SaraKullh

Sunday

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

söndag idag..yepp! Helgen har bara flygit förbi och ja ha typ legat i soffan heeela helgen,känns sådär! Magsjuka ha ja haft och nu har ja "bara" jäävligt ont i magen istället! och mår "bara" illa ibland! great!

iallafall,Anton har åkt för ett tag sen,även de en rolig grej..verkligen! Så nu sitter ja hos mamma och pappa..ja bor typ mestadels här då han är iväg,känner mig så jäkla ensam annars!konstigt för förut älskade ja..lr ja ska inte överdriva men då vare hellugnt att va själv och sova själv..men inte nu lr ibland,men inte ofta!

I veckan jobbar ja helg också,jippi!Ska iallafall ut och äta på lördag med jobbet efter ja slutat,blir nog trevligt!

jobbar bara dag mån tis sen är ja ledig ons tors så ja kan hitta på mkt skoj i veckan iallafall! blir träning mån och onsdag iallafall!om magen tillåter!

fasen ja måste duscha nu så ja kan se prällen kl 9! ååh ja orkar inte:S orka bli blöt i håret!

hmm föresten:) idag kom ett flickebarn till världen,en liten nova! Grattis till maria och chrille och felix till tillskottet i familjen:) (och alex och emelie som blivit moster/faster igen:))

ps..dessa prinsessor är bland de bästa ja harKommentarer

  • mickis säger:

    Vi har bara bokat flygstol än så länge, ska bestämma mer sen när det närmar sig, men vi ska resa runt lite iaf:) ja hur kul som helst, längtar som en tok redan!

    2010-01-18 | 17:10:27
    Bloggadress: http://mikaela88.blogg.se/

Kommentera inlägget här: