SaraKullh

Hej på er!

Kategori: Allmänt

Halloj!
har haft en mysig helg! i fredags efter jobbet åkte ja bara hem och däckade i soffan,kände mig inte värst pigg och hade huvudvärk..men efter lite sömn kändes de bättre! Så anton lagade middag sen mös vi bara och kollade på film,levande begravd. Jäkla läskig film alltså,hoppade till många ggr haha! men den va bra:)
somnade rätt tidigt,som vanligt på fredagar hehe sen igår så blev de birsta för att ännu en gång söka efter vinterskor! gick dåligt denna gång ockå:S men jag har sett ett par jag vill ha så annika skulle kika upp när de kommer hem i butik:) hoppas de är bra nu bara! sen blev de middag med syrran och skruttorna hos mamma och pappa,blev kvar till halv 10 sen åkte vi hem och mös i soffan! Anton somnade i soffan och ja fick tråkigt så ja passade på att sträda pch rensa ur gareroben från sommarkläder! Fick ganska mkt mer plats nu!:)
idag har vi sovit länge och käkat god frukost och så:) Varit ute och hälsat på i häggdånger också! Mys de!Efter allt som händer vill vi vara där så mkt vi kan!
nu väntar en hemagjord pizza i ugnen så snart ska den avnjutas:)
ikväll blir de en sväng till Berge och hälsa på! Roligt:) de har de så mysigt där ute!
Ne kolla till pizzan kanske! Hejja!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: