SaraKullh

Veckorevyn

Kategori: Allmänt

Heeej:)

Vilken j***la helg de varit alltså!! Gick åt pipan redan i fredags med beställningar som hade missats osv..sen gick de bara utför..varorna kom halv 3 på lördagen(ska komma på natten) sen på söndagen strulade kortläsarna! Sen att ja knappt hann träffa Anton på de gjorde allt ännu mer jävligt!! Har fetaste stressmagen nu vill ja lova! Men har försökt att bara slappa idag,började med att ta en rejäl sovmorgon till typ halv 11..sen tränade ja,skönt vare!

Sen blev de stan med syrran för att köpa ljusstakar med blev såndär stjärna på fot..nice de! Har fortfarande inte pyntat något,blir till helgen de! Måste städa också så..Anton ska då inte slippa;)mohaha

sen blev de en helkroppsmassage på Qi center..så jäääkla skönt!! man bliur så avslappnad och lugn! Behövdes verkligen! Efter de bjöd syrran på middag,va jättemysigtatt träffa skruttorna,kändes som de va jätte längesen sen sist! Lika underbara som vanligt var de såklart:)

hmm annars då? mja..saknar anton som fan!! sen vill ja ha helg också! Sen kan de gärna få vara helg ett tag:) förhoppningsvis blir anton ledig nästa vecka..skulle va så skönt att slippa dendär "söndagsångesten" för en gångs skull!

hmm nu ska ja nog ut och röke sen blir de sängen inom snar framtid antar ja,fast jag är inte trött alls..men sov dåligt inatt så..

hare gött:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: