SaraKullh

Måndag!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Helgen har varit otroligt skön och mysig! Blev bjuden på middag hos elin i fredags sen bjöd vi tillbaka på lördagen,go mat blev de hela helgen=) (åt nyss rester från i lördags..göööött)
PÅ söndagen så mös vi på hela dagen,åkte till mina föräldrar ovh hälsade på och sen till Antons föräldrar..spanade lite på min bil och kom fram till att drivknutarna måste bytas! JIPPI panksara! aja senare projekt:P

Idga så är de ju måndag..denna älskade dag, lr? imorse va ju rena helvetet,jag och frida bara surade hela morgonen haha men sen så fick vi till nå skratt iallafall innan dagen va slut hehe:) jobbade 7-14 sen blev de träning till halv 5! De va skööönt,men jobbigt!:) men nu är de gjort och jag sitter nu somsagt nyäten och ska nog hoppa in i duschen snart!

Annars så längtar ja mkt till löning hehe får ju den 27:e,då jäklar ska ja på helkroppsmassage,var alldelles för länge sen. Var så duktigt med de,gick varje månad men nu över sommaren har de inte blivit alls! Så de ska bli mkt skönt!!
Sen ska väl jag och elin shoppa i vanlig ordning tills pengarna är slut hehe! apropå shopping så ska jag faktiskt till birsta imorgon! Är ledig så då ska jag syrran och elin passa på att shoppe lite! Ska hitta nå kläder till syrran för vi ska på ladies night på fredag..kommer bli svinkul :P Ska ha mitt skinnfodral ja..blir fint de! jag ska även klippa mig och färga håret imorgon! De ska bli skönt för nu har ja en fet utväxt och alldelles för tjock hår!Går inte att göra någonting de ligger bara slickat på skallen:S men imorgon så är de fixat! Lina hon kan hon!

hmmm Justde ha ja nämt att ja ska med antons släkt till kanarieörna över jul! Kommer bli SÅ jävla SKÖNT! slippa all stress sådär som de blir veckan innan jul! Få lite sol och energi så man överlever vintern! Blir även bjuden av antons mamma på kalaset så jag är väldigt tacksam:) Dock kommer de kännas knas att inte firajul men min familj på jul..skruttorna och så ju:S men men de får gå! Vi ska ha en lilla julafton innan :P


jäklar va långt ja skrivit nu..ingen kommer väl orka läsa dehär! hehe


men ja duschen var de hejaveja:)Kommentarer


Kommentera inlägget här: