SaraKullh

Birsta

Kategori: Allmänt

Yes,idag blir de birsta! Väntar nu på att saris ska hämta upp mig :P Hoppas ja hittar nå rktigt fint,helst ett par skor också! Vi får välla se!

Anton åkte för ett tag sedan för att vara medpå demonstationen om motorbanan,de gjorde han rätt i!


ojn' nu är hon påväg tjohej

jaru

Kategori: Allmänt

Jahapp då sitter man här igen då,ätit godis så destår ut genom öronen nu :P gött!

och anton sover...så ja ska väl också ta och slumra in kanske!Imorgon blir nog e nbra dag..


godnatt då

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Jaa ätnligen fredag,och dagen har gått så himla fort! Skönt!

Gick och simmade med Sara direkt efterjobbet,var riktigt skönt! Blir birsta imorgon hoppas ja,annars löserja de på anat sätt..typ tvingar anton för dit SKa ja :P

undra vad som händer ikväller då tro!

nu ska ja  iallafall däcka i soffan!


tjohejs

Oho :P

Kategori: Allmänt

Sådär då var kvällen kommen och jag har jobbat klart,gick sådär! men men vi kom hem ialalfall :O

har nyss beställt kycklingsallad till mig och kebabfavvo till antonia..ska bli gött!

Imorgon ä de fredag,wiiie! Löning även,fick en oväntat BRA lön :P great! hittade ett par snygga skor idag,kanseman ska slå till ändå då?! ;)

Imorgon efter jobbet blir de simning med saris,blir kanoners de! 


tjo

Sex and the city

Kategori: Allmänt

Åh såg filmen ännu en gång igår hemma i min ensamhet,fyfasen va ja grinade...Igen! haha hemskt ju..men gud så bra den är! Tog dock 10000 år innan ja fick igång skiten..men men ;) är inte så värst teknisk :P fast iförsig gick de inte att göra som man "ska" göra,måste varit nå fel på skivan!  lr? ;)

Imorse blev doktorn imorse,de stack mig i armen :S fick iallafall 2 mediciner som jag ska ta nu och hoppas då att infektionen försvinner!

sen blev de frukost/lunch på subway och nu är jag hemma igen! Skjutsade hem mamma och gick in för att spana in deras nya kök,de blir jääkla snyggt alltså! Vill också! Får lägga ut en bild sen då de är klart så ni får se hur de ser ut :)

ska börja jobba kl 2 så ska greja lite nu innan så de är gjort,vika tvätt och sånt rolig :S

hejhoppsansaaa

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej :)

Idag är de somsagt onsdag,och idag har ja jobbat! var skönt men dagen har varit sådär! slutade iallafall halv 2 åkte förbi mami ens väng sen for jag och simmade..helt själv! Fast de va himla skönt,basta hur länge ja ville och ingen stress alls :P
så nu sitter jag här nyäten och redan uttråkad! hmm..Blev en gourmet middag,korv md bröd haha :) men de va gött!

somsagt undra vad som händer ikväller...Städningen gick sådär igår så kanske ska ta tag i de riktigt?! hmm ja måste egentligen så..de är väl lika bra att göra de nu så ja slipper hålla på i helgen! Har ett späckat schema så ;) först birsta sen galej på lördagen även hinna umgås med fjanton..och söndag blir en muýsardag i hope..

annars är de bra med mig,tackar som frågar! De rullar och småspringer liksom..Visst har ja saker jag skulle vilja förändra i mitt liv,men förhoppningsvis kommer de med i sinom tid!

nja jag återkommer senare tjohej

jora

Kategori: Allmänt

jaah då var de snart onsdag igen, och imorgon ska ja jobba,ska bli så skönt! Hatar att va hemma sjuk,men är man sjuk så är man som sagt!

nu sitter jag nerslagen i soffan,fick nå fel av att va inne längre så de blev simning ikväll! De va himla skönt! Blir nog imorgon med! Blir jobb 6.30-13-30 då om ja inte minns fel,måste slänga iväg ett sms och höra! Alla inventerar nu,..lr inte alla men..nästan! Hoppas de går bra och vi får ett kanonresultat :)

nu ska ja ringa mig älskling och snacka lite skit!


men vi hörs ju

tisdag

Kategori: Allmänt

ja de är de idag,hela långa dagen!

idag har jag nästan inte haft ont i magen nånting,superskönt! Så imorgon blir de jobb! Ska bli himla skönt

nu ska ja göra ett ryck och städa här så de är gjort!


tjohejs

Löning

Kategori: Allmänt

ah,imorgon är de löning för många..men inte för mig..måste vänta tills fredag ja :s men jag har klarat mig mkt bra denna månad! har kvar pengar så jag kan betala hela hyran så ja inte ens behöver ta av den nya lönen för den,kanoners!

nja kansek borde hoppa i säng,är inte alls trött men..

god natt!

hejhopp

Kategori: Allmänt

tjenahejsan

hur mår jag då? jora,de är bättre än i fredags..imorse var de sådär fast sedan blev de bättre,fast ja..nu ikväll blev de samma skit! herregud! Blir iallafall hemma imorgon med,och hoppas på en heldag helt utan symtom!Håll tummarna för mig! Magen är ju somsagt inge bra så har fått tid hos doktron på torsdag,vill veta va tusan de är som är fel,men ändå inte!tänk om de är nå allvarligt:S hmm..

annars har de ju inte hänt så mkt i helgen, de blev himla lugnt! Anton var ut i lördags och ja låg däckad i soffan,de va skönt faktiskt,helt ensam!sen igår bjöd mamma och pappa på middag och de va skönt att slippa tänka på de!

längtar mer till helgen då ja tänkt vara frisk ohc shoppa ihäl mig och ha skoj md mina vänner på lördagkväll:) och såklart mysa med Anton

nu är delipstick jungle!

tjohejs

men duu

Kategori: Allmänt

hejhopp

sitter i soffan nu och degar i min ensamhet,rätt skönt! anton och några "förfestade!" här men gick för ett tag sedan til festen!Får se hur pigg anton kommer vara då han kommer hem..:S Anton lär sig aldrig haha

är fortfarande inge pigg ja,skoj....jag som hade tänkt hinna med så mkt i helgen :(

åh

Kategori: Allmänt

min mage gör så jäääävla ont :S ja dör snart! på måndag blire sjukan iallafall vill ja lova!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kul

Kategori: Allmänt

på min lediga betalda dag så mår ja pissigt som fan:S


uääk

Nope

Kategori: Allmänt

Nu blir de sova lull lull,i brist på annat att göra!


natti

Jaha

Kategori: Allmänt

ja då var anton hemma och han ligger nu som vanligt och sover i soffan :S jättekul

Imorgon lär de bli simma med syrran,sen skulle ju jimmy och skruttan med också
 och plaska :P Hoppas på gofika efteråt!! Anton ska va i garaget han,som straff har
jag tänkt en heldag till birsta på lördag haha blir kanon! Om jag har nå pengar
 kvar vill säga haha

jackan hämtades inte ut idag,blir imorgon! Hoppas hoppas den är finis :)

Annars imorgon har ja tänkt en myskväll i soffan med lite gotta och let´s dance ;)  Undra vad Anton tycker om den brilljanta idén :P

nja nu ska ja vä återgå till att..inte göra nånting!

tjo

Underbart!

Kategori: Allmänt

sååå,då var de helg för mig :p så jäkla skönt! slutade 14.00 idag sen blev de simning igen med syrran,nu är jag helt slut i kroppen så ska lägga mig här i soffan ett tag och bara ta de lugnt!

Anton kommer ju hem ikväll också :P nicenice!  Min jacka har även kommit,ska bli spännande och se hur den ser ut irl,och på mig såklart!  ;) hämtar den nog ikväll om de har öppet då!

annars är de lugnt,blir en lugn och skön helg igen,vilket jag gillar! Har varit mkt utgång ett tag så nu har de blivit lugnt i ja..3 veckor tro ja de är,och fler lär bli! Dock blire kalajspartaj för sara j sossan och zandra nästa lördag! Kommerbli mkt skoj känner jag på mig :) nyktert?!kanske ;)

nej nu blir de top model!

tjo

Mysig kväll

Kategori: Allmänt

ja kvällen var hur mysig som helst! mötet alltså :p supergod mat hade linda gjort,så nu är man sååå mätt så!vi pratade sklart lite jobb också,gick igenom inventering och lite sånt,fick massa beröm också :P Alltid skoj!

Sen när ja gått hem vid 8 så fick ja nå ryck så då gick ja ut för att gå,blev en sväng förbi mc donalds runt där förbi teatern badhuset sen hem,de va skönt!Fast de va så jäkla kallt allså,ansiktet var alldelles rött då ja kom hem! men nu är jag iallafall lite trött och de är bra,så de blir sängen om en stund! kanon de då ja börjar tidigt imorgon! Slutar kl 2 sen blir de inge mer jobb förrän på måndag :P Liiite skönt!

nja nu blire greja..tjohej:)

Skönt!

Kategori: Allmänt

har precis varit och simmat med min käre vän Saris,de va skoj! skönt att simma såhär direkt när man vaknar så man har de klart,på kvällen blir man så jäkla trött,iförsig blev jag de nu med men, man har ju lite att hålla igång med nu på dan så!

har precis ätit lite och ska väl nu göra mig redo för jobbet,man kanske ska dra på sig ett face lr något!
sen blir de ju middag hos Linda,blir nog lika trevligt som de brukar bli :)

nej somsagt fixa nu!

tjohej

Morrn morrn!

Kategori: Allmänt

God dagens!

är ni pigga? De är inte jag,trött som vanligt!  Klev upp strax efter 10 iallafall och har nu käkat lite frukost!

Börjar jobba kl 14 sen blir de somsagt möte,ska bli trevligt!Undra vad de blir för käk :)

nja nu ska ja grejsa lite=)


hejhopp

hmm

Kategori: Allmänt

idag har jag varit ledig somsagt,sååå skönt! blev simning idag också,åkte dit till strax eftr 10,men då fick vi reda på att badet öppnar ju inte förrän halv 12 haha noll koll! men ja så vi fick handla lite och så sen åkte vi dit igen :)  Blir nog simma imorgon med innan jobb kl 14,sen blire möte från 16 :p mkt nice!

Sen är de ju torsdag :P hihi

på lördag sak vi fira zandra med,får se hur många som rä på partyhumör,just nu verkar de va lamt,även jag pallar inte tro ja! Så skönt ju att vakna och må bra! Sen skulle vi ju vara här,men måste firra de,vi kanske kan va hos alx ???!!! ska kolla upp de!

njäe nu ska ja lägga mig i sängen och se klart "my perfect life" Haha :P

natti

weei

Kategori: Allmänt

ska hoppain i duschen en sväng sen dra på mig mjukis! Ska dra mig till mary vid 6 och spana in nya lyan :P och bessa mini i guess haha :) fast tror de blir en salald faktiskt,jäkla sugen på de!

på återseende tjohejs

Måndag

Kategori: Allmänt

Hejhopp!

Då var 2efterlängtade" måndagen äntligen här..måndagen efter helgjobb1 Slutade halv 12 idag,så jääääkla skönt!Också är jag ledig imorgon :P

helgen har gått finfint,har haft öviksmedarbetarna och emilia,kan inte bli bättre :) men nu rä e somsagt över och jag är hemma,oh funderar redan vad jag ska göra på min lediga tid! Lyckas alltid vara ledig då mina friends jobbar :S
Så vi får väl se vad de blir ikväll!

Annars har jag en superskön vecka framför mig ! ledig imorgon och fredag ;) och helgen weeeiiii!

nja nu ska ja brinna av en stund i soffan :P

tjohej

tjo

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN var helgen över! SKönt,fast den har varit helt okej så,ska inte klaga

håller på med käket nu..

föresten mary,vi måste ju få komma til ditt nya hem nu i veckan ju :P


hejhopp

hmm

Kategori: Allmänt

vilken dag....

ska hoppa i säng nu,jobb 7-18.30 imorgon

hoppas alla får en supermys dag imorgon,singel lr inte! :)

tjohej

johej du

Kategori: Allmänt

gud jag känner mig så grymt laddad inför helgen alltså....ELLER INTE!!! men ah de är inget att göra åt de!

klev upp för en halvtimme typ,efter många om och men! Anton lämnade mig redan vid 8-9 imorse,så nu är jag sur som vanligt!lr sur kanske är fel ord!

tro jag ska ut en sväng och gå  innan jag ska göra mig iordning för jobb,


hejhopp

Lista...

Kategori: Allmänt

Lista IGEN


Familj - Mamma Ann pappa per storasyster Malin
Inkomst år - För lite
Musiksmak - Oj lyssnar på de mesta, bara de lite fart ;)
Ser helst på tv - top model och lipstick jungle
Äter helst - Kött och gratäng ät gott
Tränar - Jo ja ha ju börjat simma lite smått
Väder idag - hmm kallt som saten
Polisanmält någon - nope
Sommar/Vinter - Sommarn absolut
Senaste dröm - De våar ja inte berätta
Messade dig senast - Anton
Ringde dig senast  Pappa
Kläder idag - ljusa jeanslegging,lila tunika
Såg en kändis senast - de var väl när aj va i sthlm senast lr nått
Första du gör på morgonen - pinkar och tar på mig morgonrocken
Åt senast - godis ;)
Msn:ade med senast - Nina,just nu faktiskt
Hur många förhållanden - 1
Piercad - Naveln.
Tidigare arbeten - lokalvårdare på länsstyrelsen och i cafeterian på vägverket,nu Lidl
Kysste senast - Anton
Badat i år - näe
Väger - man blir aldrig nöjd
Dricker på fest - Cider och vin oftast
Skostorlek - 37-38.
Gymnasielinje - handel och administration inriktning handel
Sjunger i duschen - sällan
Senaste inköp - en jättefin tunika från vero modo,och massa gejs från hm
Linser/Glasögon - nope
Längtar till - Sommaren
Varit på rättegång - Mja med skolan nån gång
Morgontrött - ibland :S
Gör just nu - Sitter i soffan och väntar på att Anton ska anlända!

snart kväller

Kategori: Allmänt

Sådär då är de snart färdigstädat här i lägenheten,har precis skurat så då måste man ju sitta still ett tag tills de torkar ;)
Hänga tvätten får anton äran att göra då han kommer hem ;) snällt va!

Hmm,blev staden men syster idag,även marica och barnen såklart :) Blev en del shoppande,en väska, kjol,tröja,kofta,tunika/klänning..fast då jag kom hem ångrade ja koftan och kjolen så de ska ja lämna tillbaka! Tur de egentligen för de blev dyrt haha! malin handlade kläder till skruttan hon,jättefina grejer för bra pris! Fanns hur mkt som helst till småskruttar med..snart får vi köpa sånt igen också ;) myyyyys! satt och snackade namn i bilen hem,undra om de blir en pojke lr flicka..spännande :P

nu ska ja väl fortsätta greja ett tag,tjohejs

åh snart är de dasg för helg hmmmmmmmmmmmmm

Nu

Kategori: Allmänt

Snart bär de av mot staden..hmm samlar mod för att gå ut i -16 grader brrrrrr!

måste köpa en mapp idag så jag får ordning på alla mina papper.gud vad Anton kommer bli förvånad då haha
nej nu så bär de iväg tjoheeeej

Äntligen

Kategori: Allmänt

ja då var de torsdag,mkt nice: P

pappa ringde och väckte mig strax före 10 och ville komma in hemma,han fick tydligen inte tag på mamma,stackarn hade fått magsjuka :S huvvaligen!

De blir stan med syster idag också,ska börja göra mig iordning nu! Tro jag ska ha på mig mina nya leggingsjeans..ja vi får välla se!

Idag kommer Anton hem också,spännande :) hoppas han kommer hem tidigt :)

nej nu måste ja skynda tjohej

onsdagskväll

Kategori: Allmänt

nämen hallå

vilken dag,sov ut till runt 10 vilket var mkt skönt! drömde de konstigaste drömmarna även imorse! jag drömmer förtusan alltid på morgonen,tur de iförsig med alla dessa mardrömmar,då är de iallafall ljust då jag vaknar upp rädd!

Nog om de! Blev en lång promenad idag också,gick en timme! Upp runt härnöhallen sen gick jag vid vattnet hela vägen tills där vid teatern sen upp förbi tempo sen till mamma! Tog en timme,de va jäkligt skönt! dock svinigt kallt för ansiktet men,aja de fick gå! När jag kom till mamma låg hon typ och sov i soffan,så trevlig va hon!

Vid halv 4 4 tiden så kom syrran och hämtade mig sen blev de simning igen!De var ännu jobbigare denna gång ,men tiden gick rätt snabbt som tur va :) För typ första gången blev jag sugen på cola med?vad kom de ifrån liksom :S Iallafall,jag syndade och köpte en cola...sen nu snart ska jag nog gå och köpa en påse godis om jag orkar ta mig ur soffläge :P

njäe nu ska jag se klart på las vegas!

hmm mina tanakr går till ellen som säkert  är inne i dimman i thai nu :s men näe jag är inte bitter

Ledig idag

Kategori: Allmänt

Ja hela dagen lång,även imorgon! Vet inte alls vad jag ska hitta på idag! ska iallafall ta mig ut och gå nu,ska bara klä på mig rejält med kläder först,de är svinigt kallt tydligen :S

Skulle vilja gå och sola också,kanske ska göra de på tillbakavägen! har inte gjort de sen nån dag efter thai,ett måste nu alltså! Mina "prickar" verkar ha försvunnit :P jag är klad hezt! All sol måste ha dödat dem  haha :)

Ikväll blir de till att simma igen iallafall,blir kanon de!

Måste bara lägga ut den här bilden igen,blir SÅ glad då ja se den! Livet var verkligen på topp där :)

Ja men godagens

Kategori: Allmänt

Hej hej :)

Vilken dag..började jobba halv 7 åh vad jag var trött,men de gick över rätt fort! slutade ju halv 12 så de var ju kanon! Då blev de öppna förskolan,så mysigt så! Sen blev de middag hos mamma,gött var de med pommes och korv=)hehe

Kom nyss från badhuset,belv simning tillslut,fy de va jobbigt denna gång,men gud så skönt då de är gjort :) de bästa må ju endå vara att basta efteråt haha!
köpte iallafall ett månads kort så nu jäklar!

oho nu börjar top model,ska spana på de nu återkommer senare med uppdateringar från mitt sååå spännande liv ehm ;)

på barn

Kategori: Allmänt

hmm,nu tänkt ja gå och slänga mig i sängen..och somna till tv:n!

hoppas ni haft en bra dag..god natt: p

på barn

Kategori: Allmänt

hmm,nu tänkt ja gå och slänga mig i sängen..och somna till tv:n!

hoppas ni haft en bra dag..god natt: p

GLAD :)

Kategori: Allmänt

Hejhej :)

Tänkte börja med att berätta en väldigt trevlig grej!

jag ska bli moster igen sommar :p weeeiiiii :P känns så jäkla kul! kanske de blir en liten pojk denna gång,vem vet :) Malin tror de blir en flicka till hon :)  har vetat de här länge nu så känns skönt att få berätta den roliga nyheten  :) Även denna bebis kommer bli mosters ögonsten,de kan ja lova ;)

hmm annars ha ja jobbat idag,gick bra! varit så trött,fattar inte..måste ha sovit för länge! ska uppt tidigt imorgon med så blir sängen tidigt idag!

sen imorgon jobbar ja bara till halv 12 sen blir de till att simma med syrran och saris,blir kanon de! ska försöka simma nu de dagar då ja är ledig..skööönt!

nej nu ska ja hitt på nå tjohej

Jobb

Kategori: Allmänt

Yes då var de snart dags för arbete,känns bra! tänk om man inte skulel joba alls,fy..vad skulle man göra varje dag? har man barn mm så är de säkerlige en helt annan sak! nej huvaligen man ska vara glad att man har ett jobb,även fast de inte känns så kul att tex jobba helg alla ggr :S Kul när lönen kommer iallafall..oftast :P

hmm blir god lunch idag med,rotsaksgratäng och fläskfile,fanns lite kvar så den blir de tll att käk upp idag!

sen tänkte ja..ska vi ha nån myskväll i veckan här??? film och gotta?!skulle vilja åka till birsta med.. bara höra av sig om de är någon som är på! kan tis ons och tors :)

nej nu ska ja ta och vandra

ha en bra fortsatt dag!

Listaaaaaaa

Kategori: Allmänt

Namn: Sara Kullh
Vad drack du senast? Lingondricka på subway
Vad gjorde du igår kväll? Gjorde en gómiddag och mös sedan i soffan hela kvällen
Kan du gå ner i spagat? absolut inte
Vad ska du göra i kväll? Hmm,slutar halv 9 ikväll,sen hem och göra nått att äta sen sova antar ja
Vad ska du göra i morgon? Jobbar bara till halv 12 sen kanske de blir simma?
Senaste inköp: Oj ingen aning
Tycker du om att cykla? Nej för tusan
Vem sov du över hos senast? oj måste ha varit hos syrran lr hos päronen
Vem sov över hos dig senast? hmm anton bor ju här med mig så han kan m ju inte räkna..måste varit hans bror då
Vem pussade du på senast? antonio
Vem träffade du sist? syrran mamma marica dennis och dante
Vem skulle du vilja träffa nu? Anton
Sjunger du i duschen? Nja ytterst sällan
Vem ringde dig senast? Syrran
Vem ringde du senast? Syrran
Hur länge sov du inatt? oj alldelles för länge typ 10 timmar ;)
Vad gjorde du för tre timmar sen? då sov ja sött
Vad skulle du vilja göra nu? Pussas
Har du badat i år? inte ute nej
Vad heter du just nu på msn? Sara - www.sarakullh.blogg.se
Kär i någon just nu? mm :)
Morgontrött? hmm de har blivit bättre iallafall!
När är du född? 8 januari kl 06:06 1988
Vad läser du för bok nu? läser ingen bok alls
Vad har du för parfym idag? ingen ännu,duschen nu!

tjohej

Morrn

Kategori: Allmänt

vilen uuuuunderbar morgon,lr något haha! mys iallfall och vakna av att solen strålar in genom gardinen :) synd bara att anton inte låg bredvid... iförsig drömde ja även att de pågick ett rån på jobbet :S huvvaligen!

men nu ska ja ta mig ut på en promenad i den fina vädret sen ska ja avnjuta en lång härlig dusch är de tänkt! få se hur de går!


idag är de ingen vanlig dag.....

Helloo

Kategori: Allmänt

Tjohoo

Idag har vi inte gjort allför mkt,bara degat i soffan och myst sen åkte vi till mina päron ett tag och jag busade lite med Oliwia! Gud vilken energi hon har,så härligt :) me innan vi kom fram alltså haha,vi fick sotta ut bilen först och främst för att ens kuna hoppa in hehe var typ en meters snö! Vi kom nästan inte framåt på lövuddsvägen heller,där kommr de inte och plogar i första taget :S

annars så håller jag på medmiddagen nu,de blir kyckling ris och chilisås och cremef. GÖTT! Sen blir de efterrätt också..pannacotta oh hallon. ännu mer gött :P

nej nu måste jag kolla till kycklingen! tjohejs

tjo

Kategori: Allmänt

då var man uppstigen och nyäten och redo för dagen..lr nått!

vet inte alls vad som händer idag,ska nog till mamma och pappa en sväng! skruttan och malin är ju där också så ska busa lite hade ja tänkt :)

orkar inge mer hejdå

hmm

Kategori: Allmänt

nys sett film,Wanted! en jäkla massa skjutande...hmm gillar inte de så värs mkt men..anton och per vdrkade gilla att Angelina jolie va med iallfall haha

nu ser vi på varg,verkar väl vara sådär..  imorgon är de söndag igen,jäkla skit :S fast iförsig längtar ja tills måndag med...undra varför ;)

njäe åter till filmen

semla

Kategori: Allmänt

yes idag åt jag min första semla för året,lr ja tro inte jag åt nån förra året heller :S fast är inte så superförtjust heller så,ont i maggen får ja av all denna grädde! Iallafall,hade ingen frukost hemma så de blev subway :P de va gött" även att vi fick rulla igång bilen!fast nu har Anton bytt batteri så nu verkar den va i trimm igen :)sen bar de iväg ut till skogen för att hälsa på Antons föräldrar,var ett tag sedan! Blev som jag trodde och Anton gick ut för att meka med allt möjligt och där satt ja jiiippi!

iallafall,sen for vif örbi min moder och fader också,de skulel ha middagsgäster så belv ingen långvarig visit! handling blev de och nu åller vi på att göra käk! potatisgratäng och fläskfilé,göttarns!Anton tog dock fel så de blev rotsaksgratäng hehe men de är 
nog gött! Peran plutt kommr väl hit sen för att se film också om jag förstått de hela rätt! jag lär väl somna ja lr något!

mamma coh pappa hade beställt kök idag,lilla sugen man blir! Lät som att de skulle bli hur fint som helst! Vill också,men somsat känns onödigt om man ska flytta snart lr något!men vi får väl se!

nja nu ska ja avsluta..tjohejs

morrn

Kategori: Allmänt

hej på er

klev upp för ett tag sedan,var så skönt att sova ut :) hmm frukost då?vi ahr inte ett skit hemma,måste åka och handla :S jobbigt!

Filmen igår var bra iallafal,jimmy somnade han hahaha herregud! den var rätt långt 2 timmar tro ja! De var ju baserad på en sann historia med..hemskt :S Se den!

idag då,vad händer??

tjoflöjtarnas flöjt

kvällen

Kategori: Allmänt

börjar sakta men säkert infinna sig,nice :P sov en timme ja efter jag skrev förra inlägget,så himla skönt! känne rmig dock inte så jättemkt piggare men haha :P

Har precis tagit en dusch och Anton har hunnit komma hem med,han står i duschen nu han! de behövdes han var alldelles svart i ansiktet av smuts haha :) Nu ska jag slänga på mig ett ansikte och fixa håret sen äre fritt fram för "gästerna" att komma :P


tjohej

tjohooo

Kategori: Allmänt

sådär då har man gjort helg,så himla skönt! Dagen har bestått  av att lära de nya medarbetarna från övik lite grejer,rätt svårt ändå,annars brukar man bara göra..nu måste man förklara varför man gör si och så osv..men de har gått relatuivt bra hoppas ja=) sen blev de möte..och linda hade gjort annanas paj,så himla gött :P

ikväller blir de bio och middag med syrran och jimmy,ska bli mys! Blir till att se filmen changeling,hoppas den är bra nudå:P sen blire hem och mysa!

är så himla trött så tror jag ska slumra in en stund innan de är dags att duscha och allt vad de är :) måste ju klä upp sig lite ikväller,inte så ofta man får göra de!


skrivr senare tjohejs

mja

Kategori: Allmänt

hejhopp

nu sitter ja i soffan igen,inte själv denna gång men! anton ä deckad ännu,han har spytt idag med för att han söp så hårt igår,rätt åt han haha! gjorde nyss iallafall wok nudlar och kyckling,fortfarande lika gott ;) (hihi marrry)

jobbet har väl varit,som de varit....men ah nu är dagen slut snart...och imorgon är de fredaaag :P fic lov att börja tidigare imorgon..halv 7 :S men avd gör man inte för sina abretskamrater :)

nja nu ska ja mysa lite

tjotjo

bio

Kategori: Allmänt

tänkte gå på bio imorgon md syrran och jimmy,vet inte vad vi ska se..vill antingen se yesman lr changeling!

någon som sett nån av dem? säg vad ni tycker så de kanske blir liite enklare att välja=)hmm jag skulel ha gjortlunch nu men ja fastnade här,som vanligt.. så de blir väl nå uppvärmt återigen :S lr om anton kommer med nå gött!

näe nu måste ja synda på lite

hejhopp

men åh

Kategori: Allmänt

jaha då var de torsdag då,och jobbar stängning :S skulle vilja varti ledig idag! och jag slår fan vad om att de ligger en återsändning och väntar på mig,då dör ja :S varit en knasvecka,folk har varit sjuka och så,jobbigt ibland sånt!

Anton ringde mig vid halv 9 och väckte migs åklart,var vaken allelles för sent igår :s  ialalfall, han sa förlåt för att han inte ringt igår! kan säga er att han ringde inatt och var full som en kastrull haha,att han inte ens kommer ihåg att han ringt!smart,han mådde inge vidare idag så han är påväg hem nu tror jag,synd bara att jag jobbar kväll då somsagt!

men han är väl kvar då jag kommer hem antar ja,hmm har precis ätit frukost,låg i sängen länge idag,så skönt!
ska väl börja göra mig iordning för jobb,tänkte även göra nån lunch! pyttipanna med ägg tänkte ja,måste ätaupp äggen innan de går ut..blir nog bra!

njäe nu ska jag grejsa,tjo

Vänner

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Nu är jag hemma igen! Har simmat,var väldigt skönt,speciellt bastun efteråt,man blir ju så sjukt trött bara haha! kommer nog bli fler ggr,syrran och jag får trigga varandra!Imorgon lär man ju inte kunna röra sig dock!

Sen bar de iväg till sara och nicke,de hade fått de så fint så i deras nu gemensama boende,trevligt :) Där blev de film, Bolt, fast vi såg inte så mkt vi snackade mest,älskar att bara snacka om allt möjligt! Sen bar de iväg till donken för att göra mary lite sällskap :) stackarn jobbar stängning ofta nu,gööööran  då!

Nu då? kom nyss hem,slappar i soffan....ja ni vet de vanliga :) och anton kom inte hem idag heller,utan han verkar komma hem på fredag istället, kul jul! jaja nu blir ja på dåligt humör då ja tänker på de så

hörs hejs

men tjena

Kategori: Allmänt

tjohoo

nu är ja hemma från jobbet,så sköönt! var så mkt på morgonen! Men de gick ju bra tillslut :) idag kom även en massa folk från övik som ska börja jobba i öviks butik,de ska bli upplärda av oss ( dom bästa) så de kan de det måste då de själva ska öppna :) blir spännande!

annars då? nja de är väl sådär,ska ialalfall få umgås med mina tjajor idag :P blir niiice! men först simning somsagt,ska bli skönt,fast jag lär inte orka så mkt men hahah vafan:P de MÅSTE iallafall hända igen att jag går dit,syrran får dra dit mig..och ja henne haha=) Och anton kanske kommer hem ikväll men,hade ju varit ännu bättre allstå! vi får väl se hur allt slutar!

näe nu ska ja raka benen haha  

återkommer säkerligen

ajaj

Kategori: Allmänt

har ett papercut på fingret,de fgör ju sjukt ont ju? ajaja!

ialalfall,anton fick behålla jobbet :) fasenj a som ville få hem honom;) haha näe då vill inte att han ska  vara arbetslös,men han hade gärna fått börja jobba på hemmaplan,inte mig emot! men så vart de ju inte så,aja! dream on!
han kansek kommer hem redan onsdagkväll,blir nice de!  De sulle ut med jobbet och käka middag ochh dricka alkoholhaltiga drycker sen kanske han skulle ta ledig torsdag och åka med hans broder som ska iväg til fjällen så..vore ju kanon! blir bara glad om jag slipper sova själv,drömde imorse om att jag blev jagad av 2 björnar..de va inge skoj!

föreesten a ja att bilen inte startade då ja skulle åka till jobbet idag :S Så ja fick halvspringa till jobbet på 7 min..men ja hann bannemig=) men ja bilen står ju kvar,måste få pappa att få liv i den l något! den står lite taskigt parkerad! och fuck ja får gå imogon bitti,fast ja då vaknar ja ju till iallafall,bara ingen hoppar på mig!


njäe nu ska ja hoppa i säng! sov så gott

tjohoo

Kategori: Allmänt

hejhopp

hur har er dag varit?? min har rit sådär! varti på lite dåligt humör..sen kom en prisföränding på jobbet,med de värsta man kan räkna enligt mig :S drygt! men m nu är de gjort iallafall! de enda jag hdei tanken var.. FIKA IMORGON BITTI haha :P

blir jag och emilia som öppnar imorgon,och alex då!blir nog bra!somsagt de blir ju fika hmm ;)

på tal om att äta,lunchen längtadeaj efter hela dagen på jobbet haah hade ju en bit kvar sen subway åh fy tusan va gött de va :P lär nog hända fler ggr att man springer in där :)

nu när ja kom hem belv de till att laga lite käk,värmde på kyckling och wok sedan igår och kokade bara lite spagetti till,lika mumma vare idag :) sen hänga tvätt som jag hatar..me nu är ju även de gjort!  och ja nu sitter jag här nerslagen! blir en tidig kväll då ja ska upp tidigt imorgon! Måste packa väskan tils imorgon då ja ska till badhuset med malin och mamma och simma,blir nog skönt! Sen efter de blir de filmtittning,ännu mer nice!lääängtar!

hmm undra vadmans ak spana på på tv:n då,såg att de var hide and seek på 3:an men våga se den själv..nope! sen är de om nån liten man på 5 :an=tråk! aja de viar sig!

näe me jag återkommer nog igen innan de blir onsdag=)

städning

Kategori: Allmänt

ja då var städningen någorlunda klar,tänkte dammsuga och så när jag kommer hem sen så äre klart :P så ni kan ju skriva upp de haha! sen ahr ja hur mkt tvät som helst,en tvätt slängdes i nys så,iallafall en början!man vill ju inte tvätta sås ent heller,ma måste ju tänka på grannarna! fast de vrkar bara vara jag i huset som tänker så?! aja skit samma!

nu ska ja åka till jobbet! ha en bra kväll!

tjohejs

Tisdag

Kategori: Allmänt

ja idag är de tisdag,heela långa dagen!  Klev upp vid halv 10 och snabbdusch blev de sen till subway för att käka frukost,deva gött =) gick hem för att städa upp lite,men ja..de är ju så tråkigt! men ja bara måste så slipperjag göra dedå jag kommer hem ikväll!

börjar jobba halv 2 idag,stängning! funnybunny! tror jag jobbar med emilia,kanon=)

Idag får Anton veta om han får hakvar jobbet också :S känns sådär! vill ju såklart att han skakomma hem på heltid men vill ju att han ska ha ett jobb med :S aja vi får se hur de slutar!

nej nu ska ja väl städa då hejhopp

shieet

Kategori: Allmänt



Hej hopp!

nu är jag mätt och belåten,gjorde för en gångs skull middag då jag kom hem efter att ha stängt idag!Blev kyckling wok och nudlar,med sötsur sås och creme fraische(stavning) på,göööött =) gjorde även så jag ahr till lunch imorgon,fast de lär ja ju glömma,de gör ja alltid hah smart!

annars idag så var ja till syster ,vi gick till sara och jonna för att hälsa på,skojskoj=) så ja fick busa av mig lite med småtrollen=) hehe söt är dom! även att jimmy tagit nyckeln till garaget så vagnen hadevi ingen tillgång til,dock hade vi pulka så de blev pulkåkning istället,tror oliwia gillade de =)

hmm ser just nu på advokaterna,jäkla spännande faktiskt! man kanske skulle satsa på att blir advokat.. nja orka plugga! ;)

har funderat på en grej..undra hur mitt liv ser ut om 5 år,de skulle jag vilja veta!

nej nu ska ja hoppa i min mysisdress igen :P

hejhopp

hej på er

Kategori: Allmänt

hmm ja då var de månag igen,tycker fasen de är måndag jämt alltså haha
och måndgar kommer ju inte med något bra egentligen..skulle vilja ha helg jämt och ledig jämt ;)

annars är jag väldigt glad,vet inte varför men de är ba iallafal=)
idag vet ja inte vad som ska göras,börjar jobba 2 så kanske bara ska slappa på tills dess,kanske åka till syrran ens sväng och busa med skruttan,får se vad hon har för sig=)

nu ska jag äta frukost

tjohejs

tjo

Kategori: Allmänt

oj,idag mår ja rätt..illa ;S men jag hade iallafall väldigt skoj igår :) tack elin för god mat och allt!
tror ujag ska tare lugnt nu ett tag,mkt skönare att må bra såhär på söndagen ju ;)

annars har jag inte gjort mkt alls idag,anton han försvann till garaget han..otippat så där sprack ju dagens planer..de skulle ta 2 timmar och han är ju såklart inte hemma ännu,precis som ja sa att de skulle bli men..helgen är ju snart slut :( har gått så himla fort,tur ja har en till ledig helg att se fram emot :)

undra vad man ska äta idag,skulle vilja gå ut och äta,men vart ska mna gå då tro?hmm ska ta en funderare på dedär sen får vi se vad de blir!

köpte en mysdress igår på cubus,den är helt underbart skön,jag lär bo i den haha :P



nja nu ska ja väl göra nån nytta..lr så deckar ja av i soffan en stund :P