SaraKullh

Gokväll!

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Vilken härlig dag de varit, man är sådär trött som man bara blir då man varit ute hela dagen:) skönt! Vi va ju somsagt och käkade lunch hos syrran, grillade hamburgare! Var supergott!! Vi åt ute på baksidan och bara mös:) Anton och ja hoppade även stutsmatta med Agnes och oliwia och lekte på lite i lekparken:) barnen gillar verkligen Anton, såå kul att se:) Agnes är lite extra förtjust:) dom är bra mysiga:) man är ju så nyfiken på hur lilltjejen i magen nu så nu får hon gärna komma ut;) tror mamma Malin också vill de hehe hon kommer garanterat va lika underbar som oliwia och Agnes, de är en sak som är säkert:)

Ikväll la vi ut eud på blocket också, var på tiden! Många som ringt faktiskt men hon blir nog billig:( dålig affär dedär! Men men!

Imorgon ska jag på sminkparty hos syrran som Lisa håller i! Har redan varit en gång och de va superbra så de ska bli kul:) men först ska ja jobba ett megalångt pass 9-12 haha
Skulle behöva ta mig ut på en springtur lr tio gymmet också men de hinner ja nog med:)

Nu ska ja mysa med Anton, han far på jobb imorgon men kommer hem redan tors kväll! Men ändå, saknar han mkt när han är borta! Längtar till helgen då jag hoppas på lika fint väder som idag och kanske nå grillning med vänner lr så:)

Ha en bra kväll:)

Ni får även se nå bilder på Antons otroligt fina grävmaskin;) haha
och en egobild såklart...

Kommentarer

  • Maria säger:

    Tack ;) Ja hon är så snäll och fin så! :) vi har inte bestämt något men de blir väl hyfsat snart, gammelmormor och nåra ska såklart få träffa henne medans hon är "mini" så typ slutet på maj vore toppen :)

    2012-05-02 | 08:34:31
    Bloggadress: http://aertan.blogg.se/

Kommentera inlägget här: