SaraKullh

Måndag...

Kategori: Allmänt

Jepp då var de måndag igen,gillar inte måndagar! Men denna måndag är iallafall Anton hemma:) lr ja inte hemma (såklart) men han är i häggan och kommer hem snart:) sköönt! "söndagsångesten" infinner väl sig snart då han åker imorgon bitti!
Iallafullafall,Jobbat ha ja gjort hela låånga dagen!7-17 blev de:) Helt ok dag! Sen nu kom ja hem från golds,har tränat mkt mage idag! imorgon ha ja lurat med Robin och markus på body pump haha de ska bli kul:)
Helgen som varit blev inte riktigt som planerat...men som tur är kommer de ju snart en ny!Hade iallafall en mkt trevlig lördag dag i birsta med Fridl:) Blev lite shopping,mest smink sen 2 tröjor i knallknallrosa och en orange:) åh va ja längtar till shorts,bruna ben, sol och bad nu alltså!Hoppas tiden går fort nu till våren! :)
Föresten är jag fortfarande snusfri,dock använder ja nikotinfri/tobaksfri snus ibland! ska sluta med de med..fan dyrt!humöret är ännu inte på topp,men skam den som ger sig:) De är ju så skönt att inte va beroende va något..så måste fixa detta=)
Nu ska jag se på tv lite och invänta Anton!
Hej på er:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: