag gjort:P och agnes är ju bara för söt så man smälter:)ska bli kul då hon också kan gå och så!:)

Amtonbaby ringte nyss,han är sjukis,stackarn! hoppas han kommer hem istället tidigare och kurerar sig!men känner jag han rätt kommer han jobba ihjäl sig ändå trots feber:S inge bra! men men!

Nu ska ja ladda för paradise hotel:)

imorgon är jag ledig..sååå skönt!:P

hejhopp

Kommentarer


Kommentera inlägget här: