SaraKullh

Sista april!

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag 10.45-18.15! Var supermkt folk så de va kul:) sen for Anton och ja på sams och åt gomaten:) sen for vi och hälsa på alla päron och barn i sjö:) kul kul:) nu är vi hemma igen och intagit soffan:) imorgon är ja ledig igen;)


Hejhopp

Soffan!

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från familjemiddagen så nu blir de soffan med anton resten av kvällen:) imorrn ska jag och Anton bara va hemma och göra Gomiddag och gå på nån brasa en sväng! Jobbar ju men de blir nog bra ändå:)

Men ha en skön söndagkväll:) hejja

Bjuder på bilder sen förra sommaren

(bröllop)och dagens

Påväg hemöver!

Kategori: Allmänt

Nu har vi gjort svall en sväng! Blev ett par byxor på palt dock skulle ja köpa baggiejjeans men de blev taighta typ rosa, då de inte fanns dom jag ville ha:) blev en kofta med sen fick de räcka:)räksalladen satt som en smäck också, sjukt god!

Är påväg hem nu somsagt och de blir familjemiddag idag som de flesta söndagar:)
Imorgon blir de jobb igen, lite tråkigt att jobba kväll imorgon.. Men men! Är ledig tisdag iallafall fast då skulle man ju ha jobbat och tjänat lite extra kulor:)

Nä nu bju ja på en smygtitt på nybrallorna;)

Söndag och finväder:)

Kategori: Allmänt

Jäklar va fint väder de är idag:) sov ut till 10 idag drog i mig lite frukost sen har jag gjort mig iordning, ska med mamma och pappa till svall en sväng sen hem och njuta av vädret:)

Skön dag :)

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag de varit!! Promenad lunch på stan, lite shopping och dagen avslutas med grillat hos mamma och pappa:) gött! Avnjuter just nu en sån här:)

Myslördag

Kategori: Allmänt

Började dagen med en powerwalk på 45 min med Emelie och Alexandra nu är vi redo för lunch och stan :) synd att inte solen visar sig annars hade de verkligen varit en perfekt lördag! Nybrallorna är på och mina fiiina converse i korall:)

Bio

Kategori: Allmänt

Det blev sådär impulsbio ikväll, kom nyss hem! Alltså den va jättedålig, 2 timmar lång OCH 3D hehe blir fan yr av dedär! Så jag somna litte;) Anton var inget fan heller, men nu har vi sett den iallafall haha avangers hette den( tror jag)

Nu ska jag fortsätta sova, fast i sängen:) natti

Fridaaaay

Kategori: Allmänt

Weei äntligen fredag:)

Jobbade verkligen kortpass idag, 8-11;) superskönt så de va så fint väder:) drog nästan direkt till stan och träffade mamma syrran och barnen och åt lunch! Var på stan länge och shoppade underkläder och ett par jeans! Mkt nice :)

Kom precis in från en springtur så nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en trevlig fredag:)

Myskväll:)

Kategori: Allmänt

Efter jobbet blev de middag hos mamma och pappa, mkt gott som vanligt:) syrran med familj var där också så blev lite kurragömma och även se hur duktig Agnes och oliwia blivit på att cykla:) sötnosarna!

Torsdag idag ju så Anton kom hem för någon timme sen, så nu ligger vi och myser i soffan och spanar på ice age 3 haha svinbra ju :) imorgon är de fredag..weeei:)

Torsdag 26,e

Kategori: Allmänt

Dagen inna. Löning igen, rätt mkt folk på jobbet idag:) fick sjukt mkt blommor då de har ja pysslat med här på morgonen:) nu är de lunch för min del, blir korv ägg och wokmix( för 3:e dagen i rad) haha gött!

Igår hängde jag med på greyskväll, de va trevligt som vanligt:) svullnade noggerglass! Måste köpa de till helgen så Anton också får smaka:) i helgen vetetusan vad som händer faktiskt! Men jag tror de ska bli fint väder så de är ju skönt:) kvalitetstiden med Anton ska jag försöka mig på iallafall haha får se Hur de går;)

Nu måste jag äta så jag hinner med mig:) hejja!

Tittar ut genom vårt fängelsefönstet haha

Ops:)

Kategori: Allmänt

Haha oj jag har verkligen inte skrivit på en bra tag! Illa!
Men vi gör ett nytt försök:)

Sitter på jobbet nu men har slutat för typ 1,5 timme sen haha men ska snart hem och vila en sväng innan jag ska på middag hos Sandra och Jonas:) har sån huvudvärk så hoppas den går över!

Annars har de hänt mkt kul:) mina kompisar verkar ha legat på såatt säga i vinter här så bevisar blir de i massor:) så kul:)
Sen kom ju milo för 2 veckor sen,han är så otroligt söt:) också lilla Tyra kom för bara några dagar sedan:) man blir ju såå sugen alltså! Men den som väntar på något gott...
Jag blir ju moster igen alldelles snart så de är ju inte illa pinnat;)

Ska prova lägga in mån bild här också om jag förstår mig på de annars på återseende:)